Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 100 VNT PVC Trauktis Wrap Krepšiai Muilo Buteliuose, Vonia Bombų Pakuotę Dovanų Krepšiai (10 x 15 cm) Padidinti

100 VNT PVC Trauktis Wrap Krepšiai Muilo Buteliuose, Vonia Bombų Pakuotę Dovanų Krepšiai (10 x 15 cm)

€2.41

-34 %

€3.70

Nauja prekė

Tipas Kita
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris PVC šilumos susitraukianti krepšys
Kilmės KN(Kilmės)

Aprašymas

Pagamintas iš PVC, maisto kokybės kokybės ir nekenksminga aplinkai.Šie PVC trauktis maišeliai yra skirtas trauktis, kai šildomas, už trauktis vyniojimo mažų maisto produktų, vonios bombų, muilas, ir kiti objektai.

Sukurti savo "PASIDARYK pats" vonios bombų ar muilas namuose ir laikyti juos sandariai suvynioti nuo dulkių ar oksidacijos dėka šių PVC trauktis wrap maišeliai.

Ruonių kiekvieną maišelį, tiesiog laikyti savo pasirinktą objektą, su maišas, tada pakaitinkite su plaukų džiovintuvu arba šilumos ginklą.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

- Medžiaga: PVC

- Dydis: 10 x 15 cm

- Pagaminta iš PVC, maistinė kokybė ir aplinka-draugiška, padaryti jokios žalos organizmui.

- Šie PVC trauktis maišeliai yra skirtas trauktis, kai šildomas, už trauktis vyniojimo mažų maisto produktų, vonios bombų, muilas, ir kiti objektai.

- Sukurti savo "PASIDARYK pats" vonios bombų ar muilas namuose ir laikyti juos sandariai suvynioti nuo dulkių ar oksidacijos dėka šių PVC trauktis wrap maišeliai.

- Ruonių kiekvieną maišelį, tiesiog laikyti savo pasirinktą objektą, su maišas, tada pakaitinkite su plaukų džiovintuvu arba šilumos ginklą.

- PVC medžiagos užtikrina kiekviename maiše yra tvirtas pakankamai, kad bet koks turinys viduje saugiai, sandariai suvynioti ir saugus

Pakavimo sąrašas

100 x Trauktis Wrap Krepšiai

Žymos: apgaubti dovana, vonios bomba dėžutę, šilumos susitraukiančių buteliai, kamuolys vonia, dovana wrap krepšelio, sodrus vonios bombų dovanų rinkinys, vinilo pirštinės, an10 stumti, šilumos susitraukiančių vamzdis, Vonios Bomba.

Parašyti atsiliepimą

100 VNT PVC Trauktis Wrap Krepšiai Muilo Buteliuose, Vonia Bombų Pakuotę Dovanų Krepšiai (10 x 15 cm)

100 VNT PVC Trauktis Wrap Krepšiai Muilo Buteliuose, Vonia Bombų Pakuotę Dovanų Krepšiai (10 x 15 cm)

Panašūs produktai