Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Undinės Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Rūšių Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Vaikui Dovana GTP43 Padidinti

Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Undinės Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Rūšių Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Vaikui Dovana GTP43

€36.31

-45 %

€66.02

Nauja prekė

Kategorijos Švęsti undinės
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga Plastikiniai
Matmenys 3.3 x 3.3 x 12.8 cm
Mfg Serijos Numeris Mados
Amžius > 3 metų
Prekės ženklo verslo "MATTEL"
Turtas 7 rūšių staigmenos
Modelio Numeris GTP43
Prekės Pavadinimas Barbie
Lytis Unisex
ŽAISLAS Lėlės žaislas
BJD/SD Požymis lėlė
Tipas Interaktyviosios Lėlės
Dovanų Vaiko
Savybės Nuostabi išpakavimo patirtis
Sertifikavimo CE
Tinka Merginos
Temos Spalva Atskleisti Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS

Barbė Spalva Atskleisti lėlės pareiškia unboxing patirtis rodo, kad pilnas netikėtumų -- septyni iš jų!Spalvingas undinė lėlės yra garantuota, tačiau kiekvienos lėlės atrodo, lieka paslaptis, kol paaiškėjo.

Pakuotės yra dalis smagu, -- traukti juostelės pašalinti išorinis sluoksnis ir atskleisti aišku vamzdis.Viduje yra paslaptis, metallic teal Spalva Atskleisti lėlės ir keturis maišus slepiasi netikėtumų per.Pašalinti juos visus ir užpildyti vamzdis su šiltu vandeniu, tada įdėkite lėlės ir sukama jos aplink.Vanduo virsta kryklės, ir kai lėlė ištraukė, jos funkcijos yra atskleista!Kiekviena lėlė turi kitokį derinį, akių spalvą, plaukų spalvą, odos toną ir dekoruoti liemenė, tačiau netikėtumų tęsti...atviri maišeliai atrasti undinė fin, karoliai, teptuku ir maža kempinėlė.Cinkavimas kempine ledas šaltas vanduo ir naudoti jį transformuoti lėlės hairstreaks ir veido -- jos akių ir lūpų spalvą!Su šilto ir ledas šaltas vanduo, vaikai gali pakartoti tai wow metu vėl ir vėl!Accessorize Barbie lėlės ir žaisti istoriją.

Kiekviena serija yra unikalus tema-šios Spalvos Atskleisti Barbie lėlės švęsti undinės, su spalvinga ilgi plaukai ir spalvingas undinėlės uodegos.Naudoti vamzdžių saugoti priedai ir kiti mėgstamą Barbie vienetų.Kurios lėlės padės jums atskleisti?Vaikai gali rinkti juos maišyti ir rungtynės, priedai ir išplėsti galimybes!Apima lėlė su spalva-pakeisti funkcijas, fin, karoliai, šepečių ir kempine.Kiekvienas parduodamas atskirai, atsižvelgiant į prieinamumą.Lėlės, negali būti vieni.Spalvos ir apdaila gali skirtis.

Su 7 netikėtumų 1 pakuotė, Barbie Spalva Atskleisti lėlės pristatyti visų rūšių malonumas -- vaikai bus meilė nardymo į undinė serijos!

Pradėti patirtį šalinant išorinis sluoksnis iš pakuotės, atsukimas į viršų vamzdžių ir pasitraukė iš lėlė, kuriems nuo galvos iki kojų Spalva Atskleidžia, metallic kryklės ir 4 dekoruoti maišeliai, kurie saugo savo turinį paslėptų!

Užpildykite vamzdis su šiltu vandeniu, įdėkite lėlės viduje ir sukama aplink savo -- vandens debesys su tos pačios spalvos magišką poveikį!

Ištraukite lėlės atskleisti savo išvaizda-kiekviena lėlė turi kitokį derinį, akių spalva, ilga, spalva-streaked plaukų, odos atspalvio ir papuoštas liemenė.

Atidarykite 4 paslaptis, krepšiai, atskleisti jų netikėtumų -- undinė fin, karoliai, šepečių ir mažų kempinė; laikyti juos vamzdis po žaisti!

Cinkavimas kempine ledas šaltas vanduo ir naudoti veido ir plaukų pertvarka, kuri gali būti kartojamas vėl ir vėl -- Barbie lėlės veidą apdailos spalva pasikeičia kartu su savo plaukų juosteles!

Pridėti savo uodega ir accessorize lėlės žaisti istorijas-paversti savo išvaizdą su spalva-pakeisti dėl wow metu!

Ši staigmena Barbie Spalva Atskleisti lėlės daro puiki dovana vaikams nuo 3 iki 7 metų amžiaus, ypač fantasy mėgėjams.

Vaikai gali rinkti juos maišyti ir rungtynės, priedai ir išplėsti grojimo galimybių!

Kas Bus Jums Atskleisti?

Kai vaikai atverti Barbie Spalva Atskleisti vamzdis, jie bus atrasti 7 netikėtumų viduje, įskaitant paslaptis lėlės!

Atrasti kuris undinė jūs turite užpildyti vamzdis su šilto vandens, kritimo lėlė, sūkurinė ir...siurprizas!Vanduo yra kietas metalo efektas, ir jos visiškai atrodo atsiskleidžia kaip ji ištraukė!

Atidarykite 4 paslaptis maišeliai nustebinti mados aksesuarai, kurie apima minkštas undinėlės uodegos -- pridėti prie Barbie lėlės, už magišką išvaizdą!

Rasti maišelį su kempine.Pamerkite jį į ledinio vandens ir naudoti jį keisti spalvą iš jos lūpų ir plaukų seriją ir atskleidė savo cool face dizainas!Pakeisti atgal šiltu vandeniu -- kartoti vėl ir vėl!

Rinkti Barbie Spalva Atskleisti Lėlės Maišyti & Rungtynės!

Su Spalva Atskleisti įdomus, vaikams nuo 3 iki 7 metų bus meilė unboxing šios lėlės, ir su tiek daug gabalų, jie taip pat mėgsta rinkti juos sumaišykite ir suderinti priedai ir išplėsti pasakojimas įdomus!

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, monster high lėlės lėlės, aklas lauke žaislas, pliušas, blyth, į littl undinė, atgimti, hoomai atgimsta, j. lėlės, little mermaid lėlės.

Parašyti atsiliepimą

Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Undinės Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Rūšių Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Vaikui Dovana GTP43

Barbė Spalva Atskleisti Lėlės Undinės Tematikos Lėlės Temperatūros Jutikliai, Spalvos 7 Rūšių Netikėtumų Aklas Lauke Žaislas Vaikui Dovana GTP43

Panašūs produktai