Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Akrilo Makiažas Organizatorius Kosmetikos Turėtojas Makiažo Priemonių Laikymo Dėžutė Lūpų Dažai, Teptukai Atveju Darbalaukio 3 Tinklų Kosmetikos Organizatorius Padidinti

Akrilo Makiažas Organizatorius Kosmetikos Turėtojas Makiažo Priemonių Laikymo Dėžutė Lūpų Dažai, Teptukai Atveju Darbalaukio 3 Tinklų Kosmetikos Organizatorius

€6.36

-39 %

€10.59

Nauja prekė

Produktas Papuošalų Dėžutės
laikymo dėžutė makiažas organizatorius
Modelio Numeris A415
Prekės Pavadinimas Wishfly
spalva juoda
Naudojimas Lūpų Dažai, Makiažo Teptukai
Apkrovos 5 kg
Medžiaga Akrilo
Technics Blizgus
Tipas Dėklai & Dėžes
Stilius Europa
pardavimas Didmeninė Prekyba, Mažmeninės Prekybos
Kosmetikos organizatorius Makiažas lauke
Pritaikyti Taip
Talpa 12L
Grotelės Kiekis 3
Specifikacija 20*6.5*9 cm
Funkcija Eco-Friendly
Formos Stačiakampis
Naudoti makiažas organizatorius

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Juoda

Mes priimame pritaikyti.Bet klausimas, ar reikalavimas, prašome mums pranešti.

Pastaba:1 D ue skirtingų ekrano parametrai,gali būti šiek tiek spalvų klaidą su realių produktų.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek dydis klaidą su realių produktų.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

1)Nomally užsakymai bus išsiųsti laiku per 1-3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą.

2)Prašome patikrinti, ar jūsų informaciją atsargiai.Pirkėjų iš rusijos Federacijos, būtina įsitikinti, kad jūsų Pavardė, vardas, Tėvavardis ir pavardė viskas gerai, kitaip siuntinys bus išsiųstas atgal.

3."Nemokamas pristatymas" yra tik prekių lengvesni nei 2kg ir bus išsiųstas Kinija Paštu Oro Paštą, kuriuo galima stebėti internetu.Jei mes laivas kitais būdais, mes apie jus.

4.Jei jums reikia kitų laivybos metodai, prašome susisiekti su mumis.Mes pritariame, kad suteikti jums labiausiai idealus ir patogus pristatymas metodas.

5.Laivybos dienų, mes negali garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, muitinės ar kitos sąlygos.

Garantija Ir Garantijos

Pažadame niekada tegul mūsų klientai praranda pinigus ir bus malonu priimti grąžinimo/keitimo visus elementus, kurie yra pirkti iš mūsų parduotuvės.

Šie reikalavimai turi būti įvykdyti prieš tai, kol jūs siunčiate prekę(s), atgal į mus:

- Prekės (- ių) turi būti naujos ir originalios būklės, kaip ją gavote.

- Dėžės ir žymas, turėtų būti grąžinti, kartu su jūsų prekės (- ių).

- Laivybos mokestis yra negrąžinamas. (Naujas, laivybos mokestis bus mokamas pirkėjai patys)

Atsiliepimai

1.Mes pasiryžę suteikti jums geriausias paslaugas, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas ir jūsų gerų atsiliepimų yra mums labai svarbus.

2.Perkant mūsų gaminį, Pirkėjas sutinka, kad susisiekti su mumis neigiama patirtis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą.

Prašome palikite mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Mes džiaugiamės, kad padaryti tą patį už jus.

Jei jums nėra aišku, apie reikalavimų, prašome susisiekti su mumis.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: mt09 šviesos uodegos, blogis garbę 5a, skyrim žymą, šaltinis auskarai, toyo r888 padangos, mažas taco batų, piktžolių lengvesni uk, r8x r8s gamepad, lyja gražus.

Parašyti atsiliepimą

Akrilo Makiažas Organizatorius Kosmetikos Turėtojas Makiažo Priemonių Laikymo Dėžutė Lūpų Dažai, Teptukai Atveju Darbalaukio 3 Tinklų Kosmetikos Organizatorius

Akrilo Makiažas Organizatorius Kosmetikos Turėtojas Makiažo Priemonių Laikymo Dėžutė Lūpų Dažai, Teptukai Atveju Darbalaukio 3 Tinklų Kosmetikos Organizatorius

Panašūs produktai