Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Redmi 6 Google Versija 3+32G/6+64G Išmanusis telefonas Naudotas Padidinti

Redmi 6 Google Versija 3+32G/6+64G Išmanusis telefonas Naudotas

€75.49

-39 %

€125.81

Nauja prekė

Ekrano dydis
Maksimalus Diapazonas <1,5 km
Baterijos Talpa(mAh) 3000
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui IP45
Sertifikavimo CE
Walkie Talkie Tipo Kartotuvų
Priekiniai pikselių 1200W
Internetas Visi Netcom 5.0
Is_Display Taip
Procesorius Helio P22 octa-core procesorius
Galiniai pikselių 500w
Matmenys 5.45
Išėjimo Galia(w) 3w-5w
ATRAKINTI AI Veido Atpažinimo/Atspaudų Atrakinti
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Redmi 6
RAM 3+32/4+64
Prekės Pavadinimas redmi

Dėmesio:

Mes garantuojame, kad Visos mūsų išmanusis telefonas yra visiškai naujas, originalus ir užsandarinti box.Į redmi išmanusis telefonas yra išlaikyti modernizavimas,todėl, kad ankstesnė versija, tokių kaip 4x 5A 5plus 6A iš mados Kinijoje.Taip, mes tai padarėme šalinimo kainos mūsų klientams visame pasaulyje.

Nuotraukos

Prašome perskaityti PATARIMUS atsargiai, prieš pateikiant užsakymą!

1. Kaina neįeina muitų už visas siuntimo būdais, išskyrus "Europos Sąjungos Express", ir neapima atokioje vietovėje mokestis ar kiti mokėtini mokesčiai nuo pasiuntinių taip pat.Ten yra mokestis, mokamas klientas jei adresas yra atokioje vietovėje, kad mokestis yra USD $30. 2.Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo.Rusijos klientams turės pateikti mums visą vardą su 3 anglų kalbos žodžių (Vardas, pavardė/Artimieji vardas/Pavardė). 3. Prašome palikite mums pakomentuoti, jei norite, uždaromos laukelį.Priešingu atveju mes unseal langelį padaryti "Kokybės Kontrolės" ir "flash" multi-kalbos ROM Kinijos versija.Originali dėžutė iš gamintojo yra uždarytas.Tai tik su anglų kalba ir be "Play Store". 4. Naujesni Diskai gali turėti nedidelių klaidų, prašome būti suprantama, kaip mes turime kontroliuoti tai.Ypač naujų modelių yra linkę į nedidelių klaidų. 5. Prašome patikrinti, jei telefonas veikia su jūsų vežėjas.Tai yra labai svarbu!Galite patikrinti per šią nuorodą: http://www.willmyphonework.net/ 6. Apie "TD-LTE Skaitmeninės Mobiliojo Telefono" ant dėžutės ir ant telefono, pasak politikos ir Pramonės Ministerija Informacinės Technologijos Kinijos, visi mobiliųjų telefonų su 4G tinklo kinijos rinką, turi būti pavadintas "TD-LTE Skaitmeninės Mobiliojo Telefono".Bet jie yra su FDD ir e-LTE dažnių Juostose. 7. Mes pavadinimas spalvų elementus, pagal oficiali svetainė.Gali būti šiek tiek kitokia, prašome būti suprantama. 8. Į Grūdintas Stiklas Screen Protector į Glėbius rinktis yra ne Nillkin Prekės ženklas.Mes parduoti Nillkin atskirai.Jūs galite įdėti ją į krepšelį ir mokėti su telefonu. 9. Mes nesame atsakingi už bet kurį elementą, mes siųsti kaip dovaną, kad yra defected ar pažeista tranzitu.Prašome suprasti! 10.Prašome įsitikinkite, kad markės ir modelio telefonas/priedai yra teisingai, ką jūs perkate.Prašome atkreipti dėmesį, kad "Pastaba", "Pro", "Prime", "Plius", "S", "A", "X".Tai labai lengva padaryti klaidą. 11.Telefonas turi 2.5 D, stiklo, tai reiškia, kad kraštai yra išlenkti.Į grūdintas stiklas negali kreivė patinka ekraną.Ji gali apimti tik plokščią dalį ekrano.Taigi, mažesnės ir negali padengti visų telefono ekraną.Tai tas pats, visiems telefonams su 2,5 D, stiklo.

Žymos: xiomi redmi 6 pasaulinė versija, "android" smartphon, s20u, šalmas shoei, atveju redmi 7a silicio, p50 pro, baofeng uv6, xiomi ne 9 pro, redmi xiaomi, mobil telefono trikojo.

Parašyti atsiliepimą

Redmi 6 Google Versija 3+32G/6+64G Išmanusis telefonas Naudotas

Redmi 6 Google Versija 3+32G/6+64G Išmanusis telefonas Naudotas

Panašūs produktai