Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2 DIN Padidinti

2 DIN "Android" 10 Automobilio radijo PX6 Už SUZUKI grant VITARA 2007-2013 M. 2DIN auto garso automobilio garso sistemos, navigacijos, multimedijos sistemos ekranas

€139.06

-43 %

€248.31

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
neprivaloma funkcija 2 AV išėjimas paramos galinis ekranas (pasirinktinai)
Jutiklinis Ekranas multi Capacitive ekranas
Prekės Pavadinimas wondefoo
Elemento Dydis 7"
Suzuki Modelis vitara
Rezoliucija 1024*600
Max Išorinė Atmintis 512 GB
Sąsaja "įjunk ir dirbk" tipo
neprivaloma funkcija 3 Sukurti belaidžio Automobilių žaisti+ andriod AUTO (pasirinktinai)
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Prekės Svoris 2.75kg
Stiprintuvo IC TDA 7851L (geriau nei 7388)
Medžiagos Tipas stiklas+metalas
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
RAM 4G
Ekrano Dydis 7"
Radijo IC NXP6686 (geriau nei 7786)
Žemėlapis I-EITI ar N-avitel arba S-ygic žemėlapio failą nemokamai
Galia 45w
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
OSD Kalba lietuvių
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis SUZUKI
Įtampa 12V
TF/Micro SD Lizdas 2
Modelio Pavadinimas W10-4013
Sistema Grynas " android 10.0
CPU PX6 A72 / PX5 A53 / MTK A7
neprivalomi duomenys paramos TV box ,OBD, DAB,DVR,PSSS,KAMEROS (PASIRINKTINAI)
padaryti UŽ SUZUKI GRANT VITARA 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Din Dvigubas Din
Specialios funkcijos 1 paramos valdyti varantys funkcija
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
neprivaloma funkcija 1 DSP =skaitmeninio stiprintuvo (pasirinktinai)
ROM 64G
Sertifikavimo ROHS
Ekranas IPS 1024*600 HD EKRANAS

1. DOVANA=įrankiai+MIC+ kopija žemėlapio failus GPS viduje(galite naudoti gps tiesiogiai, o ne būti žemėlapį kortelė)

2. Mes turime rusijos Ispanija Lenkija sandėlyje, jeigu perkate produktą iš šių sandėlyje nėra muitų mokestis MOKESTIS mokestis, ir jokių kitų mokesčių , ir jums bus gauta sklypo 3-7 dienų, jei nėra specialių sąlygų.Ir oversea produkto kaina mažesnė nei kinijos produkto kainą , todėl rinkitės šių sandėlyje produktas yra geresnis pasirinkimas jums.

Žalia ženklas gali įdiegti mūsų radijo.Kaip raudonas ženklas, automobilių radijo dydis yra skirtingas, su mūsų produktu ir automobilio radijas negali būti įdiegta.Jei jūs vis dar neaišku, prašome palikti žinutę mūsų klientų aptarnavimo.Mes padėsime jums.

Žetonų Radijo naudojimas geriausias radijo chip-NXP6686 ir geriausias stiprintuvo mikroschema-TDA7851L.NXP6686 lustas yra geriausias radijo mikroschema, ir geriau than7708,6851 ir bet kuriais kitais radijo chip.tai yra geriausias radijo lustą rinkoje šiuo metu.Gera radijo chip, kad radijo signalas stipresnis.TDA7851L yra geriausias amplfier IC į rinką, metu.Tai geriau nei 7388 ir visi kiti.Tai daro automobilio garso kokybę būti geriau nei kitus radijo ryšio tipą.Jei jums reikia geriausių garso kokybė , mes rekomenduojame jums pasirinkti DSP funkcija taip pat, DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, kuri siūlo geriausią garso quatity.

DSP DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, jis naudojamas skaitmeninis signalas, tai, kad automobilio garso quatity geriau nei prieš.PX5 ir PX6 DSP yra geriausias DSP rinkoje, tiesą sakant, prašome don ' t care, apie EQ kiekį, prašome kreiptis mūsų px5/px6 radijo garso kokybės, ji yra labai gera.PX5/PX6 DSP yra daug puslapių, jūs galite nustatyti daug parametru, kaip jūs norite ,skaitykite žemiau puslapių.

DVR Mūsų dvr yra tiesa Full HD 1080P DVR.Jis turi gerą naktinio matymo funkcija ir ADAS funkcija.Žemiau yra tiesa, nuotrauka mūsų DVR.

Išorės Carplay Jei jums nepatinka statyti Caplay , galite pasirinkti, žemiau balta išorės Caplay.

Jautis varantys kontrolės funkcija Radijo paramos valdyti varantys kontrolės funkciją.Prašome prisijungti pagrindinė linija į automobilį valdyti varantys valdymo linija, tada jūsų automobilį valdyti varantys mygtukai gali kontroliuoti mūsų radijo po įdiegti radijo.Jei jautis varantys mygtukai negali dirbti , prašome nesijaudinkite , nereikia ginčų, prašome palikti pranešimą su mumis, mes padėsime jums padaryti jį dirbti 100%.

Visą AV išvesties funkcija Šis radijas yra visiškai AV išvesties funkcija (pasirinktinai), ši funkcija bus atnešti daug įdomus ir vaikams, ir jūsų šeimos nariams, kurie yra galinė sėdynė, į ilgą kelionę.Jie gali žiūrėti TV, filmai, animaciniai filmai, "Youtube" vaizdo įrašų,V. ir kiti vaizdo.Rinkoje , labiausiai parduotuvė, radijo imtuvai neturi AV išvesties funkciją.

Capacitive ekranai Visi radijo imtuvai mūsų parduotuvėje turi capacitive touch ekranus.

APP Mūsų radijo galite atsisiųsti kiekvieną tipų "android" programos, pavyzdžiui, "FACEBOOK", "Youtube", "Google" žemėlapį "Google " parduotuvė", "OUTLOOK",...ect.Daugelyje "android" PROGRAMĄ galima įdiegti šią radijo ir gali gerai dirbti, (Remindign: jei jums reikia didelių APP, tokias kaip " Live transliacijos PROGRAMĄ, ji bus poreikis labai didelis, RAM ir ROM.Mes siūlome jums įsigyti didesnis CPU ir RAM ROM radijo ryšio tipą.Jei jūsų APP reikia labai didelių RAM, radijas gali neveikti labai gerai.)

Kalbos Šis radijas palaiko 99% countrys kalba.Priklauso nuo mūsų patirties, radijo paramą visų mūsų pirkėjas kalba iki šiol.Taigi jums nereikės nerimauti apie kalbos meniu.

Greitas Navigacijos Šis radijo galite įdiegti visą žemėlapį, tipai, I-GO,N-avitel, W-aze, s-ygic...ect.Jūs galite įdiegti bet kokį žemėlapį, radijo, kaip jūs norite.Ir tai parama "google" žemėlapį taip pat galite įdiegti "google" žemėlapių programėlę ir susieti tinklo galite jį naudoti.Mes įdiegti nemokamą žemėlapį radijo, prieš siųsti jį jums , jei jums patinka, galite jį naudoti tiesiogiai, jei jums tai nepatinka , galite įdiegti naujas žemėlapis radijo, kaip jūs norite.

WIFI Radijo turi build-in-wifi funkcija, ir jums reikia sugriežtinti anteną, prieš naudojant. (Priminimas: Kai jūs skambinate, jei girdi daug triukšmo, prašome patikrinti WiFi antena, ji gali būti prarasti) Radio wifi negalite prisijungti prie namų wifi.prašome prijungti prie mobilaus telefono per wifi hotspot.Tai yra geriausias pasirinkimas.

DAB DAB yra skaitmeninis radijas.Jei jūsų mieste yra skaitmeninio radijo signalo, mes rekomenduojame jums pirkti DAB antena, tai daug geriau, nei FM AM RDS, jis puikiai veikia be triukšmo.Jei ten neturi skaitmeninio radijo signalo, prašome don ' t buy it.

"Bluetooth" Šis radijo būti build-in bluetooth " funkciją.Jūs galite žaisti "bluetooth", muzikos ar rankas, nemokamu skambučiu.Mes atsiųsime jums 1pc išorinį mikrofoną kaip dovana, todėl jūs galite naudoti laisvų rankų funkcija, tai labai kietas.

Žymos: karalius suzuki vitara priedai, "bluetooth" automobilio radijo, automobilis geros, suzuki vitara, vitara, 2 din "android" radijas, stiklų suzuki vitara "europa 2020", 2din android radijas, saulė sx4, "android" telefonas.

Parašyti atsiliepimą

2 DIN

2 DIN "Android" 10 Automobilio radijo PX6 Už SUZUKI grant VITARA 2007-2013 M. 2DIN auto garso automobilio garso sistemos, navigacijos, multimedijos sistemos ekranas

Panašūs produktai