Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Kinetinė Orbita Besisukančių Įtaisą Perpetuum Stalas Meno Žaislas Biuro Apdailos Padidinti

Kinetinė Orbita Besisukančių Įtaisą Perpetuum Stalas Meno Žaislas Biuro Apdailos

€7.34

-21 %

€9.30

Nauja prekė

Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Temos meilė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atsiliepimai 1.Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.atminkite, mums penkios žvaigždės, kaip mūsų atlygis! 2.Jei jūs neturite patenkinti klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes galime suteikti jums geriausią sprendimą, Mes ir paslaugų, kad jums pasitenkinimo Šis ekranas kinetinės energijos bus jums važiuoti ir jus mesmerized valandas!

Įdiegus 4 baterijos, judėti lengvai, ji būtų nuolat vyksta arkliukas aplink.

Nesvarbu, namuose, kambarį, studijų ar biuro stalo, jis būtų gražus gamtovaizdis, nes dekoratyvinės ir kūrybinis dizainas.

Speciali dovana Kalėdų, Gimtadienio, ir Padėkos Dieną ir kitas šventes.

Būklė: 100% naujas

Medžiaga:metalas

Spalva:Sidabrinė

Battrry:4*AA(1,5 V)(nepridedami)

Dydis: 108 * 108 * 240mm

Pakuotė:

1 x perpetuum Žaislas

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų?mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija

susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas

laivybos mokesčius grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas

grįžti.

Mes taip pat pateikti 12-monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų mokėti už costsof dalys turi būti pakeistas.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.

Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas

ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: įtaisą kambarys, dalykėlių kinetinė, kinetinė smėlio žaislas, vykdomosios perpetuum, amžiną žaislas, supasi stick kinetinė, dažai, juosta gun metal, vyrai office dalykėlių, kinetinės skulptūros.

Parašyti atsiliepimą

Kinetinė Orbita Besisukančių Įtaisą Perpetuum Stalas Meno Žaislas Biuro Apdailos

Kinetinė Orbita Besisukančių Įtaisą Perpetuum Stalas Meno Žaislas Biuro Apdailos

Panašūs produktai