Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LTWHOME Rupi pirminis filtras Kempinė Tinka Maxi jet ir Labiausiai Akvariumuose Siurbliai Padidinti

LTWHOME Rupi pirminis filtras Kempinė Tinka Maxi jet ir Labiausiai Akvariumuose Siurbliai

€6.20

Nauja prekė

spalva juoda
Tipas žuvys
Prekės Pavadinimas LTWHOME
Naudojimas Filtrai Ir Priedai
Modelio Numeris ML0045BKF
Neto Svoris 3.7 g/vnt
Tinka Maxi jet ir Labiausiai Akvariumuose Siurbliai

Aprašymas - Keisti kas 3-4 savaites. - Dydis: 7.5 cm aukščio, 5cm skersmens. - Tinka: maxi-jet siurbliai, maxi-jet power vadovai, visi-reaktyvinis baltymas, putų graibštai, visi-jet siurbliai, seaclone baltymų skimmer, dreni bio filtrai ir tiks labiausiai akvariumuose siurbliai. - Teikia efektyvų vandens srautas-mažiau užsikimšimo už ilgalaikį filtravimo. - Kempine, nors ir ne originalus, bet kokybiški ir pagaminti naudojant tos pačios medžiagos, palyginti su tikra.Pakavimo Apima 6,12pcs Rupi pirminis filtras Kempinė jūsų pasirinkti.Daugiau galite pirkti geresnę kainą jums!Shippment 1. Didžiosios atsargų prieinamumą ir greitai išsiuntimo yra pagrindiniai mūsų verslo.Galite būti tikri, kad mes turėtume stengtis procesas kiekvieno užsakymo per 24 valandas, nesvarbu, didelis ar mažas. 2. Vežėjas ir Pristatymo Laiką: Mes naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu, DHL, Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas, kaip mūsų pagrindiniai vežėjai, ji paprastai trunka apie 2-3 savaites, pristatyti savo šalį. 3. Importo muitų, mokesčių ir kitų susijusių muitinės mokesčių nėra įtrauktas, klientai turi padengti visas šias papildomų mokesčių, jei įvyko.Klientų Aptarnavimo ir Atsiliepimai Esame sąžiningi pardavėjas, klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei negavote prekės per šį laikotarpį, ar turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant savo atsiliepimą.Mes stengiamės išsiaiškinti, problemų su jumis.Jei esate patenkintas (šis punktas andour paslaugų, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Ačiū!Pažymi, birių užsakymo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes turime pasiūlyti konkurencingą kainą jums.

Ačiū už ieškote ir laimingas siūlymą!Ateikite Vėl!

Žymos: sponge didelis pirminis filtras, akvariumas atmanas, pirminis filtras vandens, akvariumo dekoras, vandens filtras, prieš akvariumo filtras, juoda akvariumo kempinė, putų filtras, marmuro mate 10, filtras akvariumo kempinė.

Parašyti atsiliepimą

LTWHOME Rupi pirminis filtras Kempinė Tinka Maxi jet ir Labiausiai Akvariumuose Siurbliai

LTWHOME Rupi pirminis filtras Kempinė Tinka Maxi jet ir Labiausiai Akvariumuose Siurbliai