Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Šuo Automobilių Sėdynės Padengti su NEMOKAMA Pet saugos Diržų Vandeniui Apima Dangtelį Žemyn Juostos Mažas Krepšelis Hamakas (Paw spausdinti kaulų) Padidinti

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti su NEMOKAMA Pet saugos Diržų Vandeniui Apima Dangtelį Žemyn Juostos Mažas Krepšelis Hamakas (Paw spausdinti kaulų)

€15.13

-31 %

€22.25

Nauja prekė

modelis TAŠKAS
Tipas Šunys
Funkcija Kvėpuojantis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Sezonas Visi sezonai
Stilius Laisvalaikis
Taikoma Šuns Veislė Universalus

Dydis: 40 X 30X 25 cm, šuns stiprintuvas automobilių sėdynės imtis savo furry draugui su jums ant kelių, saugo jūsų augintinį saugi ir patikima, kai vairavimo.

Pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui atspari 600D oksfordo, nailono diržas, antirust D žiedas, PVC akių tinklas, tvirtos ir ilgaamžės.

Built-in reguliuojami dirželiai padaryti, skirtas įmontuoti į beveik bet kokios transporto priemonės vėjas.

Vienas saugos diržas nešioti naminių gyvūnėlių apykaklės, krūtinės ar nugaros drabužius, duoti jūsų augintinė saugiai apsaugos.

Tinka šunis, kates ar kitus gyvūnus, mažiau nei 13 svarų /6 KG,suderinama su visais automobilių/Auto.

Spalva Pavadinimas:Paw spausdinti kaulų

Saugokite savo sėdynę nuo augintinių plaukų ir purvinas letenas su smart 2-in-1 šuo automobilio sėdynės pagaminti kelionės iš !

Tu myli savo šunį.Jie yra jūsų geriausias draugas ir artimas, ir jūs norite juos visur, kur jums eiti.

Bet kartais šunys gali būti nepatogus, ir mes norime apsaugoti savo transporto priemonės sėdynės ir asmens saugumą, kai mes gyvenimo gyvenimo kelyje.

Štai kodėl mes sukūrėme Šuo Automobilių Sėdynės Padengti, 2-in-1 dizaino, kad būtų lengviau išlaikyti savo sėdynės Švarios ir jūsų mažylis patogiai procesą.

Darbo su sunkiųjų Oksfordo audinys, mūsų vandeniui sėdynės apsaugos pasiūlyti dygsniuotas komfortą, ilgaamžiškumą, ir yra Lengva įdiegti ir užtikrinti savo priekinės sėdynės.

Dar geriau, jie gali būti naudojami dviem būdais:

Su atvartais žemyn pateikti standartinės sėdynės aprėptį, arba su atvartais sukurti mažas hamakas, kad Saugo jų šiltas ir jaukus savo mažai vietos!

Produkto Informacija:

Kelionės Šuo Automobilių Sėdynės Padengti (Juoda) Kibirą Stiliaus ar sulenkti Atvartais Sunkiųjų 900D Oxford Medžiaga Pliušas,

Dygsniuotas Greitai Įdiegti Dirželis Sistema atsparus Vandeniui ir Lengvai valomas, Pagamintas Mažų Šunų

Matmenys: 40 x 30 x 25 cm

Žymos: dviračio šuo sėdynės, pneu automobilių sėdynės, šuo automobilių sėdynių užvalkalai sedanas, giliai automobilių sėdynės, byggy automobilių sėdynės, dual automobilių sėdynės, dolly šuo automobilių sėdynės, kompiuteriai automobilių sėdynės, žvaigždžių šuo automobilių sėdynės, šuo automobilio sėdynės m.

Parašyti atsiliepimą

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti su NEMOKAMA Pet saugos Diržų Vandeniui Apima Dangtelį Žemyn Juostos Mažas Krepšelis Hamakas (Paw spausdinti kaulų)

Šuo Automobilių Sėdynės Padengti su NEMOKAMA Pet saugos Diržų Vandeniui Apima Dangtelį Žemyn Juostos Mažas Krepšelis Hamakas (Paw spausdinti kaulų)