Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3 in 1 USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, skirtas TELEVIZORIŲ, KOMPIUTERĮ, Telefonus, PUO88 Padidinti

3 in 1 USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, skirtas TELEVIZORIŲ, KOMPIUTERĮ, Telefonus, PUO88

€2.40

-23 %

€3.15

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas centechia
Parama AAC No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja USB
Kiekis Garso
WIFI Standartą NĖRA
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Funkcija NĖRA
Paramos Apt-x No
Garso Takelio Vieną
Modelio Numeris N/A
Pakuotė Taip

3 in 1 USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, skirtas TELEVIZORIŲ, KOMPIUTERĮ, Telefonus, PUO88

Savybės:

1. Adapteris yra kompaktiškas, tačiau turi galingą belaidžio Garso transliacijos galimybes.Įdėti šį siųstuvą/imtuvą jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir jį eiti Be menkiausio effot.

2. Iš esmės Suderinama : Su įtraukti 3.5 mm kabelio, šis siųstuvas/imtuvas, adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris,nešiojamas,namų stereofonine sistema,ausinių,išmaniųjų telefonų,Mp3 Grotuvas, CD grotuvas ir kt.

3. Labai nešiojamų ir lengvas belaidis garso siųstuvas/imtuvas, adapteris yra puikus belaidžio garso būdas įvairiausiose situacijose ir naudoja.

4. Tai yra "Bluetooth" ir garso imtuvas, taip pat "Bluetooth" garso siųstuvą ir taip pat gali būti naudojamas kaip "Bluetooth" garso plokštę, kuri yra lengva pakeisti ir lengva valdyti.

Pastabos:

Nėra prijungti prie dviejų prietaisų, tik vienas prietaisas gali būti prijungtas.

Kompiuterio paleisties režimu, sistema negali reguliuoti garso lygį ar išjungti mikrofoną, ji gali būti koreguojama dėl kompiuterio grotuvas, interneto svetainė, ar "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį.

Specifikacija:

Porą Pavadinimas (Imtuvo režimas): ZF169 Plius

"Bluetooth" Versija: Bluetooth V5.0 EDR

Bluetooth Profiliai: A2DP/AVRCP (imtuvo režimą tik)

Veikimo Diapazonas: Iki 15m /50ft (be jokių blokavimo objektai)

Maitinimo režimas: USB 5V maitinimo šaltinis

Išėjimo ryšio režimas: 3.5 MM stereo sąsaja

Jungties metodas: 3.5 MM stereo sąsaja

Siųstuvas Režimas: Raudona LED lemputė

Imtuvo Režimas: Mėlyna LED lemputė

Matmenys: apie 39mmx25mmx12mm

Režimo Perjungimas: Perjungti režimą perjungti TX/RX jungiklis.

Suderinama: dėl "Android", " IOS "sistema, telefonas ir MYGTUKAI, ir "Bluetooth" garsiakalbį arba ausines ryšio remti A2DP protokolu

3-In-1 Režimas:

1.Siųstuvas Režimas (TX): Belaidžiu būdu perduoti garsą iš Jūsų " ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD Grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.

2.PC Garso Siųstuvas Režimas: Belaidžiu būdu perduoti Garsą iš KOMPIUTERIO į "Bluetooth" ausines ar garsiakalbį, Per USB prievadą, nr. audio kabelis yra būtinas.

3.Imtuvo Režimą (RX): Belaidžiu būdu perduoti garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono,planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo,garsiakalbius arba ausines.

Pairimg Metodas :

1.TX Režimu: TX režimu automatiškai ieškos kitų priėmimas "bluetooth" prietaisai (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį, "Bluetooth" imtuvo ir kt.).Raudonos šviesos

Mirksi per porą ir nustoja mirksėti, po poravimo Sėkmingai.Prisijungti produktą, įrenginį, pvz., TV su 3,5 audio kabelis/RCA audio kabelis.

2.TX Režimu ant PC: Įdėkite USB prie kompiuterio USB lizdo,jis automatiškai ieškoti kitų Priėmimas "Bluetooth" prietaisai(pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth"

Garsiakalbis, "Bluetooth" imtuvo ir kt.).Raudona lemputė Per porą, ir visada po porą sėkmingai.

3.RX Režimas: (Porą pavadinimas: ZF169 Plius) Rasti "ZF169 Plius' in "Bluetooth" telefono parametrus norite suporuoti.Mėlyna lemputė mirksi per porą ir nustoja mirksėti, po poravimo sėkmingai.Prisijungti produktą garso įrenginys su 3,5 audio kabelis.

1x Audio Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris,

1x Instrukcija

2x 3.5 mm Aux Kabelis

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Rimassukarevicius.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: "bluetooth" auksas, bloototh usb, 3 in 1 usb cabl, "bluetooth" vikefon, "bluetooth" imtuvo valdybos ldac, aptx ll, alloyseed "bluetooth", kibidu "bluetooth" imtuvo, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, transmisor "bluetooth" usb.

Parašyti atsiliepimą

3 in 1 USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, skirtas TELEVIZORIŲ, KOMPIUTERĮ, Telefonus, PUO88

3 in 1 USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, skirtas TELEVIZORIŲ, KOMPIUTERĮ, Telefonus, PUO88

Panašūs produktai