Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Automobilių Radijo Ryšys, USB Laidas, Kroviklio Adapteris, skirtas Pioneer AVH-P8400BH AVH-P4400BH CD-IU201V Padidinti

Automobilių Radijo Ryšys, USB Laidas, Kroviklio Adapteris, skirtas Pioneer AVH-P8400BH AVH-P4400BH CD-IU201V "iPhone ""iPod"

€11.00

-5 %

€11.58

Nauja prekė

Elemento Dydis 100CM
Specialios Funkcijos CD-IU201V ipod Prijungimo Kabelis
Galia 3.5 mm
Prekės Svoris 100g
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Įtampa 12V
Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Prekės Pavadinimas ATOCOTO
Sąsaja Kita
Modelio Pavadinimas CD-IU201V

už "iPOD", "iPhone", " Pioneer AVH-P4400BH Headunit Garso/Vaizdo Įkrovimo Kabelis

Apžvalga: - Plug&Play - Pakeisti antrinėje rinkoje kabelis Pioneer CD-IU201v (Ne OEM). - Ryšį ir atkurti iPod " ir "iPhone". - Tiesioginė Skaitmeninė Jungtis Užtikrina Jums Gauti Viską, Garso Ir Vaizdo Kokybė Iš Jūsų Laikmenų. - USB Ir Mini-Plug Jungtis Skirta Garso Ir Vaizdo Atkūrimas - USB "Yra skirtas Pasiekti Geriausią Prietaiso Įkrovimo - Leidžia Tiesiogiai Kontroliuoti Su Pioneer AVH-P4400BH * neveiks su "iPhone 5" tipo "Lightning" Jungtis.Suderinamas su modeliais: už Pioneer Galvos vienetas SUDERINAMA SU PASIRINKITE 2012&VĖLIAU PIONEER MULTIMEDIJOS GALVOS VIENETAS ĮRENGTOS USB IR 3,5 MM GARSO ir VAIZDO ĮVESTIES PRIEVADŲ.1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. 4. Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant. 5. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs. 6. Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. Jei jūs turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. 2. Visos grąžinamos prekės turi būtioriginalioje pakuotėje ir būklės. 3. Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus. 4. Jei norite grąžinti pinigus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai. 1. Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. 2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.Suderinamas su: iPod Nano "(3 /4/5 Kartos, vaizdo atkūrimas, skirtas Nano1st/2-oji /6-osios kartos ) iPod Video (5th Gen) iPod Classic (80GB/120GB/160GB), už iTouch (1-oji/2-oji /3 - /4-osios Kartos&naujesni ) iPhone (2G/3G/3GS/4/4S ) komplektą Sudaro: 30-PIN "IPOD" JUNGTIS, 3.5 mm AUX-PLUG / USB

Žymos: ratinių automobilio radijo, automobilių pioneer radijas, automobilinis įkroviklis spliter, radijo adapterį panda, "bluetooth" automobilio radijo, pioneer usb darbo, dvr kroviklis 12v, karoq skoda, automobilinis įkroviklis usb dual, pioneer ddj.

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Radijo Ryšys, USB Laidas, Kroviklio Adapteris, skirtas Pioneer AVH-P8400BH AVH-P4400BH CD-IU201V

Automobilių Radijo Ryšys, USB Laidas, Kroviklio Adapteris, skirtas Pioneer AVH-P8400BH AVH-P4400BH CD-IU201V "iPhone ""iPod"

Panašūs produktai