Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Atsitiktinis plius dydis suknelė prarasti spausdinti vidinis suknelė mados naujų universalus suknelė Padidinti

Atsitiktinis plius dydis suknelė prarasti spausdinti vidinis suknelė mados naujų universalus suknelė

€7.32

-65 %

€21.52

Nauja prekė

Lytis MOTERIS
Siluetas Tiesiai
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Stilius Atsitiktinis
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Sezonas Pavasario/Rudens
Talėja Sumažėjo
Medžiaga Poliesteris

! Dėmesio: Už transportavimo poreikius, suknelė, kad gavote turės kartus reiškinys.Prašome nesijaudinkite, tai fold situacija dings po pirmą kartą, kai aišku, ar lyginti. !Apie spalva: Nuotraukos yra tik pavyzdžiai nuoroda.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys. !Apie dydį: Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai.Prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tai yra Kinų.Esame 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

Apie Atsiliepimą Mes esame internetinėje parduotuvėje, jūsų nuomonė yra labai vertinga mums.Kai jūs gaunate prekes, galite patikrinti viską, ką apie jį atidžiai.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, mes vertiname tai, kad jums galėtų suteikti mums postive atsiliepimų.IR MUMS 5 ŽVAIGŽDUČIŲ.Jei manote, kad turime gerinti kažką, tai yra labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą feeback.Mes manome, kad yra protingas sprendimas.Ačiū!Have a nice Prekybos dieną.

Žymos: suknelė moteris, suknelė, suknelė korėjiečių šalis, suknelė shein, mada moterims, 5xl moterims, suknelė ilga moterims, alavo suknelės, apklausa satino suknelė, atsitiktinis moterų.

Parašyti atsiliepimą

Atsitiktinis plius dydis suknelė prarasti spausdinti vidinis suknelė mados naujų universalus suknelė

Atsitiktinis plius dydis suknelė prarasti spausdinti vidinis suknelė mados naujų universalus suknelė

Panašūs produktai