Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Unisex Knee-High Medicinos Glaudinimo Kojinės Venų Atidaryti Kojų Kojinės Padidinti

Unisex Knee-High Medicinos Glaudinimo Kojinės Venų Atidaryti Kojų Kojinės

€9.14

-12 %

€10.50

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Megzti
Modelio Numeris Kojinės
dropship Taip
Medžiaga Spandex
Elemento Ilgio -

Ypatybė:

1、Medžiaga: Šių motinystės suspaudimo medicininės kojinės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės, 1280D Klasės Mikropluošto Medžiagos, pralaidžios orui & patvarus suspaudimo audinys, pagamintas iš Nailono 77%, Spandex 23%.Tiesa laipsniškai kintančio suspaudimo 23 - 32 mm hg.

2、Funkcija: Anti - nuovargio, Prakaitas Sugeriančios, Anti-Pražangos, neslystantis, Orui, Ekologiškas.Kojinės bus per stora tinka, kai pirmą kartą dėvėti, tai normalu.

3、Teorija: pagerinti kraujo teka & apyvartą, Motinystės Glaudinimo Kojinės gali padėti išvengti kulkšnių, kojų ir pėdų nuo patinimas, kurie dažniausiai yra susijęs su nėštumu.Šlaunies aukštą glaudinimo kojinės, taip pat sumažinti raumenų mėšlungį, o iš naujo-dinamišką pavargę kojų, tinka žmonėms, kurie dažnai stovi arba išlaikyti ilgą laikysena laiko.

4、Poveikį: Jos taip pat gali padėti sumažinti riziką susirgti venų išsiplėtimas (voras venose), todėl jūs galite likti ieško ir jausmas geras!Kūno lieknėjimo!Dūmtraukio"!

5、Pasiūlymas: Mes primygtinai rekomenduojame, perkant 2 poras už tą patį produktą juos pakeisti, nes tai bus du kartus savo gyvenime kiekvienos poros.ir geriausia, plovimo laiko dvi dienas, ne daugiau kaip tris dienas, nes ilgą laiką nešioti paveiks atsigavimo elastinės kojinės.Mes garantuojame, kojinės bus paskutinis dešimtys plauna, o išlaikyti tą patį lygį, raumenų suspaudimo gydymo ir efektyvumą.

Aprašymas:

Medžiaga: spandex, nailonas (silicio dioksidas slydimo)

Slėgis reitingas: antrinės slėgis (23-32mmhg)

Spalva: juoda, odos tonas

Dydis: S/M/L/XL/2XL

Taikoma žmonių: unisex, visais metų laikais

Savybės: veikiami kojų, nepermatomas.

Savybės: ilgai stovėti, sėdėti, sunkus fizinis darbo, tai gali sumažinti apatinės galūnės skausmas ir užkirsti kelią venų išsiplėtimas apatinių galūnių.

Sąrašas:

Pora kojinės *1

Žymos: bas de suspaudimo medicinos, medicinos istrument, mp glaudinimo kojinės, trulinoya, armijos skrybėlę vyrai, kojos vandeniui, moterų snowshoes, pilvo tvarstis, šlaunikaulio, žiniasklaidos stabdžių varices.

Parašyti atsiliepimą

Unisex Knee-High Medicinos Glaudinimo Kojinės Venų Atidaryti Kojų Kojinės

Unisex Knee-High Medicinos Glaudinimo Kojinės Venų Atidaryti Kojų Kojinės

Panašūs produktai