Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 5vnt/set Cnc įrankis 4Flute kaip 14mm skersmens maršrutizatorių, tiek vertikali frezavimo cutter HSS-Al karbido pabaiga malūnas graviravimas bitai rinkinys Padidinti

5vnt/set Cnc įrankis 4Flute kaip 14mm skersmens maršrutizatorių, tiek vertikali frezavimo cutter HSS-Al karbido pabaiga malūnas graviravimas bitai rinkinys

€15.92

-28 %

€22.41

Nauja prekė

Bendras Ilgis 83mm
Modelio Numeris 12mm karka
Skersmuo Kaip 14mm
Tipas Pabaiga Malūnas
spalva SIDABRINĖ
Medžiaga Greitapjovio Plieno
Kilmės Kinija
Danga no

4Flute - Frezavimo Cutter , Baigti smulkinimo frezos , Tekinimo įrankiai

medžiaga: HSS+AL

Tipas: Keturios -Spiralės Fleita Tiek

Kiekis: 5 vnt/set

Tinkama Medžiaga : minkštas metalo , medžio, plastiko ir pan.

Techniniai duomenys:

L(mm) L1 (mm) KARKA(mm) L (mm)

14 26 12 83

Kiekis : 5 vnt /set

Pirkėjai turėtų žinoti.

Laivybos Ir Krovinių:

Krovinių: Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje , siunčia Kinija Po oro paštu.

Pristatymo laikas apie 10-50 darbo dienų.Kai kuriose šalyje gali stabdyti 4-5 savaites.

Mes laivas prekes per 3 darbo dienas po gauti išvalytas mokėjimą.

Taip yra normalus atvykimo laiko norma jūsų nuoroda:

Šalis

Verslo Dienas(be atostogų)

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>35

Jungtinės Amerikos Valstijos

Vardinė(laiko atvyko)

5.1%

50.1%

33.6%

7.5%

3,7 proc.

Susisiekite su mumis

Europa

Vardinė(laiko atvyko)

8.6%

61.2%

19.1%

7.0%

4,1 proc.

Susisiekite su mumis

Australija

Vardinė(laiko atvyko)

4,7 proc.

52.6%

30.2%

9,6 proc.

2.9%

Susisiekite su mumis

Kanada

Vardinė(laiko atvyko)

6.7%

50.6%

30.4%

8.5%

3.8%

Susisiekite su mumis

Rusija

Vardinė(laiko atvyko)

1.5%

10.3%

29.7%

41.2%

18,8 proc.

Susisiekite su mumis

Azija

Vardinė(laiko atvyko)

10.5%

30.6%

43,8 procento

12.1%

4,0 proc.

Susisiekite su mumis

Kitų Šalių

Vardinė(laiko atvyko)

3.5%

25.0%

47.9%

17,9 proc.

5.7%

Susisiekite su mumis

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas.Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti.Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

Dėmesio:

Jei norite, kad prekės, skubiai, galime siųsti jį EMS arba UPS,DHL ir kt.Bet plius kai kurių krovinių .Ar susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS,UPS,DHL ir kt kurjeris.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visos tarptautinės siuntos, nes skirtumas muitinės kliringo metu įvairiose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Pastaba: pirkėjas turi jei jūsų šalis turi mokėti mokesčius, mes turime jokios atsakomybės už tai, dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. (Nereikia palieka mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Tik 5-Išsami Pardavėjas Reitingai yra sveikintinas.) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

- Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 5 - darbo dienas nuo išvalytas mokėjimą oro paštu su sekimo numeriu.

- MUMS, pirkėjams - dauguma laiko, jums bus gauti jūsų užsakymą per 7-15 darbo dienų po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu.Ji bus pristatomos per USPS, kai jis atvyksta į JAV.Mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, ar kitos sąlygos.

- Ne MŪSŲ pirkėjai - Daugiausia kartų jums bus gauti jūsų užsakymą per 10-25 darbo dienas po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu.Mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, muitinės ar kitos sąlygos.Kai kurios šalys, kaip Rusija , Brazilija , ar kai kurios Europos šalys gali užtrukti iki 30-45 dienas ar ilgiau pristatymo.

Mums bus malonu priimti grąžinimo/keitimo visus elementus, kurie yra pirkti iš mūsų parduotuvės.Šie kriterijai turi būti įvykdyti prieš siunčiate prekę(s), atgal į mus:

- Prekės (- ių) turi būti naujos ir originalios būklės, kaip jūs gavo.

- Dėžutės žymės turi būti grąžinti kartu su jūsų prekės (- ių).

- Laivybos mokestis yra negrąžinamas. (Naujas, laivybos mokestis bus taikomas keičiamasi prekės)

Žymos: v maršrutizatorius tiek 12mm karka, maršrutizatorius 12mm karka, tiesiai maršrutizatorius tiek 12mm karka, tiek medienos maršrutizatorius, maršrutizatorius tiek 12mm karka liejimo, tiek maršrutizatorius, maršrutizatorius tiek 12mm karka turas, maršrutizatorius tiek 2mm karka, 12 mm kotu, pjovimo mediena.

Parašyti atsiliepimą

5vnt/set Cnc įrankis 4Flute kaip 14mm skersmens maršrutizatorių, tiek vertikali frezavimo cutter HSS-Al karbido pabaiga malūnas graviravimas bitai rinkinys

5vnt/set Cnc įrankis 4Flute kaip 14mm skersmens maršrutizatorių, tiek vertikali frezavimo cutter HSS-Al karbido pabaiga malūnas graviravimas bitai rinkinys

Panašūs produktai