Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Mados mielas Mažas Geltonas Tigras Pakabukai, Rankinės Užtrauktukas, Raktų pakabukai, Moterims, Apyrankė, Karoliai Padidinti

Mados mielas Mažas Geltonas Tigras Pakabukai, Rankinės Užtrauktukas, Raktų pakabukai, Moterims, Apyrankė, Karoliai

€3.77

-29 %

€5.38

Nauja prekė

Stilius Madinga
Elemento Tipas Pakabukai
Metalų Tipas Vario Lydinys
Modelio Numeris R20007100
Prekės Pavadinimas kavnar
Pakabukai Tipas Gyvūnai
Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados

Dydis tigras: 3.5*2.5 cm

Aukštos poliruoto lydinio

Nikelio nemokamai & hipoalergicznych

Apie items:

Prašome atkreipti dėmesį, kad daug nuotraukų, gali būti išplėsta, kad geriau matytumėte.Išsamią dydžio prekės, prašome kreiptis į mūsų aprašymas.

Prašome atkreipti dėmesį, kad tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką rodyti ir Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą & kontrasto nustatymai ir pan.todėl prašome atsižvelgti į faktinį elementas, kurį gavo kaip standartas.

Jei nebuvo gautas jūsų prekė laiku, ar yra kažkas negerai su jūsų prekės gautos, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos

Apie laivybos:

Mes paskelbsime jūsų prekės per 48 valandas nuo gavimo jūsų išvalytas mokėjimą (išskyrus savaitgalius & švenčių dienomis).

Visi daiktai bus paskelbtas nominuotas adresas teikia Rimassukarevicius.lt.Rašykite mums prieš išsiuntimą, jei kitoks, pristatymo adresą, reikalaujama.

Prekės yra vežamos iš Kinijos per Ekonomikos Tarptautinės laivybos, paprastai,tokių kaip Kinija Paštu, Oro Paštu, tai gali užtrukti maždaug nuo 10 iki 25 darbo dienų, dauguma šalių

Bet kartais tarptautinio pristatymas labai priklauso nuo vietos,muitų ir kitų veiksnių, pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas, kad tai gali užtrukti iki 20 darbo dienų.Pristatymo laikas taip tikriausiai

pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius, nei jokių kitų muitų jūsų šalyje

Apie atsiliepimą:

Mes siekiame uždirbti TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ ir PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ iš jūsų!Prašome susisiekti su mumis išspręsti visas problemas, jei sandoris neatitinka jūsų lūkesčių, prieš išvykstant jūsų atsiliepimus ir žvaigždės!Mes vertiname jūsų puikius bendravimo ir verslo!

Žymos: dramblys raktų žiedas, bohemijos kutas raktas, pakabukas ant raktų vyrams, vaikinu, mergina) klavišą, lock valentino, dramblys miniatiūriniai, dramblys suvenyrų, f4i raktas, eleph, crown raktas.

Parašyti atsiliepimą

Mados mielas Mažas Geltonas Tigras Pakabukai, Rankinės Užtrauktukas, Raktų pakabukai, Moterims, Apyrankė, Karoliai

Mados mielas Mažas Geltonas Tigras Pakabukai, Rankinės Užtrauktukas, Raktų pakabukai, Moterims, Apyrankė, Karoliai

Panašūs produktai