Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Deerma Pakeisti Mop Už Deerma TB500 Vandens Purškimo Mop 360 Sukasi Audinio Valymo Galvutė Anglies Pluošto Audinio) Padidinti

Deerma Pakeisti Mop Už Deerma TB500 Vandens Purškimo Mop 360 Sukasi Audinio Valymo Galvutė Anglies Pluošto Audinio)

€7.31

-44 %

€13.28

Nauja prekė

Vakuuminis Dalis Tipas Mop Šluostės
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Modelio Numeris TB500 mop drabužiai
Kilmės KN(Kilmės)

Deerma pakeisti mop už TB500 vandens mop 360 sukasi servetėlės, valymo galvos, anglies audinio d2

techniniai Deteails

gamintojas: Deerma

pastaba: tik pakeisti mop Colthes (be pv)

1) mes turime Alipay", vakarų sąjunga, tt.visos pagrindinės kreditinės kortelės, mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

(2) mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo dienos.

3) jei jūs negalite, patikrinkite nedelsiant po aukciono pabaigos, mes rekomenduojame, kad jūs palaukite kelias minutes ir kartoti.apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

1) nuo durų iki durų.galite siųsti daugiau nei 100 šalių, 2) jei jums nereikia gauti savo prekes per įprastą laiką, ar manote, kad yra kažkas negerai su vežimo metu.prašau, nesijaudinkite, ir nedvejodami susisiekite su mumis, mes jums patikrinti, ar tai už jus. 1. jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis 30 dienų, kad gauti jį nuo gavimo datos.jei produktas yra prieinama daugiau negu 7 dienas, jį пользованным prekę, ir mes ne pateikti grąžinti ar pakeisti.išimčių nėra.prekių pristatymo kaina yra pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite suteikti mums sekimo numerį, pristatymo, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go #. 3. mes jums visą sumą laimėjimai, gavęs prekes originalios būklės ir pakuotes, visi komponentai ir priedai užbaigti, po to, kai pirkėjas ir pardavėjas Rimassukarevicius.lt atšauktas spręsti, arba galite pasirinkti pakeitimo.

1. mes labai nori palaikyti savo užsakymus ir vertiname jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.jei jums patinka mūsų produktus, prašome mums visus 5 žvaigždučių vertinimus, jūsų atsiliepimų paskatins mus eiti į priekį ir suteikti jums geriausias paslaugas.jei jūs turite atsiliepimų gražus vaizdą apie produktą, mes gali jums atsiųsti kuponą dabar. (prašome susisiekti su mumis pirmą kartą)

2. prašome susisiekti su Rimassukarevicius.lt po pavedimo arba palikite mums žinutę, mes paprastai atsakyti per 1 - 2 darbo dienas

Žymos: deerma tb500, mi robotas dulkių, deerma xiaomi, xiaomi mijia swdk dd1, deerma mop, pluošto lakštai, deerma vc20, filtras xiaomi mijia rankinį dulkių siurblys, deerma dulkių siurblys, xiaomi mi robotas dulkių siurblys dulkių dėžutė.

Parašyti atsiliepimą

Deerma Pakeisti Mop Už Deerma TB500 Vandens Purškimo Mop 360 Sukasi Audinio Valymo Galvutė Anglies Pluošto Audinio)

Deerma Pakeisti Mop Už Deerma TB500 Vandens Purškimo Mop 360 Sukasi Audinio Valymo Galvutė Anglies Pluošto Audinio)

Panašūs produktai