Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Bombonešis Skrybėlės Šiltas Hood Hat Kaklo Šalmas Beanies Vyrams, Moterims Naudotis Dviračių Šilumos Vilnos Balaclava Skrybėlės Beanies Naujas Padidinti

Bombonešis Skrybėlės Šiltas Hood Hat Kaklo Šalmas Beanies Vyrams, Moterims Naudotis Dviračių Šilumos Vilnos Balaclava Skrybėlės Beanies Naujas

€3.99

-34 %

€6.05

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas bžūp
Prekės Pavadinimas Balight
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris Šiltas Hood Hat
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Spausdinti
Sportas Tipas Dviračių sportas

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės

Ypatybė:

1.Dvisluoksnį ŠILUMA & KOMFORTAS: Mes sukūrėme šią storio, jaukus neck gaiter nugalėti vėjuotą žiemos dienomis.Ar jojimo savo motociklą ar shuffling per sniegą į darbą, mes jus šilta, kai temperatūra nukrinta.

2.ANTI-TABLETES FLEECE MEDŽIAGOS - anti-tabletes vilnos apdaila užtikrina, kad savo gaubtu lieka lygus ir patogus.Pilling atsitinka, kai siūlai, savo vilnos yra ištraukiami į paviršių, dėl plonesnio audinio.WinterProof gaubtas yra skirtos ilgiau, todėl jums niekada nereikės nerimauti apie pilling.

3.SUTEIKIA MAKSIMALIĄ APSAUGĄ - Tai veido gaubtas kaukė suteikia didžiausią apsaugą jūsų kaklas, galva ir ausys.Jis taip pat veikia kaip balaclava pratęsti apsaugą jūsų veido ir nosies.Jūs galite dėvėti ją kaip kaukę, siekiant apsaugoti kaklą ir veidą.Ji taip pat tarnauja kaip kaklo šilčiau tais atvejais, kai jums nereikia visą veido kaukę.

4.PUIKUS LAUKO KAUKĖ - WinterProof 4-in-1 Gaubtu yra daugiafunkcinis pilna veido kaukė, kad jūs galite naudoti bet kuriuo lauko veikla.Pasirinkti nešioti kaip gobtuvą, a balaclava, kauke, arba kaklo šilčiau.Mėgaukitės lauko alpinizmas, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, slidinėjimas, arba stovyklaviečių apsaugoti savo galvą, veidą ir kaklą nuo šalčio ir žvarbos elementai.

5. ULTIMATE UNIVERSALUMAS: Dėvėti Juos, O: Slidinėjimas, Motociklų, Veikia, Dviračiais, Trekas, Kalnų Laipiojimo, Snieglenčių sportas, Airsoft dažasvydis, Medžioklė, Taktinio mokymo, Dviračių ir kitų veiklos lauke.

Specifikacija:

Medžiaga:Medvilnė

Dydis:Vienas Dydis

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Tema:Sportas

Sezonas:Ruduo,Ruduo,Žiema

Lytis:Vyrai, Moterys, Unisex

Stilius:Kepuraitė

Supakuota:Opp krepšys

Pastaba:

Dėl ekrano skirtumas, spalva gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti

Supakuoti apima:

1 x Bombonešis Skrybėlę

Žymos: 2 3 skylės balaclava, mizuno vyras, kepurė šalmas, bžūp vokietijos, šilumos šilumos, kepurės moterims, hat vyrų žiemą, dviračių jersey retro, balaclava bandit, moto šalmas.

Parašyti atsiliepimą

Bombonešis Skrybėlės Šiltas Hood Hat Kaklo Šalmas Beanies Vyrams, Moterims Naudotis Dviračių Šilumos Vilnos Balaclava Skrybėlės Beanies Naujas

Bombonešis Skrybėlės Šiltas Hood Hat Kaklo Šalmas Beanies Vyrams, Moterims Naudotis Dviračių Šilumos Vilnos Balaclava Skrybėlės Beanies Naujas

Panašūs produktai