Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Plastikiniai Suvirintojas Su Sąsagomis, Garažas Įrankius Karšto Segikliai Mašina Kuokštelinių PVC Plastiko Remontas Mašina Automobilio Buferio Remontas Padidinti

Plastikiniai Suvirintojas Su Sąsagomis, Garažas Įrankius Karšto Segikliai Mašina Kuokštelinių PVC Plastiko Remontas Mašina Automobilio Buferio Remontas

€13.65

-29 %

€19.49

Nauja prekė

Naudojimas Plastiko Suvirinimo / Automobilio Buferio Remontas
Dažnis 50/60HZ
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris karšto siūti
Yra Protingas Prietaisas No
Matmenys 22.5x16x4cm (8.8x6.3x1.6")
Galia 50W
Suvirinimo Srityje NO
Svoris 490G

Savybės: idealus būdas remonto dauguma šiuolaikinių produktų, kurie yra pagaminti iš plastiko.Stiprus šokas ir pasukti po remonto.Nerūdijančio plieno kabės nebus rūdžių.Banguoti sankabėlėmis didžiausios apkrovos.Greita ir lengva operacija.Ne, reikalingus mokymus.Išmokti naudoti sekundžių.Ergonomiškai suprojektuoti, kad tilptų į delną.Kabės suvirinimo į plastikinį greitai ir lengvai.Remontas ne mažiau kaip 98% plastikai rinkoje.Puikus remontas: krekingo buferiai, žibintai, plastikiniai sparnai ir daug daugiau.

Techniniai Parametrai: įtampa: 230 V (kintamoji srovė 220-240V) 50/60HZ ES stilius.arba 110V JAV Stiliaus Įėjimo Srovė: 0.5 A. Išėjimo Įtampa: 0-50V.Išėjimo Srovė: 0-15A.Nominali Galia: 50W.Perkaitimo Apsauga.Mašinos Dydis: 22.5x16x4cm (8.8x6.3x1.6").Staklių Svoris (neto): 490g.Galios Core Plug Kabelio Ilgis: 1,3 m (4.3 ft).Maitinimo Kištuko Stilius: ES redakcija už 220V.ir JAV versija 110V.

Pakuotė:

1x Karšto siūti mašina (plastiko suvirinimo mašina). 50x butas Kabės. 50x už kampo Kabės. 50x viduje kampe Kabės. 50x banga Kabės. 1x Tiekėjas. 1x Dovana Cutter. (Dovana, gali pašalinti iki laivybos kai kuriose šalyse, nes oro atmetimo). 1x Atlikti Lauke. (nepriimkite kokybės pretenzijų į jį. 1-2% dėžutės gali gauti šiek tiek kreko ir žala vežimo metu).

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus spręsti savo problemų , nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net .Jei turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).

Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Žymos: suvirinimo, plastikiniai suvirintojas, suvirinimo plastiko hot air gun, automobilis geros, nešiojamų plastiko suvirintojas, popieriniai, siūti, plastiko suvirinimo aparato komplektas, plastikinė dėžutė, suknelė pvc, plastikiniai įrankis.

Parašyti atsiliepimą

Plastikiniai Suvirintojas Su Sąsagomis, Garažas Įrankius Karšto Segikliai Mašina Kuokštelinių PVC Plastiko Remontas Mašina Automobilio Buferio Remontas

Plastikiniai Suvirintojas Su Sąsagomis, Garažas Įrankius Karšto Segikliai Mašina Kuokštelinių PVC Plastiko Remontas Mašina Automobilio Buferio Remontas

Panašūs produktai