Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Padidinti

"Y" Atgal Laikysenos Korektorius Korsetas Stuburo, Nugaros, Pečių, Juosmens Įtvaras Paramos Diržas Su Dviem Peties Kempinėlės Darbo/ Studijų/Rea

€4.29

-27 %

€5.88

Nauja prekė

L aukštas* austinio diržo ilgis 25CM* 57CM
Medžiaga 70% nardymo medžiaga, 20% nailono ir 10% poliesteris
M, krūtinės apimtis 100cm--120cm
M aukščio* austinio diržo ilgis 25CM* 55CM
S krūtinės apimtis 80cm--100cm
- As aukštas* austinio diržo ilgis 25CM* 45CM
Produkto spalva langelio dydis 20*30*4CM
Amžius Universalus
L krūtinės apimtis 105cm--125cm
Modelio Numeris GS256
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto grynasis svoris 110g

Gerbiamieji, jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su manimi laiku, prašome nesuteikia jums blogų komentarų, išskyrus miego ir poilsio laiko, laukiau jūs čia, tai nėra lengva paleisti maža parduotuvė, Prašome priežiūros mane.meilės jums

【Sukurtas vokiečių dizainerio】

ISOPHO plėtoja puikios laikysenos korekcija prekės kokybės ir saugos tik Vokietijoje!Mes sukūrėme, sukurta ir optimizuota mūsų laikysenos korekcija, pagrįstas nuomones šimtai žmonių.

【Laikysenos korekcija】

Jums gali dažnai jausti skausmą savo kaklo ar nugaros dėl prastos sėdi laikysena ir visada bus raumenų skirtumus ir įkyrios atskirų raumenų grupių, kurios padės dar labiau padidina įtampą.Į ANOOPSYCHE laikysenos korekcija padeda išvengti kaklo ar nugaros skausmų ir pakoreguoti bloga laikysena arba kalnelio, kurį sukelia ilgai neteisinga laikysena ir mažiau judėti.

【Patogūs dėvėti】

"Y" dizaino siūlo kūno maksimalią laisvę ir gali išlaikyti įtampą.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiaga, 100% saugus naudoti, itin orui ir leidžia odai kvėpuoti, jis neturi pakenkti jūsų kūno.Be laikysenos korekcijos atgal, mes turime du pečių pagalvėlės, kad jūs galite dėvėti bet nepatogu vieta jums pasiūlyti visų pusių komfortą.

【Naudoti bet kada, bet kur】

Atgal treneris nėra pastebimas ir gali paslėpti drabužių.Dėvėti atgal stabilizatorius dirbti, mokytis ar skaityti, nesvarbu, namuose ar biure, ir automobilyje.Ji saugo nugara tiesiai ir skatina teisingą derinti kaklo.

【REGULIUOJAMO DYDŽIO】

Trijų dydžių pasirinkti iš.S: krūtinės apimtis 80cm ~ 100cm; M: krūtinės apimtis 100cm ~ 120cm; L: krūtinės apimtis 105cm ~ 125cm.rekomenduojama imtis pertraukos nuo 20 iki 30 minučių.Jei jums priprasti prie jo, o, jūs galite palaipsniui didinti laikas nuo 1 iki 2 valandų.Nuolat naudojant 2-3 mėnesius, ir jums bus tikrai pamatyti nuostabius rezultatus.

Kai daug funkcijų šio produkto:

1) pradžioje, tiesiai turėtojas turėtų būti dėvėti du kartus per dieną, maždaug 15-20 minučių.Tada palaipsniui išplėsti dėvėti laiko 2-3 valandas. 2) Nedidelis skausmas gali atsirasti naudojimo metu.Jie yra dėl neteisingo laikysena ir yra sumažinamas, žinoma, naudoti. 3) REGULIUOJAMAS DYDIS & STABILI. 4) PATOGUS & ORUI - Pagerinti jūsų laikysena patogus būdas. 5) sukurtas vokiečių dizainerio.

Aprašymai:

1. Reguliuojamos padėties nustatymo paramos universalus dydis tinka krūtinės apimtis,Vandeniui, pralaidžios orui medžiagos 2. Hipoalerginės: nėra sukelti odos dirginimą Nematomas po drabužiais dėka plonos medžiagos 3. Laikysenos korekcija peties biuro ir laisvalaikio 4. Be laikysenos korekcijos atgal, mes turime du pečių pagalvėlės, kad jūs galite dėvėti bet nepatogu vieta jums pasiūlyti visų pusių komfortą. 5. Prakaitas-wicking, drėgmės-wicking tinklo projektavimas, lengvas audinys, padengtas oro skyles, nesijaudinkite dėl aušinimo problemų. 6. Naudojant petnešėlėmis prisitaikyti, jūs galite lengvai naudoti nugaros atrama sau, niekam turintys padėti jums įdėti arba kilimo.

Žymos: paslėpti, korektorius postur, juostelės coluna, corector 2, skausmas, "pasidaryk pats" darbo padas, hhh, lcd parama, aliuminio etapas, šilumos peties.

Parašyti atsiliepimą

"Y" Atgal Laikysenos Korektorius Korsetas Stuburo, Nugaros, Pečių, Juosmens Įtvaras Paramos Diržas Su Dviem Peties Kempinėlės Darbo/ Studijų/Rea

Panašūs produktai