Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! YuryFvna 3D Kietas Gyvūnų Skulptūros Geometrijos Elnias Statula Meno Dirbiniai Kambarį Stalo Papuošalai Kalėdų Dovana Padidinti

YuryFvna 3D Kietas Gyvūnų Skulptūros Geometrijos Elnias Statula Meno Dirbiniai Kambarį Stalo Papuošalai Kalėdų Dovana

€30.21

-35 %

€46.48

Nauja prekė

Yra Protingas Prietaisas No
Taikoma Namų,Biurų dekoravimas,dovanų
Kita namų dekoro aksesuarai,namų dekoro
Tipas Elnias statulėlės,Elniai statula
Prekės Pavadinimas YuryFvna
Stilius Modernus
Medžiaga Derva
Temos Gyvūnų

Tema : Elnias statula

M aterial: Dervos Dydis : Sėdėti:17cm*6.5 cm*18cm/6.6"x2.5"x7" Stendas:17cm*5.5 cm*30cm/6.6"x2.1"x11.7" Pakete:

1 x Elnias statula Funkcijos: 1. Pagamintas iš sintetinės dervos medžiaga, kuri yra dilimui ir ne taip lengva nutraukti. 2. Sėdi elnių ir nuolatinis elnias, išvaizdą, yra lygus ir gražus. 3. Prabangus apdailos ir sodrios spalvos, ryškus ir gyvas modelis. 4. Paprastos konstrukcijos ir formos elnias, kuriame puikiai amatų priešais jus. 5. Tinka naudoti sode, vyno kabinetas, kavinės, TV demonstruoja ir kitose vietose, kaip dekoracijas. 1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi.Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Žymos: šokėja statula, kambarį papuošti, iyeal kalėdų elnias, dekoro statu, sculptur, dekoro skulptūra, lova sulankstomas stalas, knygos, stalo dekoras, dekoro elnias, katalikų tikybos statula.

Parašyti atsiliepimą

YuryFvna 3D Kietas Gyvūnų Skulptūros Geometrijos Elnias Statula Meno Dirbiniai Kambarį Stalo Papuošalai Kalėdų Dovana

YuryFvna 3D Kietas Gyvūnų Skulptūros Geometrijos Elnias Statula Meno Dirbiniai Kambarį Stalo Papuošalai Kalėdų Dovana

Panašūs produktai