Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Tuya WiFi Smart Užuolaidų Langinių Jungiklis Elektros Variklio Ritininių Užuolaidų Užrakto Dirba su Alexa Padidinti

Tuya WiFi Smart Užuolaidų Langinių Jungiklis Elektros Variklio Ritininių Užuolaidų Užrakto Dirba su Alexa "Google" pradinis Smart Home

€9.92

-40 %

€16.54

Nauja prekė

"Wi-Fi" Protokolas IEEE 802.11 b/g/n 2.4 Ghz
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Dabartinis 2,5 A
Darbai Smart žaliuzės,Protingas, Užuolaidos,ritininės Žaliuzės
Išėjimo įtampa AC 100-240V 50/60Hz
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas smart gyvenimo tuya
Sertifikavimo BMK
Modelio Numeris WS-EUR-CW
Įėjimo įtampa AC 100-240V 50/60Hz
Jungiklio Tipas APP kontrolės
Balso kontrolė Alexa, Google Namuose
Prekės Pavadinimas MoesHouse

WiFi Smart Užuolaidų Jungiklis Stiklo plokštės Tuya Smart Gyvenimo App Nuotolinio Valdymo Suderinama su Pavara C urtain M otor ritininės Žaliuzės,Dirba su Alexa " ir "Google" pradinis

Pagal Moeshouse

Protingo Namo Automatizavimo: Su galingas funkcionalus smart užuolaidų jungiklis,mes galime lengvai gali paversti mūsų namą į smart vienas.Protingai valdyti savo užuolaidas daug lengviau ir sumaniau būdu.Be to,ji gali dirbti su smart užuolaidų variklio arba voleliu užrakto suprasti, automatikos visiems užuolaidos namie.Tiesiog pridėkite ir motorizuoti atspalviai arba kitų panašių įrenginių į savo smart namuose su " Smart Užuolaidų Variklio ! (Pastaba:užuolaidų variklis nėra įtrauktos į paketą,jums reikia savarankiškai pirkti, tai bent mes Moes.)

Valdymas iš bet Kur: Kontrolės užuolaidų bet kuriuo metu iš bet kur, su jūsų telefoną naudojant "Smart Gyvenimą" PROGRAMĄ.Uždaryti užuolaidų automatiškai, kai esate toli nuo namų.

"Hands-Free Valdymas Balsu: C ompatible su "Amazon" Alexa " ir "Google" pradinis balso jūsų užuolaidos, sukelti jums daugiau protingas ir patogus gyvenimas.

Multi-scenarijaus Derinimas-Suderinti įvairių rūšių užuolaidos, pvz., langų žaliuzės/geležinkelių žaliuzės/žaliuzės.Įdiegti Smart Užuolaidų Jungiklį daug vietų, pvz., biuro/ studijų/ miegamasis/ gyvenamasis kambarys ir t.t., net kontroliuoti Markizės savo kieme.

Tvarkaraščiai& Counterdown: Nustatykite tvarkaraščius, kontroliuoti užuolaidos ant savo tvarkaraštį .Automatiškai atidaryti savo užuolaidų metu jūs atsistoti ir arti užuolaidų, kai jūs einate į lovą.Kai jūs imtis prigulti, nustatyti counterdown atidaryti užuolaidas, pažadinti jus.

Žymos: pereiti tuya, namų smart, perjunkite wi-fi, pritaikyti wifi, fonas gimtadienio, durų tuya smart, miršta užuolaidos, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, uždangą gyventi kambarys, sonoff fob.

Parašyti atsiliepimą

Tuya WiFi Smart Užuolaidų Langinių Jungiklis Elektros Variklio Ritininių Užuolaidų Užrakto Dirba su Alexa

Tuya WiFi Smart Užuolaidų Langinių Jungiklis Elektros Variklio Ritininių Užuolaidų Užrakto Dirba su Alexa "Google" pradinis Smart Home

Panašūs produktai