Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! XIAOMI MIJIA Drabužis Garlaivis geležies Namo Elektros Garo Švaresnis Nešiojamų mini Kabinti Erkės Pašalinimas Butas Lyginimo Drabužius generatorius Padidinti

XIAOMI MIJIA Drabužis Garlaivis geležies Namo Elektros Garo Švaresnis Nešiojamų mini Kabinti Erkės Pašalinimas Butas Lyginimo Drabužius generatorius

€28.95

-20 %

€36.20

Nauja prekė

Temperatūra Pavara Viena Pavara
Vandens Bako Talpa (l) <0.8 L
Sertifikavimo CE
Klasifikacija Garų šepetys
Palaiko Anti Sausas Deginimas Taip
Maitinimo laido ilgis 2.2 m
Įtampa (V) 220V
Modelio Numeris MJGTJ01LF
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 175*92*215mm
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Įkaitinkite laikas 30 sekundžių
Galia (W) 1001-1500W
Garo Trukmė (Min.) 10min
Parama Taip
Išleidimo Data 2020 m.

jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą.Garantija: suteikiame trijų metų garantiją gaminiams .Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.

XIAOMI MIJIA Drabužis Garlaivis geležies Pagrindinės Funkcijos

* Įpūtimo technologiją, nuolatinis didelis garo. * 1200W didelės galios, 30 sekundžių, greito įkaitimo * 130℃ aliuminio skydelis, išlaikyti aukštą temperatūrą, lyginimo be varva, * keramikos glazūros sluoksnis yra lygesnis ir apsaugo drabužius. * Aukšta temperatūra sterilizavimas pašalinti erkės, valymo kursas pasiekia 99.9% * 160ML vandens rezervuaras. * Žmogiškas dizaino, lengvas ir patogus. * Palaiko horizontalus lyginimas, kaip elektros geležies.

Išsamios parametrų

XIAOMI MIJIA Garlaivis geležies nepakenks drabužius, sterilizuoti, pašalinti erkės, šviesos ir nešiojamų Įpūtimo technologiją, nuolatinis didelis garo.Naudojant profesinės micro-įpūtimo technologiją, tookfun.jis išskiria 120kPA 120℃ ir nuolat purškalai garo. 30 sekundžių greito įkaitimo 1200W didelės galios, greito įkaitimo. 130℃ aliuminio skydelis Gali išlaikyti aukštą temperatūrą, lyginimo be varva, keramikos glazūros sluoksnis yra lygesnis ir apsaugo drabužius.Aukšta temperatūra sterilizavimas pašalinti erkės.Pašalinti bakterijos ir erkutės, valymo kursas pasiekia 99.9%, apsaugoti jūsų odos sveikatai. 160ML vandens rezervuaras.Vandens bakas gali būti išardyta, ir vandens bakelio mechanizmą yra optimizuota, siekiant išspręsti garo trūkumas, nelieka vandens dėmių.Žmogiškas dizaino, lengvas ir patogus.Svoris 780g.Palaiko horizontalus lyginimas, kaip elektros geležies.

Tinka bet kokia apranga.Nuolatinis dizainas.Šešių saugos priemonės 1. Saugiklio apsauga. 2. Izoliacinės medžiagos, žemos plastiko paviršiaus temperatūra. 3. Temperatūros kontrolė. 4. Gumos maitinimo laido, aukštai temperatūrai atsparaus 5. Vieną klavišą, norėdami pradėti, trijų sekundžių uždelsimo apsauga. 6. Atskyrimo vandens ir elektros.Svarbi informacija Izoliacija silikoninė, aukštos temperatūros poveikiui.Indikatorius mirksi.Drabužių valymo šepečiu nuvalykite dulkes.

Pristatymo Laikas Info (iš Kinijos)

Paskirties

Europa

Šiaurės Amerika

Azija

Okeanija

Pietų Amerikoje

Afrika

Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas

10 – 20 dienų

20 – 35 dienos

Rimassukarevicius.lt Premium Pristatymas

4 - 10 dienų

8 - 15 dienų

DHL

3 - 7 dienos

7-15 dienų

UPS/DPD

7 - 15 dienų

7-15 dienų

Paskirties

Rusijos Federacija

EMS / Post office

Centrinis, Volga

10 – 17 dienomis

Vakarų, Pietų,

Uralo, Sibiro

15 – 25 dienas

Tolimųjų Rytų,Šiaurės Kaukaze

25 – 45 dienas

Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas:

ES Kištuko Adapteris (2 Pin aplink Pin)

Dauguma Europos Šalių,Dauguma Afrikos Šalių,Dauguma Artimųjų Rytų Šalių,Pietų Korėja,Čilė,Paragvajus,ir kt.

JAV Kištuko Adapteris (2 Pin Butas Pin)

Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Didžioji Šiaurės ir Pietų Amerikos Šalys,Japonija,Filipinai,Tailandas ir kt.

Australija/Naujoji Zelandija (2 Pin Kištukas Adapteris)

Australija,Naujoji Zelandija,Argentina

UK Kištukas Adapteris (3 Pin Butas Pin)

Anglija,Airija,Škotija,Hongkong,Pakistanas,Singapūras,Malaizija,Vietnamas ir t. t.

Garantija ir Grąžinimo Politikos, Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai originalus ir nauja, Ir pateikia trijų metų garantija, produktus, ateityje numatyti, atsarginės dalys.Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys.tačiau bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.Atsiliepimų Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas pirkėjas, ir malonią su mumis.susisiekite su mumis, Jei jums kyla kokių nors problemų, skalda, kokybės problemos, prašome nesijaudinkite, ir nepalieka blogų atsiliepimų.Prašome siųsti mums el. paštas pirma, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, prašome leiskite mums atsakyti per 12 valandų.Mes suprantame, kad jūsų nuotaiką ir suteiks jums geriausią sprendimą jūsų problemos, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, bet kokiu atveju,maloniai prašome atvykti į mus,mes visada čia.tikimės, kad ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą.Apie Tobulumą Technologijų Tobulumo Technologija yra kokybės shopping mall, su aukštos kokybės produktus ir žemos kainos.Mūsų įsitikinimu, yra laikytis kokybės produktai, greitas ir paslaugus aptarnavimas, prieinamos kainos, padėti gerbiami pirkėjai greitai rasti idealus produktas, Sumažinti vargo renkantis produktą.Mes tikimės, skleisti sveikatos priežiūros ir protingas, kad daugiau šeimų, padidinti savo šeimos laimę, džiaugtis geresne gyvenimo ir mėgautis savo laiką.Mes laukiame jūsų užsakymą, tai pasitikėjimas ir atsakomybė, mes ją ginti.Labai ačiū.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Žymos: steam cleaner, mi xiomi, 3 xaomi, veido raukšlių, xiomi, geležies garo, mijia, konstruktorius, garlaivis cleaner, mijia xiaomi.

Parašyti atsiliepimą

XIAOMI MIJIA Drabužis Garlaivis geležies Namo Elektros Garo Švaresnis Nešiojamų mini Kabinti Erkės Pašalinimas Butas Lyginimo Drabužius generatorius

XIAOMI MIJIA Drabužis Garlaivis geležies Namo Elektros Garo Švaresnis Nešiojamų mini Kabinti Erkės Pašalinimas Butas Lyginimo Drabužius generatorius

Panašūs produktai