Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Originalo Kokybę GDS VCI su Padidinti

Originalo Kokybę GDS VCI su "Wifi" Funkciją, "Hyundai" ir " kia " gali atlikti savitikros be korėjos automobilių Programinė įranga Hyunda GDS&KI-A

€496.63

Nauja prekė

Programinės Įrangos Versija no
Prekės Svoris 1.8kg
hyundai ir kia
Aparatinės Įrangos Versija Naujausias Versija
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas OEMScan
Elektroninis No
Elemento Tipas Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Kalbos Paramos Anglų
Modelio Pavadinimas GDS VCI
GDS VCI originalas iš GIT įmonė
Įtampa 12/24
Medžiagos Tipas Metalo
Parama Wifi Funkcija

2018 Naują Atvykimo Originalaus dizaino Kokybės GDS VCI su Wifi Funkcija gali atlikti savitikros be korėjos automobilių Programinė įranga GDS Hyunda ir KI-A

Nuotraukos Nuoroda:

Aprašymas

GDS VCI Diagnostikos Įrankis yra pažangi paslaugų sistema, kuri suteikia visapusiška visų Hyundai transporto priemonėse, įskaitant visus Hibridinius automobilius.GDS pateikta išsami diagnostika, analizė ir perprogramavimo galimybių, taip pat, kaip didžiulė biblioteka, technikos, techninės priežiūros ir remonto informacijos.Ir dabar nusipirkti.galite gauti NAUJŲ ki-a GDS programinę įrangą nemokamai.GDS VCI Diagnostikos Įrankis KI-A Hyundai Savybės:

1. Visiškai Integruota Diagnostikos Sistema su Vartotojo Konkrečios informacijos ir parametrai

2. Pilnas Techninių Paslaugų Informacija

3. Išsamią & Individualų Diagnostikos Sprendimas

4. Ekskursijos Trikčių Šalinimo Procedūras

5. Mobiliųjų Duomenų įrašymo Funkcijos

6. Realaus laiko Programinės įrangos Tvarkymas

VCI Pagrindinė Funkcija

- Bevielio Ryšio

- GALI Ryšio galimybės

- Galingas Skrydžio Įrašymo Funkcija

- DAIS skaityti, Automatinės duomenų skaityti

- Vairavimo Pavaros

- ECU Atnaujinti (Perprogramuoti)

- Pažangių diagnostikos Funkcijas

Specifikacija: Prekės Specifikacijos Mikro Valdiklio, ARM9 (S3C2410A) @ 208MHz Atminties RAM, 32MByte ROM 32MByte darbinė Įtampa 7~35VDC darbo Režimas Diagnostikos Funkcija / Skrydžio Įrašymo Funkcija, Srovės Suvartojimas Tipiškas 350mA @12V Būsto ABS ir Guma Gaubtų VCI Prekės Specifikacijos GALI B 2.0 K-Line, L-Line ISO 9141, ISO-9141-ANGLIAVANDENIŲ, KWP-2000 Komercinės Veh SAE-J1708, RS-232C/Duomenų Valdymo Linija Melco Pull-Down UART Pakavimo sąrašas: 1. VCI Modulis (P/N: GHDM-210000) 2. 26-Pin - 16-Pin DLC Kabelis (P/N: GHDM-241000) 3.Mini USB Kabelis (P/N: GHDM-360000) 4.AC-DC Maitinimo Adapteris (P/N: GHDM-250000)

Muitinė:

hi dear, mes tik šiek tiek pelno apie šios prekės, kaip žinote, mokėti muitus yra kiekvieno žmogaus atsakomybė, kai importuojančios, todėl, jei muitų už savo pareigas,pls jį sumokėti, jei ne, visus nuostolius turi būti beared patys.

Laivybos Sąlygos:

Jei jūsų mieste yra atokioje vietovėje, pls mokėti papildomų 48 usd nuotolinio valdymo mokestį, kuris yra gautas laivybos bendrovė, arba mes pristatyti prekes jums labiausiai pigiausias būdas.dėkojame už jūsų kooperacijos ir supratimą.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs,tačiau pirkėjai yra atsakingas už turas wayshiping kaina .

Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, prašome nepalieka blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplem.ačiū!

Jei norite daugiau prekių, mes galime suteikti jums šiek tiek nuolaidų,ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

Mūsų darbo laikas : pirmadienį-penktadienį:10:00--20:30 internete paslaugų šeštadienis:9:00--12:30 pm

Ir jei niekas atsakyti į jums internetu,nesijaudinkite.palikti mums pranešimą arba užrašykite savo norus,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Žymos: gm mdi 2, tucson, "lexus" obd2, softwar, kia rio, hyundai gds mobile, mb star, gds, gds vci "hyundai" europos, GDS VCI.

Parašyti atsiliepimą

Originalo Kokybę GDS VCI su

Originalo Kokybę GDS VCI su "Wifi" Funkciją, "Hyundai" ir " kia " gali atlikti savitikros be korėjos automobilių Programinė įranga Hyunda GDS&KI-A

Panašūs produktai