Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Julija Kui 2020 Užsakymą Linijos, Vestuvių Suknelės, Pritaikyti Mokestis Susisiekti Su Mumis Prieš Perkant Padidinti

Julija Kui 2020 Užsakymą Linijos, Vestuvių Suknelės, Pritaikyti Mokestis Susisiekti Su Mumis Prieš Perkant

€75.32

-30 %

€107.60

Nauja prekė

Iškirpte Brangioji
Dydis Standard Size or Custom Made
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Talėja Natūralus
Ocassion Vakare,prom.šalis.vestuvių.įžymybė,šaliai
Vestuvinė Suknelė Kokybės 100% Pasitenkinimo Garantija
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Apdaila Pakopų
Siuvimo Metu 10 dienų
Aukštos Kokybės Taip
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Prekės Pavadinimas JULIJA KUI
Vestuvinė Suknelė Audinys Satin
spalva Pagal Užsakymą
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Teismas Traukinys
Modelio Numeris Tinkinti nuorodą 2020 m.
Nėščioms Moterims, Taip
Siluetas A-LINE
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Mados Elementas derliaus
Kilmės KN(Kilmės)
Built-in Liemenėlė Taip
Atgal Dizainu užtrauktukas
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai

pradėti

pabaiga

Vestuvinė Suknelė

Jei jūs dar tik planuojate pirkti šią suknelę iš mūsų, prašome perskaityti aiškiai, kaip nurodyta toliau : 1. Prašome patikrinti, ar jūsų Biustas dydis , Liemens apimtį , Klubų Dydžio , Gamtos aukštis su mūsų standartinio dydžio,ir jei jūs nesate tikri dėl savo dydžio, tada prašome rašyti į mūsų klientų aptarnavimo, ačiū; 2. Taip pat Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas , todėl, kai jums pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, prašome patikrinkite, ar laikas yra ok jums, o Jei jums reikia suknelė Skubiai , tada jūs galite pasirinkti e-EMS Express, EMS Express", "DHL Express", UPS ir t.t., tai Išreikšti yra didelis greitis,ačiū.

3. Taip pat mes galime suteikti jums geriausią kokybės ir paslaugų, todėl rinktis mus,jūsų teisė rinktis . 4. Ir ši suknelė yra sandėlyje,ir, kaip įprasta, galime atsiųsti suknelės jums 2~3 darbo dienas po jūsų apmokėjimo ,jei Costom Padarė,apie 10 dienų bus išsiųsti jūsų suknelė out,ačiū.

Pagal Užsakymą Pagaminta Suknelė, prašome užpildyti formą žemiau ir pasiūlyti mums, kai jūs pateikiate užsakymą. 1. Krūtinė: Cm/Cm 2. Juosmens: Cm/Coliai 3. Klubai: Cm/Inches 4. Tuščiavidurio Grindų Be Kulno: Cm/Inches 5. Gamtos Aukštis: Cm/Inches 6. Aukščio Kulniukai: Cm/Inches 7. Suknelė Uždarymas(Užtrauktuką ar Nėriniai?): (Paprastai mes recommand Nėrinių) 8. Suknelė Spalva( Prašome pasirinkti Spalvų Nėra.iš mūsų Spalvų paletę): Color No. 9. Dėvėti Data: 10. Jokių kitų specialių reikalavimo, jei jūs turite taip pat pls leiskite mums žinoti,ačiū

(a) (b) (c) (d)

a) petys į Petį Iš krašto pečių lizdą, priemonę visoje atgal į tą patį tašką ant kitų pečių. (b)Rankos Ilgio (drabužiai ilgomis rankovėmis) Rankos Ilgis - Priemonė nuo peties taško iki riešo. (c)Armseye (drabužiai, su movomis) Priemonę " iš viršaus į petį, žemyn pečių, pagal rankos duobę, ir iki nugaros, pečių. (d)Tuščiaviduriai Hem (tik trumpo ilgio suknelė) Priemonę nuo centro raktikaulis (Tuščiaviduris) suknelę apačia.Pastaba: ilgis nėra matuojama nuo drabužio iškirptę.

Tai satino spalvų paletę,jei jūsų vestuvių suknelė yra ne iš satino,prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti spalva,ačiū!

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-95% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas.Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Ne du lygiai tas pats lapai pasaulyje.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Dėkojame už jūsų undertstanding.

2. Vestuvių suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis!

3. Mes siūlome jums pasirinkti nėrinių, kurie yra geriau reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų kūno geriau.

4. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesinei pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete.

5. Nėra gatavų bet suknelė.Visa suknelė reikia pagaminti pagal užsakymą!Visą užsakymą procesas(nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) užtruks 15-20 darbo dienų(Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus).

6. Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grąžinimo Politika :

Prekė turi būti grąžinta per 7 dienas nuo priimdamas prekes.Grąžinamoji išmoka: Per 7 Dienas dar negrąžinti.Produktas turi būti unworn ir pradinę būklę, net ir po to, bandė tinka ir dydis.Grąžinamoji išmoka: Dėvėti, Parfumuotas, Pakeista ar be originalios Prekės&Etikečių.Netinka jums(su neteisinga dydis), kokybės problema, Grąžinamoji išmoka: pagal Užsakymą pagamintas Smulkus ar Plius Dydis ir į jūsų Specifikaciją.Tai pirkėjo atsakomybė mokėti grąžinimo arba keitimo postag

Apie Mus:

Esame profesionalus vestuvių ir vakare suknelė projektavimo ir gamybos įmonė Kinijoje.Mes turime pirmojo kurso dizainerių ir didelės įrangos pardavimas, biuro įrangos ir labai atsargūs darbuotojų.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos ir kruopštus kūrinys.Gaminame Nuotakos suknelė, vakare chalatai, bridesmaid dresses, motina oblubienicy suknelė, keltas suknelės, gėlių mergaičių suknelės, kokteilių suknelė, šaliai, suknelės ir t.t.Taip pat prekiaujame kai kurie vestuvių accessaries tokių kaip nuotakos striukė, vestuvių, skaros, pirštinės, mergina ir t.t.Mes prond suteikti jums aukščiausios kokybės produktų ir klientų aptarnavimo paslaugas už mažiausią įmanomą kainą.Dėkojame už praleisti savo laiką lankotės mūsų daiktų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės .

Žymos: nuotakos suknelė princesė, nėriniai undinė vestuvių, suknelė wed, julija, suknelė karališkosios vestuvės, koplyčia, nėriniai vestuvių suknelė vintag, kui, suknelė wed, aukšta apykaklė vestuvių suknelė.

Parašyti atsiliepimą

Julija Kui 2020 Užsakymą Linijos, Vestuvių Suknelės, Pritaikyti Mokestis Susisiekti Su Mumis Prieš Perkant

Julija Kui 2020 Užsakymą Linijos, Vestuvių Suknelės, Pritaikyti Mokestis Susisiekti Su Mumis Prieš Perkant

Panašūs produktai