Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Pet Sling Vežėjai Grįžtamasis ir Padidinti

Pet Sling Vežėjai Grįžtamasis ir " Hands-Free Šuo Maišą su Reguliuojamu Dirželiu ir Kišenėje

€9.78

-22 %

€12.70

Nauja prekė

Raktinis žodis 2 Katė
Raktinio žodžio 3 šuo
Medžiaga Kita
Raktinis žodis 1 Pet užsakomųjų paslaugų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Raktinis žodis 4 pet
Taikoma Šuns Veislė Vidutinio dydžio Šuo
Elemento Tipas Kita

KOREGUOTI ŠUNS DIRŽAS S DIRŽELIS BE KENKIA JŪSŲ PEČIŲ - Jums nereikės nerimauti daugiau apie savo ūgį, nes DIRŽELIS gali būti lengvai KOREGUOJAMA prieš arba, vykdydami savo šunį.Skirtingai nuo metalo sagtis, mūsų reguliavimas mechanizmas yra labai PATOGI ir paprasta naudoti!

UŽTRAUKTUKU KIŠENĖ - Jums nereikės atlikti kitą maišelį su jumis, jūsų asmeninių daiktų.Jūs galite atlikti nieko, su jumis dėl jūsų pasivaikščiojimo su savo šunimi, pavyzdžiui, gydo, poo, krepšiai, vandens, piniginę, mobilųjį telefoną ar raktus.

Užtikrinti AUKŠTOS KOKYBĖS mažų iki vidutinio dydžio šunims ir katėms.Jis taip pat SKALBTI MAŠINOJE ir galite lengvai jį išvalyti kiekvieną kartą, kai jis tampa purvinas arba tiesiog pasukite jį į kitą pusę!

SU SAUGOS SAGTIMI JŪSŲ ŠUNS SAUGUMU -kad nuorodos į jūsų augintinio apykaklės ir APSAUGO juos nuo ŠOKINĖJA šuo vežėjas krepšys!

Mūsų šuo nešiojimo diržas taip pat apima saugos apykaklės kablys, kad nuorodos į jūsų augintinio apykaklės ir APSAUGO juos nuo šokinėja ar iškristi iš maišo!

spalva:pilka

Medžiaga:medvilnė

dydis:78*50cm

Pakuotės Turinys:

1 * Pet užsakomųjų paslaugų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: garso gyvatė, mirguliavimas ir blizgesį mergina, pet perdavimo krepšys, šuo diržas, pet diržas, fitneso sac de sportas, vežėjas šuo, krepšelis dviračių šuo, barbi marškinėliai, vežėjas augintinio krepšys.

Parašyti atsiliepimą

Pet Sling Vežėjai Grįžtamasis ir

Pet Sling Vežėjai Grįžtamasis ir " Hands-Free Šuo Maišą su Reguliuojamu Dirželiu ir Kišenėje