Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Blueteeth LED Galaxy Projektorius Vandenyno Bangos LED Naktį, Šviesos, Muzikos Grotuvas, Nuotolinio Žvaigždė Sukasi Naktį Šviesos vaikas, Miegamojo Lempa Padidinti

Blueteeth LED Galaxy Projektorius Vandenyno Bangos LED Naktį, Šviesos, Muzikos Grotuvas, Nuotolinio Žvaigždė Sukasi Naktį Šviesos vaikas, Miegamojo Lempa

€10.92

-33 %

€16.54

Nauja prekė

Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijų Reikia No
Formos Kamuolys
Modelio Numeris žvaigždėtas projektoriaus šviesos
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Naudojimas Atostogų
Baterijos Tipas NĖRA
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo ce
Yra Protingas Prietaisas Taip
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Galia Other
Prekės Pavadinimas Tomshine
Yra Baterijomis No
Įtampa AC100-240V
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AC
Elemento Tipas naktį žibintai
Tipas Atmosfera

Nuotolinio valdymo, ir "Wi-Fi" kontrolės star projektorius su built-in muzikos garsiakalbių, yra puikus patalpų apdaila kaip vandenynas banga projektorius, romantišką nuotaiką šviesos, naktį lempos ir naktiniai staleliai, lempa.

Savybės:

【10 Spalvų Deriniai】: Tai žvaigždėtas projektorius su 4 LED karoliukai, įvairių spalvų(raudona/žalia/mėlyna/balta), gali visiškai skambinti iki 10 spalvų deriniai.

【21 Apšvietimo Režimai】: Spalvinga vandenyno bangų poveikio darbo su šmėžavimas žvaigždės gali siekti iki 21 projektavimas rūšių, jaučiasi pasivaikščioti per žvaigždes.Vandenyno bangos juda su 4 ryškumas ir 4 greitį galite reguliuoti.

【Nuotolinio Valdymo & Laikmačio Funkcija】: nereikia išlipti iš lovos ar sofos, galite naudoti nuotolinio valdymo pulteliu šviesos-įjungti/išjungti, 1/2h laikmačio nustatymas, pakeisti apšvietimo režimą ir reguliuoti ryškumą, muziką ir kt.Mūsų lemputė automatinis išjungimas po 4 valandų nepertraukiamo darbo prailginti tarnavimo laiką, jei jūs neturite paspauskite timer mygtuką.

【Smartfon APP ir Balso Kontrolės】: Parsisiųsti PROGRAMĖLĘ į savo išmanųjį telefoną ir prijungti savo šviesa su "Wi-Fi", valdymas balsu bus galima sujungti su prietaisų, kaip Alexa/Google/IFTTT.Dėl APP, galite pasirinkti iš nustatymo arenoje ar pritaikyti ir pakeisti scenarijų, pasirinkti savo mėgstamą spalvą, efektus, keisti spalvą ir ryškumą taip pat galima.

【Šviesos gali Šokti su Muzikos】: Su " BT " muzikos grotuvo funkciją ir USB lizdą, kuris leidžia projektorių, groti muziką ir pakeisti apšvietimo efferts pagal muzikos ritmą ar tiesiog plojo savo rankas, todėl žvaigždėtą dangų.

【Puikus Dekoratyvinės Šviesos】: Šis projektoriaus šviesos sukuria nuostabų žvaigždėtą atmosferą, tinka miegamojo, gimtadienio & vestuves dekoro ir kaip dovana draugui ar vaikams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Įvesties volatge: AC100-240V, 50/60Hz

USB įvestis: DC5V/2A

Galia: 10W

Šviesos spalva: RGBW

Ryškumas: 4 lygis

Projekcijos atstumas: 2-10m

Laikmatis: 1h/2h/off

Valdymo režimas: mygtukas & nuotolinio & BT & Wi-Fi kontrolės

Nuotolinio valdymo atstumas: 10m

Nuotolinio akumuliatoriai: 2 x AAA (nepridedami)

BT pavadinimas: BTK10

Ryšio atstumas: 3-5m

"Wi-Fi": 2.4 GHz Wi-Fi(kiti dažniai yra nepalaikoma)

Darbo temperatūra: -20℃ iki 50℃

Kabelio ilgis: 1.5 m / 4.92 ft

Prekės svoris: 391g / 13.79 unciją

Prekės dydis: 164 * 123mm / 6.46 * 4.84 į

Pakuotės svoris: 657g / 1.45 lb

Pakuotės dydis: 166 * 166 * 131mm / 6.54 * 6.54 * 5.16 į

Pastaba:

1. 2 * AAA akumuliatoriai, naudojami nuotolinio nėra įtraukta, prašome pasiruošti.

2. Įgaliojimai reikalavimas yra DC5V/2A, pls naudoti prisitaikanti adapteris.

3. Perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudojimą atidžiai.

4. Nereikia šviesti tiesiai į akis ir saugokite nuo vaikų.

5. Tik paramos 2.4 GHz Wi-Fi(5 ghz tinklą nepalaikomas).

Pakavimo Sąrašas:

1 * Projektų Šviesos

1 * USB Kabelis

1 * Adapteris

1 * Nuotolinio Valdymo

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: projektorius star, ryškios dangaus projektorius, sūnus lempos, užduotis žibintai, dekoro star, augti namo patalpų, lempa led, mini projektorius, planetariumas, mielas projektorius.

Parašyti atsiliepimą

Blueteeth LED Galaxy Projektorius Vandenyno Bangos LED Naktį, Šviesos, Muzikos Grotuvas, Nuotolinio Žvaigždė Sukasi Naktį Šviesos vaikas, Miegamojo Lempa

Blueteeth LED Galaxy Projektorius Vandenyno Bangos LED Naktį, Šviesos, Muzikos Grotuvas, Nuotolinio Žvaigždė Sukasi Naktį Šviesos vaikas, Miegamojo Lempa

Panašūs produktai