Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Praleisti Moly Kūno Shaper Lieknėjimo Apatiniai 3 in 1 Lieknėjimo Diržas Post Partum Moterų Pilvo Diržas Atkūrimo Shapewear Juosmens Cincher Padidinti

Praleisti Moly Kūno Shaper Lieknėjimo Apatiniai 3 in 1 Lieknėjimo Diržas Post Partum Moterų Pilvo Diržas Atkūrimo Shapewear Juosmens Cincher

€15.30

-45 %

€27.82

Nauja prekė

Pastaba Prašome perskaityti mūsų dydžių lentelė pirmas
Modelio Numeris 9876
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Storis STANDARTAS
Drabužių Priežiūra Rankų plauti Tik/Pakabinti Sausas
Pakuotė Pilvo Diržas, Juosmens Diržas,Dubens Diržas
Kontrolės Lygis Įmonė
spalva Smėlio spalvos
Pristatymas Nuo Kinija,Nesąlyginės Narių
Apdaila NĖRA
Shapewear topai
Svoris 434g,452g
Audinio Tipas Satin
Elemento Tipas Skustukai
Medžiaga 85% Poliesteris,10% Spandex ,5% Nailonas
Funkcija Paramos Atgal/Dubens Skausmai/Support apatinės nugaros
Lytis MOTERIS
Feature2 Teisinga Laikysena/Pagreitėja Gijimas Po Gimdymo

APRAŠYMAS

✅KVĖPUOJANTIS & PATOGUS MEDŽIAGA - Viena pogimdyminės kelnaitės patenkinti visus savo visą gimdymo gijimo procesą.Kvėpuojantis & Patogus medžiaga aukštos kokybės, lengvas audinys juosmens treneris cincher moterų,Tai po gimdymo pilvo diržas padės jums pataisyti savo laikyseną.Ji taip pat padeda išvengti pilvo juosta nuo valcavimo, kai jūs sėdynės arba perkelti, labai patogu & kvėpuojantis nešioti ir lengva valyti. ✅UNIVERSALUS - Pagrindai gimdymo atkūrimo padeda gauti jūsų kūno atgal į savo buvusios po gimdymo.Tai po gimdymo pilvo juosta padeda sumažinti patinimą, paramos pagrindinių pilvo raumenys ir grąžinti gimdą į savo pradinio dydžio anksčiau.Ji taip pat leidžia jums atrodo, akimirksniu plonesni, pridedant pasitikėjimą ir padėti jums jaustis geriau po to, kai buvo kūdikis. ✅REGULIUOJAMAS & DIDŽIOSIOS MOTINOS - Leidžia jį lengvai sau ir traukti, yra lygus iš abiejų pusių,pareguliuoti, kaip stora jūs norite, kad jis be kilimui grupė, jus palaiko ilgą laiką.Tai PUIKI DOVANA moterims tik po gimdymo, ar kas nors turėjo chirurginės operacijos, dėl laisvos odos ir nugaros skausmas.Ji taip pat turi įmontuotą iškaulinėjimas padėti apatinės nugaros dalies ir pagerinti laikysena žindymo laikotarpiu. ✅GREITIS ATKŪRIMO ir SUMAŽINTI DISKOMFORTĄ - Padeda palengvinti perėjimą iš gimdos ir sumažinti jį sumažinti iki įprasto dydžio, remti savo apatinės nugaros dalies ir laikyti pilvą, ir iš naujo juosmens,nugaros skausmas reljefo.

Reguliuojamas Velcro

Reguliuojamas kablys ir kilpa leidžia jį lengvai sau ir traukti, yra lygus iš abiejų pusių,pareguliuoti, kaip stora jūs norite, kad jis be kilimui grupė, jus palaiko ilgą laiką.

Patarimai

1) Nėra skirti naudoti nėštumo metu. 2) Prašome NE suknelė, diržas, kai miega. 3) Nuplaukite jį švariu vandeniu prieš naudojant pirmą kartą. 4) Vengti kontakto su oda tiesiogiai,rekomenduojame dėvėti undershirt pagal diržo. 5) Jei jus pasijusti nepatogiai metu, naudojant procesą, rekomenduojame reguliuoti sugriežtinti arba sumažinti naudojant laiką. 6) siekiant padėti jums gauti jūsų kūno atgal į savo buvusios po gimdymo greičiau, mes rekomenduojame jums sujungti naudotis ir kalorijų valdymo, naudojant šį produktą, jūs pamatysite DIDELĮ skirtumą labai greitai.

Ačiū, kad pasirinkote mūsų produktus.Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie jav, tai esate patenkinti mūsų daiktų.Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad paslauga jums per 24 valandas.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

Žymos: esc lieknėjimą, post partum, shaper, naviforce nf9153, praleisti baltas diržas, mama pilvo diržas, Shapewear, mėlynos spalvos korsetas, diržas string, Vyrai lieknėjimo diržas.

Parašyti atsiliepimą

Praleisti Moly Kūno Shaper Lieknėjimo Apatiniai 3 in 1 Lieknėjimo Diržas Post Partum Moterų Pilvo Diržas Atkūrimo Shapewear Juosmens Cincher

Praleisti Moly Kūno Shaper Lieknėjimo Apatiniai 3 in 1 Lieknėjimo Diržas Post Partum Moterų Pilvo Diržas Atkūrimo Shapewear Juosmens Cincher

Panašūs produktai