Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Wonlex GW700 Smart Laikrodžiai Vaikai GPS Tracker Kūdikių Stabdžių Prarado SOS Skambučio Vieta Finder 2G WIFI Pedometer Riešo Žiūrėti Vaikams Padidinti

Wonlex GW700 Smart Laikrodžiai Vaikai GPS Tracker Kūdikių Stabdžių Prarado SOS Skambučio Vieta Finder 2G WIFI Pedometer Riešo Žiūrėti Vaikams

€34.41

Nauja prekė

Tipas Dėl Riešo
Prekės Pavadinimas wonlex
Baterija Lithume 500mAH baterija, Budėjimo 100 valandų
Baterijos talpa 300-450mAh
Sistema NĖRA
Sertifikavimo CE
Vieta GP+AGPS+LBS+WIFI
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
GPS GPS MTK3337, 22 kanalai
Sim Kortelės Mirco SIM Kortelės
AGPS GPRS Class12, vietą, laiką, 26 sekundės
Mechanizmas No
Kelis Ratukus No
Kalbos Vokiečių
Juostos Medžiaga Silikagelis
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
RAM <128MB
ROM <128MB
Atsparus Vandeniui Klasė Nėra Atsparus Vandeniui
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Tinklo Režimas 2G
GSM,GPRS, 850/900/1800/1900
Sprendimas Mtk6261, 364MHz
Bylos Medžiaga LYDINYS
Funkcija GPS Tracker
LBS L1, 1575.42 MHZ C/A kodas
Judėjimo Tipas Elektroninis
Stilius Mados
Rezoliucija 1280x720
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Grupė Nuimamas Taip
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Ekrano Dydis 0.96 colių
Baterija Nuimamas Taip
Ekrano Formos Aikštė
Ekranas 0.96 colių OLED Ekranas
PROCESORIAUS Modelis MT6261D

Wonlex GW700 Smart Laikrodžiai Vaikai GPS Tracker Kūdikių Stabdžių Prarado SOS Skambučio Vieta Finder 2G WIFI Pedometer Riešo Žiūrėti Vaikams

Klientų Pranešimas:

1.Jei jums reikia rusų Kalba arba bet kokia kita, prašome palikti užrašą pagal jūsų užsakymą , mes pasirūpinsime, kaip savo reikalavimą.

2.Kartais mes naudojame animacinių filmų dėžutė su Wonlex Lipdukas pakeisti į plastikinę dėžutę, jei žiūrėti ekrane gauti įbrėžimams plastiko dėžutė pristatymo metu, tranzito.

3.Daugelyje Šalių, paskambinus žiūrėti, visi telefonų numeriai 4G žiūrėti identifikuojami be pavadinimo, bet tik numeriai , kai kurie 2G laikrodžiai gali turėti šią problemą, nes SIM kortelės slepia pavadinimas.Tai yra tinklo problema: numatytasis SIM buvo "paslėpti mano numeris".tai gali būti keičiamos į pagalbos tarnybą SIM kortelių operatorių.Kitas sprendimas, kad laikrodis nustatyti skambinančiojo numerį, jums reikės įvesti telefono numerį ir vardą ne tik per programa, bet taip pat nerašė atskirai SIM kortelės pati.

4.Apie "Garso Globėjas/Stebėjimo/Paskambinti Funkcija" trūksta app: prašome įdėti sim kortelę ir nustatykite žiūrėti darbai, kad jis lauke, siekiant nustatyti LBS ir GPS, tada, kad funkcija bus sinchronizuoti.(Serveris turi gauti bazinės stoties vieta yra ne Vokietija ir Norvegija, tada rungtynių stebėjimo funkcija, auto.)

5. JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija, kur 2G beveik nėra.

(Rekomenduojame 4G modeliai:KT10 ,KT11, KT13, KT15, KT20, KT21, KT22 ir KT23)

6. Turkija ir Azerbaidžanas pirkėjas, prašome pateikti savo imei numerį, pagal jūsų užsakymą , Mes pridėti savo imei numerį, į mūsų serveryje, kol iš laivo.Kitaip mūsų imei cant naudoti jūsų šalyje.

7. Geriau naudoti mūsų Setracker 2 arba Setracker app , nors kartais gali būti ir Skelbimai mūsų app (galite spustelėkite uždaryti), bet tai laisvai naudoti nuolat.Kitos Programėles, nors Ad-pašalinti, bet jūs turite mokėti nuo $ 9 iki $ 19 už prenumeratą, ar turi trijų dienų nemokamai prenumerata.Jei norite naudoti kitą programą, taip pat gerai.Pavyzdžiui, Rasti Mano Vaikai , prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums, IMEI numerį, žiūrėti, mes turime padaryti atsarginę mūsų serverio duomenų bazės , kitaip jis bus automatiškai grįžti į Setracker serverio IP, jei jūs naudojate kitą programą, sukelti visada žiūrėti neprisijungęs. 8.Jei turite savo serverį ir programą , norite išbandyti mūsų žiūrėti, prašome palikti užrašą pagal jūsų užsakymą, už "Iššifravimo Versijos" DUK:

1.Q:turiu žiūrėti, aš niekada naudojamas su Rasti Mano Vaikai APP prieš, bet noriu naudoti su Rasti Mano Vaikai APP dabar.

--A:pateikite imei numerį, kad mums, mes turime atsarginį tai mūsų serverio duomenų bazę, prieš pradėdami jį naudoti, kitaip jis bus grįžti į Setracker Serverio automatiniu kai naudojate Rasti Mano Vaikai APP " Serverio, sukėlė visada žiūrėti neprisijungęs.Bet mūsų inžinierius, tik padaryti šį darbą penktadienį.

2.Q:turiu žiūrėti, jau panaudota Rasti Mano Vaikai APP, serverio IP yra:92.53.87.162,8001#, bet noriu naudoti su Sertracker APP dabar.

--A:pateikite imei numerį, kad mums, mes turime pakeisti mūsų serverio duomenų bazės, kitaip jis bus grįžti Rasti Mano Vaikai APP " Serverio automatiniu kai naudojate Setracker serverio, sukėlė visada žiūrėti neprisijungęs.

--A:Jūs galite paprašyti Rasti Mano Vaikai APP bendrovės pakeisti jį į mūsų Setracker serverio.Funkcijos :

Ekranas: 0.96 colių OLED ekranas

Realaus laiko vietos: GPS+AGPS+LBS+WIFI

Kalbasi : Mėgautis kalbasi balsu, bet kada, bet kur, spustelėkite įrašus, tikrinti dar kartą.

GEO-tvoros : žemėlapyje APP nustatyti vaiko veiklos srityje, 200M-2000M,kai vaikas iš tos zonos sukels aliarmą ir praneša jums per app.

Realaus laiko padėties nustatymas: GPS & LBS & a-gps & WIFI , padėti jūsų rasti tikslią vaiko buvimo vietos.

3 SOS numeriai : Yra 3 SOS numeriai gali būti nustatyti PROGRAMĄ,spauskite SOS mygtuką 3 sekundes, vartotojas gali skambinti ir siųsti pavojaus pranešimus ir telefono numerį.

Mažos galios signalą: Galia mažiau kaip 20%, GPS žiūrėti gali siųsti signalą informacijos apie PROGRAMĄ ir išsiųsti pranešimą SOS numerį.

Nėra nerimą laikas: Tėvai gali nustatyti 3 klasė kartus APP shield skambinti,tik SOS skaičius gali būti surinkti, neleisti vaikams žaisti, žiūrėti į klasę.

Virškinimo kokybės silikono gelio.Visiškai saugus jūsų vaikas, toksinių nemokamai kepimo kokybės ( sertifikuotas ).

Balso kontrolė : Kai telefono numerį patvirtino, žiūrėti bus skambinti numeriu automatiškai, o vartotojo nežinau.

Telefonų knyga: galima prijungti iki 10 šeimos nariai.

Kitos populiariausios, funkcijos: 3 signalai gali būti nustatyta APP / Sveikas įrašymo / low battery alarm / istorijos įrašus & atkūrimo / mažos galios signalo/ APP Parama " IOS " ir "Android"

Žymos: smartwatch, labas žiūrėti t500, g20 smart žiūrėti, gp tracker, plonas vaikas smart žiūrėti, smart žiūrėti wonlex, auto juosmens, amazfit rex, smart žiūrėti, smartwach vandeniui.

Parašyti atsiliepimą

Wonlex GW700 Smart Laikrodžiai Vaikai GPS Tracker Kūdikių Stabdžių Prarado SOS Skambučio Vieta Finder 2G WIFI Pedometer Riešo Žiūrėti Vaikams

Wonlex GW700 Smart Laikrodžiai Vaikai GPS Tracker Kūdikių Stabdžių Prarado SOS Skambučio Vieta Finder 2G WIFI Pedometer Riešo Žiūrėti Vaikams

Panašūs produktai