Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Raudona 3D gėlės šifono audinių, 3d šifono gėlių nėrinių audinys, su baltos arba juodos spalvos bazė Padidinti

Raudona 3D gėlės šifono audinių, 3d šifono gėlių nėrinių audinys, su baltos arba juodos spalvos bazė

€16.55

Nauja prekė

Megztas Modelis Nėriniai
modelis Išsiuvinėti
Funkcija Nėriniai
Suede Audinio Tipas NĖRA
Tipas Nėrinių Audinys
Stilius Gėlių
Medžiaga Poliesterio / Nailono
Plotis 130 cm
Produkto Tipas Kitas Audinys
Technics Neaustinių
Neaustinių Technics Siuvinėjimo

Dėmesio Pls ! @Gerbiami klientai,

Apie Mus

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes siūlome jums garantuotos kokybės produktų, kaip, pavyzdžiui, įvairių nėrinių, audinių, apdailos, pleistrai ir appliques, cirkonio, ypač vestuvių, kostiumai, vakarinės suknelė ar namuose, vestuvių papuošalai, ir kai kurie kiti specialiai prabangūs audiniai ir sąvokas.Jei negalite rasti visų dalykų mūsų parduotuvėje, prašome siųskite mums laiškus ir nuotraukų ieškoti, mes pasistengsime, kad patikrinti, ar tai už jus.

Mes rūpinamės visų vertinami pirkėjų, mūsų klientų aptarnavimo komanda, s yra pasiruošę padėti jums, jei turite bet kurį klausimą s .Mes ' ll stengiamės atsakyti jums A. S. A. P, tačiau dėl laiko zonos skirtumo ir daug išsamios veikia internetinė parduotuvė , kartais mes negali būti galėtų reaguoti iš karto , p nuomos leidžia mums 12 valandų .Mes aukštai vertiname jūsų geranorišką paramą ir supratimą.

Produkto Aprašymas

* Spalva : kaip matote iš nuotraukų .Prašome pasirinkti tinkamą vieną.T čia gal spalvos skirtumo, nes apšvietimo ar ekranas yra įvairių, mes stengiamės parodyti tikrąjį spalva taip, kaip ji yra.

*Kiekis ir Kaina: kaina už 1 kiemas.Galite pirkti tiek daug laivų statyklos, kaip jums patinka, pridedant kiekis užsakymus .

* Matavimas : fiksuotas plotis: 50" ( apie 125cm).

Mes parduoti jį kieme ilgio, jei perkate daugiau, mes galime išsiųsti jį į kelis gabalus, jei jums reikia tai vientisas gabalas, prašome susisiekti su mumis.Mes matuojame ir supjaustyti audinio ranka, gal šiek tiek leistini nuokrypiai, prašome jį suprasti.

* Mados Drabužiai Progai, Vestuvių, Pobūvių, kostiumai ir kt.

Apie Laivybos

1. R egular laivybos laikas yra ne tikri: Sklypas s daugiausia bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu per 3-5 darbo dienas, gavus mokėjimą.Ji paprastai trunka 10 - 35 darbo dienas atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar užsakymą, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitos priežasties, todėl prašome apsvarstyti apie laivybos laikas prieš jums pasirinkti pristatymo būdą .

R eference Pašto siuntinių vežimo laikas: ( kaip nuoroda netoliese šalyse )

Jungtinės amerikos valstijos: 80% sklypuose galima atvyko 10-25 dienomis paprastai, tačiau kai kurie gali užtrunka daugiau nei 35 dienas.

Anglija, Australija: 80% sklypuose galima atvyko į 15-31 dienomis paprastai, tačiau kai kurie gali užtrunka daugiau nei 38 dienas.

Rusija, Brazilija , Pietų Afrika : 90% sklypų pristatytos 35 dienų, bet kai kurie iš jų trunka net ilgiau nei 45 dienas.

2.Express pristatymas metodas yra.Galite pasirinkti, express pristatymas metodas tiesiogiai arba susisiekite su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.

Apie Atsiliepimą

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jūs pastebėsite, mes labai lengva bendrauti.

Dar kartą, ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka mūsų paslaugų ir produktų.Jūsų komentaras yra labai svarbu mums .Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 Žvaigždės .

Ačiū apsipirkti pas mus!

Sveiki daryti DIDMENINĖS !

Žymos: žmogaus stuburo, furoshiki japonų, juodos spalvos medvilninio audinio, ironman kostiumas, amatų raktas, animaciją kačių audinys, šifono audinio spausdinti, diržas papuošalai, audinio gulbė, šifono audinio gėlių.

Parašyti atsiliepimą

Raudona 3D gėlės šifono audinių, 3d šifono gėlių nėrinių audinys, su baltos arba juodos spalvos bazė

Raudona 3D gėlės šifono audinių, 3d šifono gėlių nėrinių audinys, su baltos arba juodos spalvos bazė