Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 7 colių aukštos kokybės profesionalią kambariniais Gyvūnėliais Žirklės nustatyti,Tiesiai & Retinimo & Lenktos žirklės rinkinys su Šukos,4pcs nustatyti,D555 Padidinti

7 colių aukštos kokybės profesionalią kambariniais Gyvūnėliais Žirklės nustatyti,Tiesiai & Retinimo & Lenktos žirklės rinkinys su Šukos,4pcs nustatyti,D555

€15.93

-29 %

€22.75

Nauja prekė

naudoti Dešiniarankiams
Tipas Šunys
Prekės Pavadinimas laimingas šuo
Naudoti pet grooming
spalva SIDABRINĖ
Dydis 7"
Elemento Tipas Žirklės
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris 7.0 į. 4pcs rinkinys

Pristatymas

1.We will ship prekės per 2 darbo dienas po apmokėjimo baigtas.

2.Visi daiktai bus tikrinamas ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.

3.Mes pristatymas per ePacket ar Honkongas po oro paštu arba PostNL , pasiekti daugelio šalių, per 10 iki 40 dienų.Deivery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių, kartais tai gali trukti iki 60 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą po 45 dienų, Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

4. Jei jums reikia palankios ar greičiau (DHL 4-7 dienas visame pasaulyje) laivybos metodai, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.

5. Siekiant padėti jums gauti sklypas be mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės, mes pripažins, kad tai "dovana", su mažesnės vertės.

6.Sekimo numerius bus prieinamas ir jūs galite stebėti jį per 3-5 dienas po prekės, vežamos.

7. Pristatymo Laikas detalės, kai kuriose šalyse

Šalis

Laivybos kompanija

Pristatymo Laikas

Jav/ Kanada/ Jungtinė Karalystė/ Japonija/Singapūras /Belgija/ Suomija/ Prancūzija/ Vokietija/Airija/ Australija/ Nyderlandai/Rusijos Federacija/Korėja/ Malaizija / Honkongas/ Naujoji Zelandija

ePacket

8-25

Izraelis /Tailandas/Saudo Arabija/Turkija / Ispanija/ Švedija/ Graikija/ Austrija/ Vengrija/ Šveicarija/ Danijos/ Italijos/ Lenkija/ Norvegija/ Portugalija/ Liuksemburgas

ePacket

12-35

Meksika/ Ukraina/ Brazilija/

ePacket

18-60

Pietų Amerikos šalių

Honkongas po oro pašto

18-60

Azijos ir Afrikos šalių

Honkongas po oro pašto

10-45

Europos šalių

PostNL

10-35

Australijos ir Šiaurės Amerikos šalyse

PostNL

12-45

Garantijos Informacija

1. 30 dienos Rūpesčių Garantija

Išbandyti savo produktus, dirbti su jais, ir jei nesate visiškai patenkinti, galite grąžinti savo pirkinį per 30 dienų po mainų arba visa grąžinamoji išmoka.

2. Limited Lifetime Garantija

Jūsų pirkinį yra garantuojama, kad bus laisvas nuo gamintojo defektas gyvenimą produkto.Mes pakeisti arba remontuoti savo produktą, jei gamintojas defektas yra atrasta, bet kuriuo metu po pirkimo.Netaikoma įprastinio dėvėjimosi ir plyšimo.

3. Kokybės Ataskaita

Mes stebi kiekvieną jos žingsnį nuo projektavimo iki finišo užtikrinti puikų įrankį, su garantuota patvarus pažangiausius, itin didelis atsparumas korozijai, ir nesuteptas apdaila.Mes vis dar priešakyje tyrinėti pažangias koncepcijas, sukurti futuristinis dizaino ir sukurti neprilygstamą našumą.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome pateikti mums 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Klaidos yra gyvenimo dalis, bet komunikacija yra raktas išspręsti problemą!Prašome nurodyti savo gailestingumo susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir suteikti jums geriausias paslaugas, kol problema bus išspręsta.

Žymos: shinobi 3 garso takelis, volframo vyrų laikrodžiai, usb 3 jungtis įkrovikliui 0, rc automobilių dalys 1 8 oro, tiulio varžtas didmeninės, space marines herojai, turkija animacinių filmų korteles, mažas mini pelės kilimėlis, starbok airpods atveju.

Parašyti atsiliepimą

7 colių aukštos kokybės profesionalią kambariniais Gyvūnėliais Žirklės nustatyti,Tiesiai & Retinimo & Lenktos žirklės rinkinys su Šukos,4pcs nustatyti,D555

7 colių aukštos kokybės profesionalią kambariniais Gyvūnėliais Žirklės nustatyti,Tiesiai & Retinimo & Lenktos žirklės rinkinys su Šukos,4pcs nustatyti,D555