Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! NAUJAS E14 GU10 tuya smart Cilindro formos lemputė laikas tamsos lemputė RGBW RGBCCT wifi lemputės, led lempos, automatikos paramos alexa, google Padidinti

NAUJAS E14 GU10 tuya smart Cilindro formos lemputė laikas tamsos lemputė RGBW RGBCCT wifi lemputės, led lempos, automatikos paramos alexa, google"

€3.24

-39 %

€5.32

Nauja prekė

E27 Bus relist artimiausioje ateityje
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas centechia
Modelio Numeris e14 gu10
Sertifikavimo ROHS
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kamera Įrengta No

E14 žvakės lemputė

Aprašymas:

【APP Nuotolinio Valdymo】 nereikia kompiuterio, tiesioginis ryšys su WiFi, jūs galite pasiekti mobile APP (SmartLife / Tuya) nuotolinio valdymo pultas, net tūkstančius mylių, jūs galite kontroliuoti šviesos lempa jūsų namuose.Jūs galite kontroliuoti šviesos telefonu, kai esate jau ant lovos.

【Balso Kontrolės】 Suderinama su "Amazon" Alexa Echo ir "Google" pradinis ir Tmall Elf balso kontrolės, tiesiog reikia savo balsu, pavyzdžiui, "Alexa, įjunkite šviesą", jis bus dirbti, laisvą savo rankas, labai patogu.

【Laiko Funkcija】 galite nustatyti laikmačius on / off jūsų išmaniųjų žvakių lemputė.Jūs niekada atėjo į tamsiame ir šaltame name, jūs galite net atsitiktinai kontroliuoti savo šviesos, o toli nuo namų, ir kad ji atrodo kieno nors namuose.

【RGB + M + C Apšvietimo Režimas】 Ne tik gali būti naudojama kaip bendra LED šviesos, bet aplinkos šviesos apdailos, nes 16 milijonų spalvų RGB full kolonėlė, šiltą šviesą ir baltą šviesą ir daugiaspalvis nuotaikos apšvietimas laisvas pasirinkti.

【Grupės Kontrolės & Prietaisas Bendrinimo】 Vieną APP kontrolės kelis lemputes arba sukurti įvairių grupių kontroliuoti šviesos, ir palaiko prietaiso naudojimą ir supranta, kelių asmenų kontrolę.

Techniniai duomenys:

Nominali Įėjimo Įtampa: 100-265V AC 50 / 60Hz

Lempa bazė: E14

Galia: 5W

Tipiškas Šviesos srauto Galia: 400lm

Spindulio Kampas: 170 Laipsnių tipiškų

Spalvos Temperatūra: 2700k-6500K, RGB + M + C spalvotas

Pritemdomi: Taip (per APP / "Amazon" Echo / "Google" pradinis)

Wireless Dažnis: 2.412 ~ 2.484 GHz

Wireless IEEE standartai: IEEE802.11b / g / n

PROGRAMA: SmartLife / Tuya

Drėgmė: 5% -90% RH

Darbo temperatūra: nuo -25 ° C iki 65 ° C

Saugojimo Temperatūra: -20 ° C ~ 80 ° C

Prekės Dydis: Apytiksl. 115 * 43 * 43mm

Prekės Svoris: Apytiksl. 32g / 1.1 oz

Pakuotės Dydis: Apie. 12 * 7 * 4cm / 4.7 * 2.8 * 1.6 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 65g

GU10 lemputė, prožektorius

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

APP:tuya/Smart gyvenimo

Prietaisas yra tiesiogiai prijungtas prie Wi-fi ir mobiliojo telefono app nuotoliniu būdu kontroliuoja lemputės namuose bet kuriuo metu.

"PASIDARYK pats" Spalva: Balta šviesa šilta šviesa, šviesos ir tamsos, koregavimas, 16 mln. spalvų RGBCW full reguliuojamas,lengvai keisti pagal savo nuotaiką.Pakeisti kambarį į šokių grindų ,arba sukurti jaukioje ir ramioje aplinkoje.Pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, virtuvės, miegamojo ir t.t.

Laikmatis/Tvarkaraštis:Nustatyti savo žibintai įjungti / išjungti tam tikru laiku.Pavyzdžiui, galite nustatyti ciklo trukmę (24 val.).Tada šviesa būtų įjungti ir išjungti automatiškai, kiekvieną dieną.

Grupė funkciją, Kontroliuoti visas šviesas, tuo pačiu metu kurti grupes ir įtraukti savo šviesos į savo grupę.

16million spalvas galite pasirinkti ir padaryti savo spalvingą gyvenimą

Parama "Amazon" Alexa Echo ir "google" pradinis balso kontrolė

Korpuso medžiaga pasižymi gera šilumos išsklaidymo efektyvumą, saugus ir patikimas, protingo namo apšvietimas pageidaujamą produktus

Muzikos Sinchronizavimo.Ryškumas šviesos galima keisti ritmą, savo mėgstamos muzikos, kurti jaukioje ir ramioje aplinkoje.Ryškumas šviesos gali būti pakeista sinchroniškai su ritmu savo mėgstamą muzika.kurti jaukioje ir ramioje aplinkoje

Techniniai duomenys:

Galia: 4w

Spalvos temperatūra: RGB+CW (2700-6500K)

Lempos tipas : GU10

LED lempos, granulių modelis: 2835+5730

Šviesos srautas: 400 (lm)

Įėjimo įtampa: 85-265 V)

Šviesos kūno medžiaga: aliuminio, plastiko

Atspalvis medžiaga: PC

Matmenys (Φ*H): 50X51mm

Svoris: 50g

Žymos: "ios" namų automatikos, tuya led valdiklis de, tuya lempa nuotolinio valdymo, pereiti tuya, namų smart, pritaikyti wifi, lemputė e14 led, durų tuya smart, barra led alexa, lemputė e14.

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS E14 GU10 tuya smart Cilindro formos lemputė laikas tamsos lemputė RGBW RGBCCT wifi lemputės, led lempos, automatikos paramos alexa, google

NAUJAS E14 GU10 tuya smart Cilindro formos lemputė laikas tamsos lemputė RGBW RGBCCT wifi lemputės, led lempos, automatikos paramos alexa, google"