Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Didelio Tikslumo Skaitmeninės Patalpų Elektroninis Temperatūros, Drėgmės Drėgmėmačiu Oro Stoties termometras su pelėsių signalizacijos LCD ekranas Padidinti

Didelio Tikslumo Skaitmeninės Patalpų Elektroninis Temperatūros, Drėgmės Drėgmėmačiu Oro Stoties termometras su pelėsių signalizacijos LCD ekranas

€3.29

-19 %

€4.11

Nauja prekė

Modelio Numeris /
spalva Balta
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Savybės:

1. Išvengti pavojingų pelėsių: Stebėti patalpų mikroklimato labai lengvai ir patikimai-jūsų gyvenamasis kambarys, virtuvė, vonios kambarys, rūsiuose ir sandėliavimo patalpų ir daug daugiau.

2. Viskas iš pirmo žvilgsnio: Jūs galite skaityti esamos temperatūros ir drėgmės poveikis aiškus ekranas.Taip pat galite matyti ar patalpų mikroklimatas yra optimalus diapazonas, ar oro yra per sausa ar per drėgna-net atgaline data už pastaruosius 12 valandų.

3. Perspėja apie riziką pelėsiai: Tiesiog programa viršutinės ir apatinės ribos oro drėgmė.Minimali / maksimali atmintis taip pat rąstų išmatuota mažiausios ir didžiausios vertės temperatūros ir drėgmės.

4. Pribaigti pakabos: Su išlankstomas stovas ir integruota kabinti prietaisas, praktinis klimato monitorius gali būti naudojami lanksčiai, kaip sienos ar stalo prietaiso.

5. Minimali / maksimali saugojimo temperatūra ir drėgmė.

6. Oro drėgnumas signalizacija su programuojamu viršutinę ir apatinę ribą.

Aprašymas:

1. Skaitmeninis drėgmėmačiu / termometras su grafinis ekranas.

2. Idealiai tinka gyvenamieji kambariai, virtuvės, vonios, rūsiuose, sandėliavimo patalpos, žiemos sodai ir daug daugiau.

3. Didelis LCD ekranas: 64 x 61 mm, 88 mm įstrižainės.

4. Spalvos komfortą rodyklės langas su 5 lygių skalę.

5. Kambario temperatūra ° C / ° F, santykinė oro drėgmė,%, rasos taškas (° C / ° F

Techniniai duomenys:

12-os valandų, drėgmės istorija: parama

Matavimo ribos: temperatūra 0-50 ° C, rasos taško 0-50 ° C, oro drėgnumas-20-95%

Baterija kaitos rodiklis: paramos

Maitinimas: 2 baterijos tipo, AAA / Mikro (prašome užsakyti)

Matmenys: 120 x 86 x 21 mm

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

1 * Buities termometras ir drėgmėmačiu

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: apyrankė termometras wifi, argano plaukų kaukė, vyrai drėgmėmačiu, kompiuteris, elektrinis atsuktuvas, misol, vamzdžio temperatūra, skaitmeninė stotis orai, Baldr, baldr termometras, stoties orai.

Parašyti atsiliepimą

Didelio Tikslumo Skaitmeninės Patalpų Elektroninis Temperatūros, Drėgmės Drėgmėmačiu Oro Stoties termometras su pelėsių signalizacijos LCD ekranas

Didelio Tikslumo Skaitmeninės Patalpų Elektroninis Temperatūros, Drėgmės Drėgmėmačiu Oro Stoties termometras su pelėsių signalizacijos LCD ekranas

Panašūs produktai