Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! DC 12V/24V Padidinti

DC 12V/24V "PASIDARYK pats" Stūmokliniai Linijinis Variklis + Aliuminio Lydinio Stovas+Reguliuojamas Maitinimo Adapteris+ Pabaigos Jungtis Tiesiškai Variklis

€59.00

-39 %

€98.33

Nauja prekė

Komutacijos Šepetys
Tipas Pavaros Variklis
Kilmės KN(Kilmės)
Statybos Nuolatinis Magnetas
Sertifikavimo ce
Efektyvumas TY 2
Apsaugoti Funkcija Drip-įrodymas
Modelio Numeris Teleskopinis Linijinis Pavaros

Paketą, įskaitant:

1) Stūmokliniai Linijinis Variklis 2) Maitinimo šaltinis su greičio kontrolės 3) Stendas rinkiniai 4) Baigti jungtis

Stūmokliniai Linijinis Variklis

Elektros energijos tiekimo su greičio kontrolės

Stendas rinkiniai

Pabaiga jungtis

Kampas atramos gali būti koreguojama: ji gali greitai užbaigti kampu keisti, gali būti naudojamas tiesa, vertikaliai 90°, ir yra lanksčiai reguliuoti kampą.Siurbtukas dizaino apačioje stovi: apačioje dizaino stendas, 4 dideli siurbimo puodeliai yra pridėta.Geriau stabilumui užtikrinti, laikiklis, todėl, kad konsolė bus ne purtyti.Aliuminio lydinio medžiaga: paviršius buvo poliruotas 27 kartus, ir struktūra yra glaudžiai sukurta.Laikiklio montavimas: montavimo patogu ir paprasta, trunka tik kelias minutes.

Stūmokliniai Linijinis Variklis turi įvairių greičių pasirinkti iš

Dydis:

Lengvas Montavimas:

Mes, baigę dauguma surinkimo darbai iki išsiuntimo.Po to kai jūs gaunate paketą, jums tik reikia užpildyti nedidelę dalį sudėtis.Šis procesas yra labai paprastas.Įdiegta vaizdo įrašas:

Garantinis aptarnavimas:

- Vienerių metų garantija: Per tris mėnesius po pirkimo, mes suteiksime jums su nemokamai naujos dalys arba priedai, ir nemokamas pristatymas. - Nuolatinę techninę paramą: Po pirkimo mūsų linijinis pavaros produktus, nesvarbu, su kokia problema susidūrėte, galite kreiptis į mūsų techninio personalo, ir mūsų techninis personalas padės jums išspręsti šią problemą kartu.

Atsiliepimai:

- Labai ačiū už bet kokį atsiliepimą.Jei esate patenkintas savo paslaugų ar produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. - Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Žymos: actuat linijinis, variklis su pavara, hgh15, eilėje pavaros 12v, Pavaros Variklis, bldc, 12v variklis, torx t30, nagų perdavimas, Nuolatinės SROVĖS Variklis.

Parašyti atsiliepimą

DC 12V/24V

DC 12V/24V "PASIDARYK pats" Stūmokliniai Linijinis Variklis + Aliuminio Lydinio Stovas+Reguliuojamas Maitinimo Adapteris+ Pabaigos Jungtis Tiesiškai Variklis

Panašūs produktai