Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Gimtadienio Padidinti

Gimtadienio "PASIDARYK pats" Vaivorykštė Vienaragis Valgomieji Cukraus Pudra Popieriaus Vaikų Šalis Pyragas Apdaila, Virtuvė, Kepimo Įrankis Festivalis Priedai

€7.44

Nauja prekė

Tipas Pyragas Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Sertifikavimo SGS
Pyragas Įrankiai Tipas vafliniai popieriaus
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga vafliniai

1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.

2.Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3.Prašome don ' t make ginčus 60days (Brazilija 90 dienų), tai yra nemalonu.Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.

4.Dėl mūsų dauguma produktų yra vestuvės/šalis, produktai , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves/šaliai dienos atsargiai, jei turite ne daugiau laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti išreikšti, o ne kinija paštu , galite gauti paketą, per 5-10 dienų, jei pasirinksite express, mes pasirinkti pigesnį išreikšti jums.

Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.

Gimtadienio "PASIDARYK pats" Vaivorykštė Vienaragis Valgomieji Cukraus Pudra Popieriaus Vaikų Šalis Pyragas Apdaila, Virtuvė, Kepimo Įrankis Festivalis Priedai

pavadinimas ir amžiaus gali būti pakeistas į detales jums reikia, todėl prašome leiskite mums žinoti, tai, jei galite pateikti užsakymą, arba nuotrauka be jokių žodžiai bus išsiųstas.

atkreipkite dėmesį: visi produktas, pagamintas pagal plokštelių popierius gali būti iš anksto cutted,bet apledėjimo popieriaus cann ' t.

prašome būti tikri, pirkimo!Medžiaga: Vaflių ir Maisto Spalva, Dydis: 8 colių (20cm) Įpakavimas: 1 vnt /maišas Šių ratas buvo cutted, todėl jūs galite naudoti juos tiesiogiai, kai jūs juos gauti

Laikymas: Sausoje,Vėsioje,Plomba (NEREIKIA šaldytuvas)

Tai puiki idėja gimtadienio tortas su lengva metodai

Mūsų klientų atsiliepimus,

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

Vafliniai knyga yra valgomieji popieriaus, paprastai yra pagaminti iš ryžių ar bulvių miltų.Jis yra Torto Meno, 8 ½ "x 11" baltas lapas.Ši knyga neturi tikro skonio ir, jei vietoje nedidelis gabalėlis, tai ant liežuvio, bus skonis kaip ir ištirptų kaip Bendrystės plokštelių būtų .

Die-cut " dizainas.Naudoti plokštelių popieriaus sukurti elegantiškas išpjovą dizaino, kad gali būti naudojama siekiant sukurti grotelės poveikį pakopos pyragas.Sukurti apsvaiginimo popieriaus iškirptą papuošalų padengti pyragą su minkštus saldainius naudojant plokštelių popieriaus

.

Maistinio popieriaus yra pasaulyje labiausiai populiarus produktas, visi naudoti, ir ja mėgautis, todėl tai, ką jūs ketinate daryti?

Nuotrauka spausdinama su valgomieji dažai ant glaistant lapas/plokštelių popieriaus.

Valgomosios lapai ir rašalas yra visi FDA patvirtintas, kosher ir alergenų nemokamai.

Nes nuotraukos spausdinamos su valgomųjų dažų glaistant/vaflių lakštai, spalvos gali šiek tiek skirtis nuo to, ką matote savo kompiuterio monitoriaus.

Šis sąrašas yra už vieną valgomieji tortas topper.Tai yra labai paprasta naudoti.Tiesiog žievelės apledėjimo/vaflių lakštai iš pagrindo ir padėkite jį ant šviežiai matinio tortas .

Tinkamumo laikas glaistant lapas yra apie 12 mėnesių, kaip ilgai, kaip jis saugomas savo sandariame maišelyje kambario temperatūroje, bet tiesioginės šviesos.

Glaistant lakštai yra FDA patvirtintas, kosher ir alergenų nemokamai.

Kaip naudoti:

1.Prieš naudojant ritininės už plėvelės, jie bus atspausdinti ant paveikslėlio, yra koklinė grietinėlės sluoksnio pyragas, įvairių rūšių kremo tepama.

2. Kino dėl lygaus ritininės šlapias, galima dėti į šaldiklį 30-60 sekundžių, į grakščiai pašalinti filmų.

3. Su pirštais (sausas)palieskite, norėdami pakeisti vaizdo dydį, siekiant panaikinti galimybę pakylėti ir burbuliukų.Vieta gali būti, kad negalėsite pasiimti arba perkelti vaizdą, nuotrauka palaipsniui lydyto su vidutinio kremas.

Skelbimas:

1.Kiekvienas elementas yra uždaromos optimalų šviežumo.Negalima šaldyti.

2. Bet drėgnis turėtų būti vengiama kristalų plokštelių popieriaus.Nedėkite tiesiai ant vaflių griežinėliai šviežios grietinėlės arba sviesto.

3. Vafliniai knygoje yra šiek tiek trapus.Labai nedideli gabaliukai gali nutraukti tranzitu.Tai laikoma normalu.

Žymos: valgomieji drožlių mažas, vaivorykštė medis, sk valgomieji aukso lapų, valgomieji blizgučiai, amatų vienaragis, Valgomieji Popieriaus, valgomieji popieriaus cukraus, violetinė apledėjimo spalva, valgomieji lapai, valgomieji popieriaus plokštelių.

Parašyti atsiliepimą

Gimtadienio

Gimtadienio "PASIDARYK pats" Vaivorykštė Vienaragis Valgomieji Cukraus Pudra Popieriaus Vaikų Šalis Pyragas Apdaila, Virtuvė, Kepimo Įrankis Festivalis Priedai

Panašūs produktai