Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Maisto kokybės Plastiko Silicio Vamzdžio Jungtis Tiesiai Sąjungos Lengva Sankaba, RoHs Standarto PP Žaliava, Super Kokybė, Žema Kaina Padidinti

Maisto kokybės Plastiko Silicio Vamzdžio Jungtis Tiesiai Sąjungos Lengva Sankaba, RoHs Standarto PP Žaliava, Super Kokybė, Žema Kaina

€23.18

Nauja prekė

Jungtis Vyras
Tipas Sąjungos
Formos Lygus
Technics Liejimo
Žarnos Vidinis Skersmuo 4mm
Modelio Numeris lygi tiesi jungtis
pagrindinė kodas Aikštė
Medžiaga Plastikiniai

Specifikacija

Modelio Nr.

Metrinis/Colių Dydžio

Medžiaga

Spalva

Spygliuota Pabaiga (mm)

Minkštas Vamzdžiai ID(mm)

Karton. pakuotėje vienetų pak.

DI-016

1.6-1/16

PP (Medicinos lygio)

Gamtos PP

∅ 1.60

1.0-1.6

100-pk

DI-024

2.4-3/32

∅ 2.40

1.6-2.4

DI-032

3.2-1/8

∅ 3.20

2.4-3.2

DI-040

4.0-5/32

∅ 4.00

3.2-4.0

DI-048

4.8-3/16

4.80

4.0-4.8

DI-064

6.4-1/4

∅ 6.40

4.8-6.4

DI-087

8.7-11/32

∅ 8.70

6.4-8.7

Matmenys (vienetas: mm)

Taikymo Pastaba:

1. RUNZE spygliuota tiesiai jungtis yra lygi tiesi jungtis

2. Spygliuota tiesiai jungtis naudojama jungiant lankstus ir minkštas vamzdžiai

3. Pasirinkti tinkamą dydį spygliuota tiesiai jungtis reikia žinoti savo lankstus ir minkštas vamzdžiai vidinis skersmuo, tada pasirinkti tinkamą modelį iš aukščiau pateikiamoje lentelėje.

Svarbu, Prekybos Rekomendacijos:

1. RUNZE spygliuota tiesiųjų sujungiklių = ID1.0-8.7 mm minkštas vamzdžiai = PP medžiaga, prašome pasirinkti tinkamą dydį jūsų prašymą.

2. PP medžiaga yra skirta nesukeliančio ir silpnas corrosive liquid; jeigu jums reikia PTFE arba nailono medžiagos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo pritaikyti remiantis reikalaujama MOQ.

3. Vieneto kaina yra 10vnt

4. Svoris 10vnt yra nustatytas kaip 1 kg, nes mes tikimės, siųsti, greičiau pristatymo, TNT, UPS ar FedEx su 4-7working dienų, kad dauguma šalių, netgi galite pasirinkti Kinija paštu arba Ali-express " premium pristatymas, bet ir ji turėtų būti pagrįsta laivybos kaina, kurią sumokėjo yra pakankamai minėtų pristatymo būdas.

5. Klientams iš Rusijos, mes paprastai laivas CDEK ar PONIS linijos.

6. Klientams iš Ukrainos ir Kazachstano, kai laivybos būdas yra prieinami, o kai nėra, mes jums paskambinti ir palikti jums pranešimą, kad jums pranešti, anuliuoti jo užsakymą, jei jo nėra.

7. Klientams, iš kai kurių šalių, tokių kaip Iranas, Izraelis, Pietų Afrika ir kt.kai laivybos nėra lengva, mes pasistengsime geriausia, kad laivas taip, kaip jums pasirinkti, mes jums paskambinti ir palikti jums pranešimą, kad jums pranešti, anuliuoti jo užsakymą, jei jo nėra.

8. Klientams iš Brazilija, Čilė ir Argentina, prašome palikti mums pastabą ar žinią su savo mokesčių mokėtojo apie jūsų užsakymą, kuris turi ir būtinas reikalavimas iš laivybos agentas.

9. Prašome atostogas, kad su savo 100% teisingas asmens vardą ir pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį ir šalies kodą, ar mes negalime gauti susisiekti su jumis, kai jūsų užsakymas turi problemų.

10. Ali-express bus už mus, 8% - 10% komisinis mokestis, todėl prašome pabandyti ne derėtis, nes mes gauti tik dalį savo užsakymo sumos, jei jums reikia didesnio užsakymo, prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų.

11. Jeigu jums reikia užsakyti kelis produktus kartu, prašome įtraukti juos į savo pirkinių krepšelį, ir perduoti juos kartu, bet NE mokėti jį, mes padėsime jums sujungti laivybos kaina.

12. Kokių klausimų dėl savo užsakymo, prašome palikti mums praneš, mes bus dirbti jums kaip galima greičiau, labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums atsiliepimus prieš atvirą klausimą.

13. Labai dėkingi, jei galite palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kai gavo jūsų užsakymą, kurie, be abejo, skatina mus padaryti geriau bendradarbiavimą ateityje.

Collocated RUNZE Vamzdžiai

1. Silicio vamzdžiai (ne-corrosive liquid)

2. Guminius vamzdžius (silpnas corrosive liquid)

3. Vitonas vamzdžiai (stiprus ėsdinantis skystis)

Skubiai Kontaktai

Julie Zhu

0086 13851455069 (telefonas/whatsapp/wechat)

Žymos: gnybtas tinka, apkaba tee, tinka vamzdis, tinka vamzdis, bendras vamzdžio, 25mm apkabos, vamzdžių sąjunga, vamzdžio apkaba, žarna tee, jungtis vamzdis.

Parašyti atsiliepimą

Maisto kokybės Plastiko Silicio Vamzdžio Jungtis Tiesiai Sąjungos Lengva Sankaba, RoHs Standarto PP Žaliava, Super Kokybė, Žema Kaina

Maisto kokybės Plastiko Silicio Vamzdžio Jungtis Tiesiai Sąjungos Lengva Sankaba, RoHs Standarto PP Žaliava, Super Kokybė, Žema Kaina