Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Atsarginės Ultra Veiklos Filtras,Teptuku Rinkinys, Suderinamas su Neato Botvac D Serija ir Neato Botvac Prijungtas Robotas dulkių siurbliai, Padidinti

Atsarginės Ultra Veiklos Filtras,Teptuku Rinkinys, Suderinamas su Neato Botvac D Serija ir Neato Botvac Prijungtas Robotas dulkių siurbliai,

€11.31

-48 %

€21.76

Nauja prekė

Modelio Numeris šepečiai & filtrai, dulkių siurblių dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai

Atsarginės Ultra Veiklos Filtras,Teptuku Rinkinys, Suderinamas su Neato Botvac D Serija ir Neato Botvac Prijungtas Robotas dulkių siurbliai, Šių atsarginių dalių rinkinys, skirtas " Neato Botvac D Serijos D75,D80,D85 ir BotVac Prijungtas Serijos, D3,D5,D7 Robotų Dulkių siurblys, filtrai,šoniniai šepečiai,pagrindinis šepetys.

Robotas dulkių Neato D Serijos "ultra" -efektyvumo filtrai, skirtos fiksuoja dalelių ir smulkių dulkių, įskaitant kačių ir šunų pleiskanos,žiedadulkių ir skaidulų, iš tekstilės gaminių ir kilimų.Plisuotos dizainas leidžia didesnį filtravimo paviršiaus plotas, neprarandant siurbimo.

Pakeitimo Neato robotas combo teptuku rinkinys tiksliai krašto valymo gauna arti sienos ir giliai į kampus.Patobulintas valymo zonoje.Dirbti gerai kietmedžio,Plytelių ir kitų kietų grindų paviršių,puikiai tinka skinti naminių gyvūnų plaukus.

Universalus Neato BotVac serijos combo teptuku sujungia valymo galia, geležtės ir šeriai pašalinti daugiau naminių gyvūnėlių plaukų,alergenų ir purvo.

Jei turite augintiniai,ar mix kilimų ir kietų grindų,Neato "Combo" brush yra geriausia jūsų namuose.

Lengva išimti ir valyti, kaip ir dalis kasdienė priežiūra.Darbas, kaip didelis, kaip ir tie.

Suderinama su:

Neato Botvac D Serijos D75 D80 D85 & Prijungtas Serijos, D3, D5 D7 Robotas dulkių siurbliai.

Tipas:Dulkių Siurblių Dalys

Modelio Numeris:Neato Botvac D Serija

Vakuuminis Dalis Tipas:Šepečiai

spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Dydis:Apie 20*8*5cm

Pakuotės Turinys:

1* pagrindinis šepetys

2* filtras

4* šoninis šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: conga 1390 filtras, xrobot 510, neato botvac prijungtas atsarginės dalys, rowenta smart jėga svarbu, atsarginės dalys robotas dulkių siurblys xiaomi mijia 1c, neato botvac prijungtas akumuliatorius, neato botvac prijungtas pagrindinis šepetys, baterija roborock s50, conga 990 filtras, neato filtrai botvac prisijungę.

Parašyti atsiliepimą

Atsarginės Ultra Veiklos Filtras,Teptuku Rinkinys, Suderinamas su Neato Botvac D Serija ir Neato Botvac Prijungtas Robotas dulkių siurbliai,

Atsarginės Ultra Veiklos Filtras,Teptuku Rinkinys, Suderinamas su Neato Botvac D Serija ir Neato Botvac Prijungtas Robotas dulkių siurbliai,

Panašūs produktai