Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! AC Įtampos Reguliatorius Reguliatorius 10000W Super Didelės Galios Elektronikos Tiristoriaus Įtampos Reguliatorius Padidinti

AC Įtampos Reguliatorius Reguliatorius 10000W Super Didelės Galios Elektronikos Tiristoriaus Įtampos Reguliatorius

€15.17

-42 %

€26.16

Nauja prekė

Naudojimas Kita
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Etapas Vienfazis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris AC
Srovės Tipas AC

AC Įtampos Reguliatorius Reguliatorius 10000W Super Didelės Galios Elektronikos Tiristoriaus Įtampos Reguliatorius

Savybės: 1. Orientacinės grandinių, yra unikali ir kontrolės įtampa reguliuojama tiksliai, be histerezę.Po apkrovos varžą išjungtas 0, jis yra reguliuojamas nuo 10V po to, kai jis yra įjungtas, ir nustatomas maksimalus maitinimo įtampa arti įėjimo.

2. Tiristoriaus priduria, RC absorbcijos apsaugos grandinę.

3. Atnaujintas ventiliatoriaus jungiklis pažangios kontrolės, gera šilumos išsklaidymo efektu ir ilgą tarnavimo laiką.

4. Standartiniai aukštos kokybės išskirtinį aliuminio apvalkalas yra daugiau saugi ir praktiška.

5. Atnaujinti prekės ženklą, visą vario 75A ultra-high current privalomą etatų.

6. Itin aukštos skiriamosios galios elektroninių įtampos reguliatorius, tinka kontrolės apšvietimo inžinerijos spalvotas apšvietimas, kaitinimo viela, katilų šildymo kontrolės sistema, elektra priemonė, variklis ir kt.Grandinės projektavimo šis produktas yra itin pažangios, sukelti tikslią kontrolę, ir gerų medžiagų.

Specifikacija: Elemento Tipas: AC Įtampos Reguliatorius

Naudojimo Įtampa: AC 110V-230V

Maksimali Galia: 10000W (varžinis apkrovos)

Įtampos Reguliavimas: Ac 0V - reguliuojamas tarp arti įėjimo įtampa

Instrukcijos:

Prijunkite tiristoriaus įtampos reguliatorius priešais elektros grandinė, vartotojas ir prisijungti įvesties ir išvesties laidus atitinkamai (be nulio-fire wire).Pasukti potenciometras rankenėlę žaisti šviesos ir tamsos, tamsos, greičio, įtampos, temperatūros ir Vaidmenį; labai lengva naudoti.

Naudojimas:

Naudojant naujas dvikryptis ultra-high power tiristoriaus, tiristoriaus standartas 100A, apkrovos varžą galima reguliuoti pasirinktinai nuo 0-įvesties įtampos elektros prietaisai.Pvz.: krosnys, vandens šildytuvai, lempos ir žibintai, dideli varikliai ir varikliai.Taip, norint pasiekti poveikį tamsos, temperatūros ir slėgio.

Jis gali būti naudojamas didelių prietaisų su elektros energijos mažiau nei 10 000 w (grynas apkrovos varžą).Dėl didelės galios, paprastų buitinių prietaisų arba mažų gamyklų yra pakankamai. (Asinchroninių ar talpinė apkrova yra didelė paleidimo srovė, kuri yra 2-4 kartus įprasto darbo.Galia turėtų būti mažinama naudoti, ir tai yra geriausia palikti mažiau nei pusė marža.)

Paketų Sąrašo: 1 X SCR Įtampos Reguliatorius

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad apkrova negali viršyti nustatytą didžiausią galią.Atkreipkite dėmesį, kad temperatūros didėjimas pirmą kartą.Jei temperatūra yra labai aukšta (daugiau nei 80 laipsnių), šilumos išsiskyrimas turi būti stiprinamas, kitaip modulis ir elektros prietaisus, bus sudegė.Didelis sumažinimas ne mažiau kaip pusė marža turėtų būti paliktas.

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: lab maitinimas usb, galia tiristoriaus, didelės galios dmx dimeris, motorinių vandens, transformatorius tiristoriai, tiristoriaus reguliavimo institucijų galios, tiristoriaus galios reguliatorius, bandymo tranzistorius, 10000w įtampos reguliatorius, isdt maitinimo šaltinis.

Parašyti atsiliepimą

AC Įtampos Reguliatorius Reguliatorius 10000W Super Didelės Galios Elektronikos Tiristoriaus Įtampos Reguliatorius

AC Įtampos Reguliatorius Reguliatorius 10000W Super Didelės Galios Elektronikos Tiristoriaus Įtampos Reguliatorius

Panašūs produktai