Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Medvilnės Kamuolys ir Tamponu Turėtojas Organizatorius talpinimo Akrilo Apvalios Taros Makiažas Pagalvėlės Tamponu Turėtojas Atveju Padidinti

Medvilnės Kamuolys ir Tamponu Turėtojas Organizatorius talpinimo Akrilo Apvalios Taros Makiažas Pagalvėlės Tamponu Turėtojas Atveju

€6.03

-56 %

€14.02

Nauja prekė

Pritaikoma Profesionalūs Dizaineriai už savo išskirtinį užsakymą
Apkrovos Kita
100% Garantija Jei tai neveikia, mes atsiųsime naują
Grotelės Kiekis 00
Produktas Kita
Specifikacija Other
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Mordoa
Modelio Numeris TPB081
Didmeninė Taip, ir mes taip pat gali tai Lašas Laivybos
Stilius Populiarus
Naudoti Papuošalai/Kosmetika
Kilmės Pagamintas Yiwu(Kinija)
Technics Blizgus
Formos Stačiakampis
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Dėklai & Dėžes
Talpa 45L

SVEIKI ATVYKĘ Į PARDUOTUVĘ

Savybės ir specifikacijos:

Gamybos Aprašymas:

- Medžiaga: Plastikas

- Matmenys: 15.2x8.3x12.7cm CM

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

- Svoris: 320 g

- Pakuotės turinys: 1 Vnt

Pastaba: matavimas gali turėti nuo 1 iki 3cm (0,39-1.18 cm) netikslūs klaidų.Gali būti šiek tiek spalvos nuokrypis dėl skirtingų monitorių.

Drop-shipping/Didmeninės

1、drop-išsiunčiami klientams, mes galime tiesiogiai siųsti produktų savo klientams, kaip jūsų prašymą.

2、didmeninės prekybos įmonėms, mes norėtume jums pasiūlyti didelė nuolaida, ir mes atsiųsime jums per greitas pristatymas, kuriame jums bus gauti sklypas, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums užsisakyti urmu.

Klientų Pasitenkinimas

Prašome susisiekti su mumis, jei turite klausimų ar nerimą prieš ar po jūsų pirkimo.mes pakartoti su jumis per 24 valandas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie mokėjimą

Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Rimassukarevicius.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.šią nuorodą, jūsų nuoroda.

Apie laivybos

1、Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome contect mums.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

2、Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3、Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

4、pristatymo laikas, priklausys nuo daugelio veiksnių, pavyzdžiui, blogas oras ir pasirinktinis tikrinimas.Susisiekite su mumis jei jums reikia išplėsti apsaugą metu.

5、Prašome pasirinkti, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", jei jums reikia gauti sklypų, per trumpą laiką.

Apie Atsiliepimą

Dėkojame už jūsų pirkti iš mūsų parduotuvės!jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, skirkite vieną minutę duoti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus ir palikti kai kuriuos komentarus, ir mes bus daryti tą patį už jus.Mes tikrai vertiname, kad!

Žymos: plastiko dėžutėje organizatorius, composite akrilo lange, electr motoroleris, blizgučiais makiažas turėtojas, tekstilės medvilnės kamuoliukus, arcyrlic makiažas saugojimas, europos sandėlyje pristatymas, sandėlio europoje, durų makiažas maišelį, akrilo lange paroda.

Parašyti atsiliepimą

Medvilnės Kamuolys ir Tamponu Turėtojas Organizatorius talpinimo Akrilo Apvalios Taros Makiažas Pagalvėlės Tamponu Turėtojas Atveju

Medvilnės Kamuolys ir Tamponu Turėtojas Organizatorius talpinimo Akrilo Apvalios Taros Makiažas Pagalvėlės Tamponu Turėtojas Atveju

Panašūs produktai