Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2019 M. Pavasarį Naujas Moterų Dryžuotas Susagstomi Megztiniai Iš Kašmyro Korėjos Apvalios Kaklo Megztiniai Megztinis Kailis Sutirštės Trumpą Dalį, Padidinti

2019 M. Pavasarį Naujas Moterų Dryžuotas Susagstomi Megztiniai Iš Kašmyro Korėjos Apvalios Kaklo Megztiniai Megztinis Kailis Sutirštės Trumpą Dalį,

€19.93

-49 %

€39.08

Nauja prekė

Medžiaga Viskozė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis vilna & Viskozė
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas BELIARST
Storis STANDARTAS
Technics Kompiuterio Megzti
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Lytis MOTERIS
Apdaila Mygtukas
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas dryžuotas

Prieš perkant, prašome skaityti

1. Jei ne arive į 60dias (rusijos Federacija 90dias), siūlyti visa Grąžinamoji išmoka.Taigi, prašome neatidaryti ginčo metu paketo atvyksta ne

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad išsamiai dydis ir gaminio duomenis iki užsakymo

3. Didmeninė priimti, galite pridėti į patikusius į savo krepšelį ir vieta užsakymą, levae mums žinutę, mes suteikiame jums geriausią kainą.

4. Lašas Apsipirkti, jei esate lašas laivybos pardavėjas.Mes suteiksime jums labai gerą kainą.

5. Visi užsakymai yra paprastai išsiunčiamas per 5-7dias.Išparduota produktas bus atidėtas 3-5dias siųsti.

6. Differeces spalva gali būti dėl kai kurių kitų reasion, tokių kaip atspindys, spalvotas ekranas, apšvietimas ir kt.tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

30 ° šių vandens plovimo.neutraliu plovikliu.Ranką, o ne skalbti mašinoje.(Tai užtikrina, kad drabužiai neturi trauktis, be iškraipymų.)

Tai yra Azija Dydis, 1cm=0.394 colių, 1inch=2,54 cm.

Megztinis dydis

dydis S : rankovės 54cm,biustas 88cm,ilgis 55cm

dydis M: rankovės 55cm,biustas 92cm,ilgis 56cm

dydis L : rankovės 56cm,biustas 96cm,ilgis 57cm

dydis XL: rankovės 57cm,krūtinė 100cm,ilgis 58cm

XXL dydžio: rankovės 58cm,krūtinė 105cm,ilgis 59cm

Nes megztinis yra rankinis matavimas, ten gali būti 2-3 cm paklaida

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: lino pavasarį kailis, megztinis, medvilnės, vilnos striukė, stalingrado, megztinis moterims, džemperis moterims, nuobodu vaivorykštė cardigan, medvilniniai megztinis nustatyti, anglų megztinis, paltai moterims.

Parašyti atsiliepimą

2019 M. Pavasarį Naujas Moterų Dryžuotas Susagstomi Megztiniai Iš Kašmyro Korėjos Apvalios Kaklo Megztiniai Megztinis Kailis Sutirštės Trumpą Dalį,

2019 M. Pavasarį Naujas Moterų Dryžuotas Susagstomi Megztiniai Iš Kašmyro Korėjos Apvalios Kaklo Megztiniai Megztinis Kailis Sutirštės Trumpą Dalį,

Panašūs produktai