Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Karinės Dalys Duomenys Bunkerio Ginklų Scenos Statybiniai Blokai, Plytos, Pušies Žaislai MPJ189 Ginklą Vištienos Vakarienė Ginklas, Karinių Miestų Padidinti

Karinės Dalys Duomenys Bunkerio Ginklų Scenos Statybiniai Blokai, Plytos, Pušies Žaislai MPJ189 Ginklą Vištienos Vakarienė Ginklas, Karinių Miestų

€3.61

-30 %

€5.23

Nauja prekė

Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Suderinamas kovinių ginklų priedai
Amžius > 6 metų
Prekės Pavadinimas LEQUMOC
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Ginklų Priedai Karinės Scenos Bunkerio Pušies Medžio, Plytų Militarys
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
3C Sertifikatas
Sertifikavimo 3C
Įspėjimas Kovinių Ginklų Priedai SWAT Ginklų Rinkinys Žaislus Blokus Militarys
Lytis Unisex

Mielas drauge,ačiū už ateina.

Mes esame įsipareigoję blokai.Jie yra suderinamas su Savaiminio Fiksavimo Plytų dalelių.Tiesiog kaip ir pavadinimas rodo, "suderinamas" tai reiškia, kad mūsų dalelių plytos yra suderinamas su Savaiminio Fiksavimo Plytų.

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų " pageidavimų sąrašą ".

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo " parduotuvėje sąrašą ".

Savybės Ir Specifikacija

1. Medžiaga:Eco-friendly ABS Plastiko,atrodo puikiai ir yra geros kokybės.

2. Ne originalo langelyje ,į sandarų maišelį( Žaislai ir instrukcijos siųsti kartu) .

3. Naudos:buvo smagu su vaikais ir pagerinti savo smegenų vystymuisi ir pan.

atitinka surinkimo svajonė ventiliatorius suaugusiųjų, iš filmo ar TV.

4. Privalumas:jūs galite pasakyti mums, ką norite,duok man foto ir numerį.Mes turime daug produktų atsargų.Ir mes galime gauti bet prekių, kurios tu nori.

Karinės Dalys Duomenys Bunkerio Ginklų Scenos Statybiniai Blokai, Plytos, Pušies Žaislai MPJ189 Ginklą Vištienos Vakarienė Ginklas, Karinių Miestų

Mokėjimo

Kai jūs perkate prekę iš jav,pinigai yra laikomi Ali,kai jūs patvirtinate, gavimo,pinigų bus išleista jav.

Kartais jis turės atidėti dėl jūsų mokėjimo būdą,todėl, jei jūsų pinigų nėra atvyko dar,mes ' ll turėti vėlavimo pristatyti savo sklypas, siekiant išvengti nereikalingų nuostolių.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

1. Savo užsakymą paprastai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienos po apmokėjimo pašalinta (išskirti savo savaitgalį ir atostogas).Jei jis susitiko su mūsų naujieji metai,prašome pratęsti jūsų laivybos laikas.

2. Prašome patvirtinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisūs .Ir pasakykite mums savo vardą, pavardę (kai post office yra labai griežtas su ja.Ir kai kurių šalių, pavyzdžiui, rusijos turėti reglamentas) .Mes nesame atsakingi už rezultatus dėl blogo adresą.

3. Kai laivybos metodą, pavyzdžiui, DHL , kartais mes laivas sklype,bet mes turime laukti, perdavimo skaičius.Taigi, prašome don ' t nerimauti apie tai.Mes tiesiog laukti perdavimo skaičius užpildyti.

4. Už Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas , apskritai,ji ' s greitai.Bet jums turėtų paliko savo teisę telefono numerį ar El. paštu.Jei jie gali ' t kontakto su jumis,jis gali turėti įtakos pristatymas.Ar galite susirūpinimą dėl pranešimų, galiu siųsti jums Rimassukarevicius.lt.

5. Paprastai sklypo bus pristatytos į jūsų artimiausią pašto skyrių jums.Jūs turite pareigą eiti į paštą ją patikrinti.

6. Paprastai,jūs galite susisiekti su mumis ir pranešti mums, mokesčių reglamento jūsų šalyje.Bet Jei sklypas yra sulaikyta muitinės.Jūsų pareiga padėti su muitinės ir mokesčių.

7. Kai kurios šalys turi griežtų užsakymą taisykles,klientai galės sau leisti visus užsakymą muito ar kitų tvarkymo mokestis,ypač Kanados klientams.

8. Kartais jums gali prireikti nedelsiant gauti savo sklypo, dėl švenčių,papročių,vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių.Dėl šios padėties,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite išplėsti savo apsaugos laiką.Don ' t atviras ginčas dėl to, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės,jis turėtų būti po tarnybų pareiga.Ačiū už jūsų supratimą.

9. Sklypas daugiausia bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(Registruotu Paštu) 3 darbo dienų.Jis paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienas atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar muitinės, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių, todėl prašome manau, kad daugiau nei prieš jums pasirinkti, Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar nereikia pirkti.Paprastai kiti kurjeriai reikia tik 3-7 dienas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų kurjerių paslaugomis.

Kinija paštu, oro paštu:

Rusijos Federacijos paprastai trunka 30~45 darbo dienas

JAV, Kanada paprastai trunka 10~18 darbo dienų

Australija, Naujoji Zelandija, Singapūras paprastai trunka 12~20working dienų

Į JK, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Olandija, Japonija, Belgija, Danija, Lenkija, Suomija, Airija, Norvegija, Portugalija, prancūzija, Šveicarija, Švedija, dažniausiai trunka 12~25 darbo dienas

Italija, Brazilija paprastai trunka 20~30 darbo dienų

Kitos šalys paprastai trunka 15~25 darbo dienas.

EMS pristatymas paprastai trunka 4~7 darbo dienos.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjas yra atsakingas už muitus.

Orderis & Grąžinimo Politika

1. Jei bet kurios dalies trūksta,prašome susisiekti su mumis ir nereikia atidaryti ginčų,Mes atsiųsime trūkstamas vienetų jums nemokamai.Bet mums reikia, galite duoti mums šiek tiek laiko.Nes mes turime keletą dienų, kad gauti trūkstamas vienetų.

2. Jei netyčia prarado nurodymų, jūs galite susisiekti su mumis ir pasakykite mums savo E-mail, mes atsiųsime aukštos raiškos elektroninių vadovo versiją jums.

Žymos: skiedinio pistoletas plytos, swat plytų didelis, edward hopper, bunkeris, ginklai žaislai, finansuojantysis putpeles, derva scena, blokas blokai, gun metal pistoletas, "lego" arenoje.

Parašyti atsiliepimą

Karinės Dalys Duomenys Bunkerio Ginklų Scenos Statybiniai Blokai, Plytos, Pušies Žaislai MPJ189 Ginklą Vištienos Vakarienė Ginklas, Karinių Miestų

Karinės Dalys Duomenys Bunkerio Ginklų Scenos Statybiniai Blokai, Plytos, Pušies Žaislai MPJ189 Ginklą Vištienos Vakarienė Ginklas, Karinių Miestų

Panašūs produktai