Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 24 Šonkaulio Didelis Skėtis Lauko Vėjo vyriški Odiniai Ilgi Tiesūs Rankena Kariai Skėtis Su Pečių Maišą Padidinti

24 Šonkaulio Didelis Skėtis Lauko Vėjo vyriški Odiniai Ilgi Tiesūs Rankena Kariai Skėtis Su Pečių Maišą

€43.06

-1 %

€43.93

Nauja prekė

Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
Kontrolės Neautomatinis Skėtis
Produktas Saulėtą, ir Lietingą Skėtis
Prekės Pavadinimas DANA DIZAINAS
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Ilgą rankeną Skėtis
Tipas Skėčiai
Funkcija Visi 1
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris UM03
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Dydis One Size
spalva Raudona,Juoda,Mėlyna,Žalia,Geltona,Tamsiai Mėlyna,Šokolado,Pilka

Welcom mūsų parduotuvėje Prekės Pavadinimas: DANA DIZAINO Skėtis Pavadinimas: Odos Rankena Skėtis Skėtis audinio medžiaga: Eponžas Skėtis skeletas medžiaga:Lydinio Modelis: 24K Vėjo Skėčio Ilgis:85cm, Skersmuo: 115cm Amžiaus Grupė: Suaugusiųjų, Yra lietaus arba valymo skėtis: Taip, Yra pritaikyti: Taip Pastaba: Dėl didelio kiekio skėtis užsakymus, Mes galime suteikti didmeninės kainos pasiūlymą.mes teikiame dropshiping paslauga, ir galime išsiųsti skėtį su jūsų klientai, be mūsų logotipas.Skėtis Dydis

Priemonę vertus, gali būti 2-3 cm paklaida.

Nuotraukos DANA DIZAINAS

Pastaba: Kaip žinote, dėl daugelio priežasčių(Skirtingų ekranų, įvairių šviesų ir t.t.), spalva skėtis gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos,bet mes įsitikinkite, kad skirtumas yra tik šiek tiek. Paslaugos DANA DIZAINAS Jūsų užsakymas bus išsiųsti per 24-72 valandas po jūsų apmokėjimo.Mes nuolat tikrinti kiekvieną skėtis prieš siunčiant jį į jus.Jei kitų klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.DUK DANA DIZAINO Klausimas: Jei Jūs dar ne turiu sklypą laiko.

Atsakymas :susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ,mums padės sekti ir leidžia jums žinoti, stebėjimo pažanga ,ar galite stebėti juos www.17track.net Klausimas: Kada jūs gaunate klaidingą produktų, pavyzdžiui, neteisingos spalvos ,neteisingas dydis.

Atsakymas :Pirma, mes esame labai atsiprašau už klaidą ,Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo patvirtinti, jei mes turime siųsti teisę juosta vėl arba kitų kompensacijų nuomonės.Klausimas: Kada jūs sulūžti /defektų produktų, arba jis neveikia po to, naudojant keletą dienų .

Atsakymas : Pirma, mes esame labai gaila apie tai , mes galime suprasti defected produktas gali pateikti jums jausmas, nusiminusi , susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kompensacijos nuomones , mes bus dirbti, ji per 48 dienas, Prašome patikėti mums ,priežastis, kodėl problemų ,tiesiog todėl, kad mes ją išspręsti.Klausimas:Mokesčių Ir Muitų .

Atsakymas :Paprastai mes pasirinkti dovana, kaip funkcijos ir parašė žemą sumą galite užsisakyti ,bet kai savo Vietos papročius reikia imti jokių mokesčių , jums reikia turėti jį.

Pastaba: Jei yra kažkas negerai su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Blogas grįžtamasis ryšys negali išspręsti bet kokią problemą, prašome pastaba.

Žymos: skėtis, 808nm diodų lazerio plaukų šalinimo, konteinerių skėtis, Lietaus Apsauga, vyrų skėtis, savigynos skėtis, kuprinė-skėtis, animacinių filmų skėtis, mielas saulės skėtis, popieriaus skėtis.

Parašyti atsiliepimą

24 Šonkaulio Didelis Skėtis Lauko Vėjo vyriški Odiniai Ilgi Tiesūs Rankena Kariai Skėtis Su Pečių Maišą

24 Šonkaulio Didelis Skėtis Lauko Vėjo vyriški Odiniai Ilgi Tiesūs Rankena Kariai Skėtis Su Pečių Maišą

Panašūs produktai