Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Naujo Dizaino Kostiumas 23 Padidinti

Naujo Dizaino Kostiumas 23" Reborn Baby Doll Perukas 250 Aukštos Temperatūros Vielos Plaukų Taigi Tikrai Ruda ir Aukso Lėlės Perukai Priedai

€7.33

-65 %

€20.96

Nauja prekė

Mfg Serijos Numeris Mados
BJD/SD Požymis perukas
Straipsniai tik lėlės dalys ne pilnas lėlės
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga Aukštos temperatūros vielos
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Įspėjimas toli nuo gaisro
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Dydis suit 23 inch reborn baby doll
Forma Baigta
Tipas Priedai
Lytis Unisex
Matmenys tiktų 23 colių reborn baby doll
Savybės PASIDARYK pats Žaislas,Švietimo,Modelis,Minkšta, lėlės priedai
Modelio Numeris KUM23inchwig

Baby doll Perukas pagamintas iš importuojamų aukštos kokybės Aukštos temperatūros ?viela, 100 procentinio saugūs jūsų vaikai.Sklandžiai perukas tinka 23 colių Reborn Baby Doll mūsų parduotuvėje.spalva yra ruda arba chaki, plaukai atrodo labai realu, jums bus malonu matyti, jūsų lėlės po dėvėti mūsų rankų darbo perukas, jis taip pat yra geriausias pasirinkimas už jūsų kūdikiams gimtadienio dovana, kalėdų dovanos, surinkimo ir kt.Kodėl Verta Rinktis Mus

1. Geriausia kokybė: nuo žaliavų pirkimo, kad lėlės dažymas, korektūros, gamyba, surinkimas, kiekvieną nuorodą yra geriausias; žemiausia defektais santykį, mes galime išvengti paplitusių defektai : krenta blakstienos, slydimo galūnių , tamsintas kūno, ir nelygaus kietumo.Mūsų KEIUMI prekės turi didžiausią palankios norma ir mažiausia ginčų normos, mes esame patikimi būti jūsų pirmasis pasirinkimas laimingas apsipirkti.

2. Medžiagos saugumas: Mūsų KEIUMI lėlės praėjo daug saugumo bandymus ir gavo Sertifikatus, CE, ROHS, ASTM, CP65 ir pan., kurios yra visiškai saugus jūsų kūdikiams.

3. Žemiausia kaina: Mes esame gamintojas reborn baby lėlės, be tarpininkų, gali suteikti jums su mažiausia kaina.

4. Griežtai pakuotė: pakuotėje yra puikūs ir saugūs; priedai yra baigtas.

5. Geriausią aptarnavimą: Mes turime profesionalių serviso, siekiant padėti jums išspręsti visas problemas, su kuriomis susiduriama prieš, per ir po pardavimo, teikianti jums geriausias konsultavimo patirties.

6. Prekės garantija: KEIUMI yra registruotas prekinis ženklas, pirmaujantis prekės ženklas atgimsta lėlės, galime tvarkyti leidime, kvalifikacijos patikimų agentų pasiekti bendradarbiavimo ir laimi.

7. Realios Nuotraukos: mūsų lėlės, nuotraukos ir vaizdo įrašai live-action shooting, ką jūs gaunate tai, ką matote.

8. Greitis pristatymas.Galime pristatyti visų užsakytų per 48 valandas.Įsitikinkite, kad jūsų užsakymas yra nagrinėjama pirmą kartą.

9. Stipri komanda : Mes turime komandą, kuri vienija R&D ir dizainas, jie yra profesionalus ir novatoriškas.Mūsų gamyba bus nuolat atnaujinti.mes siekiame, kad čempionų atgimusios lėlės pramonei.Pasirinkite mus,pasirinkti savo ateities.

Kiti klausimai gali ką nori žinoti:

1. Ar lėlės rinkinys, aukščio ir spalvų patys, kaip ir aprašymas?

1) Apie aukštį, mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi egzistuoja 1-2 cm nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais.

2) Apie spalvų skirtumas, skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

2. Kaip apie theDelivery?Gerbiamieji, visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.

Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikimės, kad jūs galite suprasti.

3. Kas yra grįžti paslauga?

Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.

Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.

Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, kūdikis reborn silicio, lėlės rinkinys atgimsta, lėlės moheros perukas, juoda lėlės reborn, lėlės plaukų, perukas pakraštyje blythe, lėlės reborn silicio, nailono plaukų lėlės, 18 perukas.

Parašyti atsiliepimą

Naujo Dizaino Kostiumas 23

Naujo Dizaino Kostiumas 23" Reborn Baby Doll Perukas 250 Aukštos Temperatūros Vielos Plaukų Taigi Tikrai Ruda ir Aukso Lėlės Perukai Priedai

Panašūs produktai