Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Už Pipo W2pro/HXD-0863A1-PG Tablet PC skaitmeninis keitiklis Capacitive Jutiklinis Ekranas Skydas Stiklas, Jutiklis Pakeitimo Įrankiai Padidinti

Už Pipo W2pro/HXD-0863A1-PG Tablet PC skaitmeninis keitiklis Capacitive Jutiklinis Ekranas Skydas Stiklas, Jutiklis Pakeitimo Įrankiai

€12.05

-6 %

€12.82

Nauja prekė

Ekrano Dydis 7~10 Colių
Suderinamos Prekės Universalus
Modelio Numeris Pipo W2pro/HXD-0863A1-PG
Prekės Pavadinimas osatych
Produkto Tipas Tabletę Touch Panel
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas

Esame profesionalus Tablet, Mobilephone, Kompiuterių, Pramonės dalių tiekėjas, kviečiame susisiekti su mumis dėl palankios, didmeninės kainos!

Aprašymas:

* Suderinamas su: Už

* Dydis: colių

* Prekės Būklė: Nauja

* 100% Patikrintas prieš Pristatymas

Patarimai: * Touch Panel skaitmeninis keitiklis: Jei viršuje touch panel arba stiklo viršuje yra įskilęs ar sulaužytas, bet vaizdą pagal tai gerai,tada jums reikia tik Touch Panel. * LCD Ekranas Tik: Jei vaizdas po stiklu yra sugadintas, ir liesti pancel yra NE tada, jums reikia tik LCD ekranas

* Pilnas Ekranas su Touch Panel ir LCD: Jei viršuje touch panel yra sugadintas, ir lcd vaizdas yra arba juodas skystis arba krekingo, jums reikia visą ekraną.

Perspėjimas: Įrenginio vadovas nebuvo įtrauktas, Mes neatsakome už bet kokią žalą, padarytą įdiegti šį priedą, prašome įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip jį įdiegti iki pasiūlymo,Dėkojame už supratimą! - Nereikia pirkti, jei nesutinkate, A+ klasės, suderinamas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su įvairių flex kabelis, numeriai, kaip mūsų pavadinimas/aprašymas/photo narių yra iš pasiūlos rinkoje, ačiū!

Paketas apima:

1* Palieskite Ekraną Su Patarimais Atsargumo Priemonės:

1. Brazilijos vartotojams: Jei pasirinksite DHL, prašome pranešti mums savo mokesčių kodą, kuris yra DHL reikalavimus, bet mes seks jūsų užpildyti deklaruota vertė, nesijaudinkite. 2. Deklaracijos : Jei turite specialų reikalavimą vertės deklaraciją, prašome palikti pranešimą mus.Jei jūs neturite, mes pripažins, kad pagal numatytuosius nustatymus.

3. Custom Mokesčių : S ellers " nėra atsakinga už bet kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar užsakymą atidėti.

Jei jums nėra gerai mokėti užsakymą mokestį, jei, deja, savo sklypo vyks muitinės, prašome užsakymą.

4 .Kurjerių nuotolinio mokestis Problema: Kai pasirinksite, express pristatymas, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS ir tt., prašome įvesti savo teikiančios įmonės interneto svetainėje ir patvirtinkite ją, jei jūsų adresas atokiose vietovėse paskirta kurjerių įmonės, reikia mokėti papildomą mokestį, ar mes pasirinkti pigesnis būdas laivas su jumis, nes, laivybos mokestis mokėtas nėra įtraukti papilş domų mokestis.Prašome suprasti šią ypatingą padėtį .

Mums rūpi jūsų poreikius

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Rimassukarevicius.lt yra tvarkomi Alipay.

Pristatymas

* Multi-prekių užsakymai, prašome pateikti mokėjimo, kol jūs laimėjote visų elementų, kuriuos norite sujungti.

* Mes bus parengti ir organizuoti vežimo gavęs jūsų mokėjimą.Visos prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, išskyrus tuos atvejus, metu Kinų švenčių dienomis.

Kombinuotas Vežimas

Multi-prekių užsakymai, prašome pateikti mokėjimo, kol jūs laimėjote visų elementų, kuriuos norite sujungti.

Tvarkymo & Laivybos Laikas

Krovimo Laikas: 1 darbo dienos

Laivybos Laikas: 10-3 0 darbo dienas

Mes pasisakome už visus mūsų produktus su 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.Jei jums gauti elementą, kuris yra ne būklė, kaip aprašyta, ir mes operatyviai pateikti jums grąžinti pinigus ar pakeisti, Jei jūsų prekės netelpa ar nenorite, galite grąžinti ją grąžinti (mažiau laivybos).Grįžti siuntą, prašome susisiekti su mumis per Rimassukarevicius.lt su tiekti jav prekės numerį ir grąžinimo priežastį (Grįžti priimtinas iki 15days po to, kai gaunate prekę.Lėšos bus išleistos per 1-2 darbo dienas gavus grąžinamas daiktas.

Susisiekite su mumis (Rimassukarevicius.lt Pranešimai pageidautina) ir leidžia mums, kad jis teisus, jei turite bet kurį klausimą, su jūsų užsakymą.

Mes pasistengsime atsakyti į visus paklausimus dėl artimų kitą darbo dieną.Pilna informacija mūsų grąžinimo politika yra pateikta ant kiekvieno produkto aprašymo puslapis.

Garantija

Mes pasisakome už visus mūsų produktus su 30 dienų pinigų grąžinimo arba keitimo garantija.

Prašome bandymų, kol tvirtinimo ir nereikia pašalinti ženklo ir dvipuse lipnia prieš turite patvirtinti, kad produktas neturi jokių problemų.Pirkėjas kartą pašalinti ženklą, mes don ' t pasiūlyti jokių garantijų.

* Jei jums gauti elementą, kuris yra ne būklė, kaip aprašyta(išskyrus suderinama vnt), mes operatyviai pateikti jums grąžinti arba pakeisti(Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti skiriamas).

* Jei jūsų prekė netelpa ar nenorite, galite grąžinti ją grąžinti(mažiau laivybos).

* Grąžinti siuntą, prašome susisiekti su mumis tiekti prekės numerį ir grąžinimo priežastį(Grįžti priimtinas iki 15 dienų po to, kai gaunate prekę).

* * * Jeigu prekė yra jūsų prossession daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos /naudotos, mes Tik siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą .

* Grąžinamoji išmoka bus išduota per 1-2 darbo dienas gavus grąžinamas daiktas.

Žymos: pipo 10 colių " tablet, pipo w2 ekranas, 101 ekranas touch, pipo x9s vadovas, padfon jutiklinis ekranas, galaxy stiklo skydelis, skydelis pc, "windows z8350, pipo x9 bios, priekinis skydelis pc.

Parašyti atsiliepimą

Už Pipo W2pro/HXD-0863A1-PG Tablet PC skaitmeninis keitiklis Capacitive Jutiklinis Ekranas Skydas Stiklas, Jutiklis Pakeitimo Įrankiai

Už Pipo W2pro/HXD-0863A1-PG Tablet PC skaitmeninis keitiklis Capacitive Jutiklinis Ekranas Skydas Stiklas, Jutiklis Pakeitimo Įrankiai

Panašūs produktai