Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Elegantiškas Karšto Prekės Vieną Dobilų Apyrankės Moterims Mini/Medium Dydis Sterlingų Silve r Set Įvairių spalvų Natūralaus Akmens Bijoux Dovana Padidinti

Elegantiškas Karšto Prekės Vieną Dobilų Apyrankės Moterims Mini/Medium Dydis Sterlingų Silve r Set Įvairių spalvų Natūralaus Akmens Bijoux Dovana

€20.78

-10 %

€23.09

Nauja prekė

Metalo Spalvos Geltona Aukso / Rose Gold / White Gold
Stilius Madinga
Metalas Medžiagos Sterlingas sidabro 925 su 18K auksu
Lytis MOTERIS
Mūrinis Juodos onikso, balto motina perlų, raudonas agatas, turkis
Formos\modelis AUGALŲ
Suderinamumas Viskas Suderinama
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Antspaudas Prekės ženklo logotipą, Au750
Modelio Numeris VB
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Dobilų dydis Mini - 10mm
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Medžiaga Mūrinis
Metalų Tipas NĖRA
Pakavimas Opp krepšys + įprastą dovanų dėžutėje
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos
Elemento Tipas Apyrankės

Savybės

100% Nekilnojamojo sidabro 925 su 18k auksu keletą kartų, aukščiausios kokybės originalus prekių dizaino nustatyti nekilnojamojo akmens. 100% realių nuotraukų, paimtų iš realaus objekto.Dėl detalesnės aiškias nuotraukas, pls nedvejodami kreipkitės į mus gauti.

Metalo medžiaga : sidabro 925 su 18k auksu

Metalo spalvos : Geltona Aukso / Rose gold / White gold

Akmens spalva : White Pearl Shell / Raudonas Agatas / Juoda Oniksas / Žalia Malachito / Rausva Keramikos / Mėlyna Turkio

Spaudas : Prekės ženklo logotipą As 750

Dobilų dydis : Mini - 10mm ; Vidutinės - 15mm

Apyrankės ilgis : 16cm + 2,5 cm išplėtimas grandinės

Įspėjimas : pakuotę neįtraukta, reikia pirkti atskirai.

Daugiau Kolekcija:

Vežimą: 1. Jei galite pateikti užsakymą, pls pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

2. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

3. Negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu kelyje, dėl skirtingų muitų kliringo kartus iš skirtingų šalių, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

4. Pls atkreipkite dėmesį, kad jūs esate resposible visų galimų papildomų muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.

5. Laivybos mokestis neįskaičiuotas importuojančios mokesčius, ir jūs esate atsakingas už muitus.

6. Mes grąžinsime nėra laivybos mokesčiai atsisakė siuntas.Grąžinimas: 1. Mes darome viską, kad pasiūlyti kiekvienam klientui geriausias paslaugas.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 3 dienas nuo jūsų prašymo gavimo dienos, su sąlyga, kad prekės yra originalios sąlygas.

3. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjai bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti visa grąžinamoji išmoka.

4. Pirkėjai turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

5. Pirkėjams bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Dydžio ar tinka klausimus: Pls patikrinkite specifikacijas, apie dydį, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leistino dydžio skirtumai yra maždaug 0,5 colio matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jumis, pls, tiesiogiai susisiekite su mumis dėl papildomos informacijos ar pagalbos.Spalvų neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas, t.t.Tačiau, jei manote, kad yra visiškai neteisinga spalva, pls susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums mūsų geriausias paslaugas.Labai ačiū!

Žymos: žiūrėti vb, vyrų chakra apyrankę, gamtinis akmuo, rinkinys moterims, grandinės dobilai, apyrankės moteris, bangl, mickey šlepetė, apyrankės moterims, grandinės apyrankės rinkinys, chakra apyrankę natūralaus akmens energijos.

Parašyti atsiliepimą

Elegantiškas Karšto Prekės Vieną Dobilų Apyrankės Moterims Mini/Medium Dydis Sterlingų Silve r Set Įvairių spalvų Natūralaus Akmens Bijoux Dovana

Elegantiškas Karšto Prekės Vieną Dobilų Apyrankės Moterims Mini/Medium Dydis Sterlingų Silve r Set Įvairių spalvų Natūralaus Akmens Bijoux Dovana

Panašūs produktai