Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Anti-Aging veido serumas žolelių serumo veido odos priežiūros sutraukti poras serumas Moterų Skystis Padidinti

Anti-Aging veido serumas žolelių serumo veido odos priežiūros sutraukti poras serumas Moterų Skystis

€6.54

-50 %

€13.08

Nauja prekė

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Sertifikavimo GZZZ
Prekės Pavadinimas YASS
Lytis Moteris
GZZZ YGZWBZ
Formulės Skystis
Funkcija Anti-Aging

Paslaugų klausimais

Pristatymo Sąlygos

1) apskritai, prieš 16 val kulka ir mokama už produktą gali būti išsiunčiami tą pačią dieną, bet dėl daugelio veiksnių, negaliu garantuoti, kad visi užsakymai gali būti išsiunčiami tą pačią dieną, mes pasistengsime laivas per dvi dienas;

2) dėl didelio vežimo apimtis, kai kurios bendrovės, neatmetama galimybė, kad laikinai trūkumas pasireiškia po pavedimą.Mes išsiųsti prekes griežtai pagal pro-tvarka.Jei kyla kokių nors problemų, mes susisieksime su jumis telefonu, ne pirmą kartą pateikia sprendimą.

Apie Įvertinimą

1) kai pirkėjas gauna prekes, jei nėra ypatingų aplinkybių, prašome patvirtinti, kad gavo kaip įmanoma greičiau.

2) gavęs prekes, yra nepasitenkinimas produktus ir paslaugas, nereikia skubėti vertinti, laiku Wangwang susisiekti ir telefonu atsiliepimus bendrovė, atsakinga; veido problemos lėtai logistikos, mes desime visas pastangas, paraginti, ir tinkamai išspręsti, suprasti, ilgai gyvena.Prašome don ' t būti blogai gulėti apie logistiką!Labai jums ačiū!

Pažadame, kad visi produktai yra aprašyta teisingai, yra naujausias gamybos data, nuoširdžiai garantijos paslaugų, taip, kad jūs apsipirkti be nerimauti, prekybos laimingas!

Žymos: serumas veido nemokamai, kremas missha, serumas veido instanraneo, serumas veido silicio, mielas veido serumas, korėjos veido serumas, missha, korėjos serumas, rinkinys veido serumas, Serumas.

Parašyti atsiliepimą

Anti-Aging veido serumas žolelių serumo veido odos priežiūros sutraukti poras serumas Moterų Skystis

Anti-Aging veido serumas žolelių serumo veido odos priežiūros sutraukti poras serumas Moterų Skystis

Panašūs produktai