Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 43.3 Padidinti

43.3" Stalo Žaidimo Profesinės Interneto Kavinė Žaidimų Kompiuterį Lentelė Su Kabelių Valdymo Dėžutė Puodelio Laikiklis Ausinių Kablys & Pelės Mygtukai

€84.58

-7 %

€90.95

Nauja prekė

Sandėliavimo Taip
Medžiaga Metalas + MDF
Su Kabinetas No
Dydis 110 x 70 x 75 cm
Su Voleliais No
Modelio Numeris 1
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius KOMPIUTERIO Stalas
Sulankstyti No
Su Klaviatūros Lentyna No

43.3" Žaidimų Kompiuterio Stalas Black Žaidėjus Lentelė Su Kabelių Valdymo Dėžutė Puodelio Laikiklis Ausinių Kablys & Pelės Mygtukai

Savybės:

【Ergonomiškas Anglies Pluošto Darbalaukio】

Parengti darbalaukyje dizainas, ergonomiška modeliavimo patogumui žaidėjo įvairių operacijų, anglies pluošto paviršiaus padidina žaidimų stilius.

【Gerai Suprojektuoti Žaidimų Paviršiaus】

Novatoriškas žaidimų stalas teikia daug galimybių už savo kompiuterių monitorių, kompiuterį, klaviatūrą, žaidimų, garsiakalbiai ir daugiau.Unikalus žaidėjas lentelė priekiniai kreivų paviršių su geriausiais aptakus anglies pluošto tekstūra suteikia patogų žaidimų ir darbo aplinką.Unikaliai suprojektuoti pelės mygtukai gali suteikti jums geresnių žaidimų patirtis.

【Funkcijų Pastatytas Žaidėjų】

Šis žaidimų stalas yra skirtas visiems jūsų žaidimų įrankiu.Ausinių kablys ir puodelio laikiklis suteikti daugiau patogumo, 2 viela skyles ir 1 kabelį valdymo dėžutė visus laidus kad, žaidimų rankena stovo turi savo vaizdo žaidimai ir valdikliai lengvai .

【Tvirtas Statybos】

Kompiuterio stalas pastatytas aukštos kokybės MDF plokštės ir patvarus plieno kojos, R formos žaidėjus, stalo kojos, kad gaminys stabilumą ir ilgaamžiškumą, svorį iki 260 kg.Darbastalis naudoja pažangiausias anglies pluošto paspaudus amatų, vandeniui atsparus ir lengvas valymas.

【Lengva Surinkti】

Lengva įdiegti, net youself gali lengvai atlikti diegimą, įrankius ir nurodymus pakuotėje.Unikalus modelis ant stalo kojų, atitinka pelės padelį, kuris pabrėžia, kad būsimas jausmas visą e-sporto lentelė.

【Tarnybos Politikos】

Mes teikiame geriausias produktas ir paslauga jums!Prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai, jei yra kokių nors problemų, mes susidoroti su jumis per 24 valandas.Ir mes džiaugiamės, gauti pasiūlymai iš jūsų taip pat.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Metalas + MDF

Svoris Talpa: 260 LBs

Įrengimas: Surinkimo Instrukcija ir Įrankiai

Neprivalomas Spalva: Raudona + Juoda/Mėlyna + Juoda

Gaminio Matmenys: 110 x 59 x 75 cm/43.3 x 27.6" x 29.5"

Pakuotė:

1 x Žaidimų Kompiuterio Stalas

1 x Puodelio Laikiklis

1 x Ausinių Kablys

1 x Žaidimo Rankena Stovi

1 x Kabelis Valdymo Dėžutė

1 x Pelės Mygtukai

1 x Maišelis, Montavimo Priedai

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: juoda kilimėlis, tyrimas tabl, žaidimo pelės mygtukai, kompiuterio f, gamer lentelė didelis, nustato lentelės pusėje, kompiuterio stalai lova, kavos staliukas ąžuolas, didelis stiklinis kompiuterio stalas, nešiojamų stalo dalys.

Parašyti atsiliepimą

43.3

43.3" Stalo Žaidimo Profesinės Interneto Kavinė Žaidimų Kompiuterį Lentelė Su Kabelių Valdymo Dėžutė Puodelio Laikiklis Ausinių Kablys & Pelės Mygtukai

Panašūs produktai