Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Lidan SAULĖ-1 UV LED Lempos, Nagų Džiovintuvas 48W Ledo Lempos Manikiūro Gelio Nagų Lempa Džiovinimo Lempa Gelio Lako, Auto Jutiklis Manikiūro Įrankis Padidinti

Lidan SAULĖ-1 UV LED Lempos, Nagų Džiovintuvas 48W Ledo Lempos Manikiūro Gelio Nagų Lempa Džiovinimo Lempa Gelio Lako, Auto Jutiklis Manikiūro Įrankis

€10.92

-34 %

€16.55

Nauja prekė

Svoris 377g
Naudojimas Už pedikiūro
Įtampa 100V-240V
Lemputė Karoliukai 30 vnt
Tinka Gel Tipo UV Gel / LED Gelio / Statybininkas / Hard geliai
Elemento Tipas nagų džiovintuvas
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Modelio Numeris SAULĖS 1
Tipas LED Lempos
Galia 48W
Medžiaga ABS
SAULĖS Šviesa LED Šviesos
Bendras svoris 594g
Dydis 20x14.8x8cm

Kodėl Verta Rinktis Lidan Prekės Ženklą ?

Yiwu Zhuoying Kosmetika Co., Ltd.yra profesionalių gamintojas kosmetika, makiažas įrankiai, vinys produktas, makiažas, blakstienų, kūno plaukų šalinimas ir kiti produktai.Tai yra išsami ir mokslo kokybės valdymo sistema.Yiwu Zhuoying Kosmetika Co., Ltd.įsikūręs No. 1121, Yongjun Kelių, Houzhai Gatvės, Yiwu City.Ji turi dvi gamyklas, Guangzhou ir Yiwu, ir 26051 parduotuvėje numeris trečiame aukšte Apygardos H Yiwu Tarptautinės Prekybos Miestas.Gamintojo srityje, bendrovė yra 1.600 kvadratinių metrų.Yra pagrindiniai nagų kosmetikos gamykloje, pagal jo dviejų pagrindinių markių.Lidan prekės (Liand registracijos numeris 7667640) buvo įkurta 2004 metais. Jis yra gerai žinomas prekinis ženklas grožio nagų ir blakstienų pramonei. {Monika Nagai (monika nagai profesinės registracijos numeris 11012882)} buvo įkurta 2013. Yra didelės apimties kosmetikos kompanija su stipri gamybos technologija, metinė apyvarta-50 mln., gamybos pajėgumas apie 80 milijonų butelių, Produktai yra eksportuojami į Europos ir Amerikos šalių.Sveiki naujų ir senų klientų online, offline derėtis, kad ir bendradarbiauti!

Pirkėjas Skaitymas :

1. Pristatymas trunka apie 30-60 darbo dienų.Prašome išsaugoti savo kantrybę. 2. Jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50 dienų,prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.Nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų, jei jūs vis dar negavo šio sklypo po 60 dienų, Prašome mums pranešti.Pastaba : jei jūs atlikote mokėjimą, tai reiškia, kad jūs sutinkate su šio susitarimo.

Pristatymas:

1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Mokėjimo būdas:

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti:

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Atsiliepimai:

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Žymos: uv nagų lempa 4 lempos, lempos uv nagų, saulės lempa, lempos uv, liepsnos jutiklis uv, lidan nagų, uv lempa, rinkinys, 48w, 10 led 48w, lempa nagų uv šviesos diodų 48w, Saulė.

Parašyti atsiliepimą

Lidan SAULĖ-1 UV LED Lempos, Nagų Džiovintuvas 48W Ledo Lempos Manikiūro Gelio Nagų Lempa Džiovinimo Lempa Gelio Lako, Auto Jutiklis Manikiūro Įrankis

Lidan SAULĖ-1 UV LED Lempos, Nagų Džiovintuvas 48W Ledo Lempos Manikiūro Gelio Nagų Lempa Džiovinimo Lempa Gelio Lako, Auto Jutiklis Manikiūro Įrankis

Panašūs produktai