Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Dėl J. SKRISTI F9 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo Įrankiais Padidinti

Dėl J. SKRISTI F9 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo Įrankiais

€25.49

-4 %

€26.83

Nauja prekė

Modelio Numeris Dėl J. SKRISTI F9
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Medžiaga AMOLED
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas HLZXZM
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Būklė Naujas
LCD Kit Taip
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Ekranas > 3"

Dėl J. SKRISTI F9 LCD

Dėl J. SKRISTI F9 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo Aukšta Kokybė,Konkurencinga Kaina, Su Geras Klientų Aptarnavimas Profesionalus QC Komanda ir Didžiosios Pakuotės, Didelis kiekis sandėlyje Pirkti daugiau nei du gabalus, mes suteikiame didelė nuolaida, prašome susisiekti su mumis.Jei esate remonto parduotuvėje arba didmeninės prekybos.prašome susisiekti su mumis.

Po Pardavimo, Klientų Aptarnavimo

1.Ačiū už jūsų užsakymus, nes jūsų pasitikėjimą,jei yra kokių nors problemų ,prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. 2.Jei turi kokių nors problemų,prašome don ' t open ginčą.mes patikrinti priežasties, ir kad mes esame atsakingi parduotuvė.Jei tai mūsų problema, mes dėsime mūsų pareiga.Nesijaudinkite dėl to. 3.Jei nesate profesionalus Remontas asmuo,eikite į remonto dirbtuves ir jie padės jums išbandyti pirma.jei viskas ok, tada jūs paprašykite jų įrengimo ji.prašome don ' t įrengimo tada sakė, kad tai nėra gerai.todėl, kad jums reikia mokėti už telefonas pakeitimo mokestis. 4.Prekę mes jums jį išbandyti.jeigu dalys turi problemų, prašome susisiekti su mumis per 48 valandas.

Įrankiai, Servetėlės 3M Lipdukas Kaip Dovaną

Mes Teikiame Tik Vieną Rinkinį Dovanų, jei jūs perkate daugiau nei vieną,mes taip pat pateikti vieną komplektą dovanų.Įrankiai yra dovanos, mes negali garantuoti, ji Mes negalime suteikti įrengimas Vaizdo, jums reikia rasti vaizdo įrašą iš "youtube".

Satisfacation Mums 5 Star"

Pasitenkinimas yra labai improtant mums, prašome nesuteikia mums Neigiamų atsiliepimų( viena žvaigždė, dviejų žvaigždžių,trijų žvaigždučių yra visų neigiamų atsiliepimų) Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių DSR (Detaliai Pardavėjo Reitingus), Prašome elektroniniu paštu mums prieš atidarant ginčų ir neigiamų atsiliepimų.kartais mes negali atsakyti į jūsų pašto greičiau, nes daugelis laišką reikia atsakyti ir laiko juostos skiriasi.prašome padėti suprasti, ir mes suteiksime jums atsakyti.

Laivybos ir sekimo

1.Mes pasirūpinsime, siunta 24 valandos per 5 darbo dienas (pašalinti savaitgaliais ir poilsio) po to, kai mokėjimas patvirtino Rimassukarevicius.lt. 2.Mes naudojame Rimassukarevicius.lt Standarto arba tiesiai į laivą iš mažiau nei 2 kg produktų 3.Jei nenorite gauti per laivybos laikas.prašome kreiptis.klauskite mūsų pratęsti laivybos arba ieškoti priežasties.

Mūsų Pakuotė

Mes Naudojame Kietos putos Lauke,Anti-žala, labai geros kokybės, Dėžutė organizuoti siuntą.pakuotės gerokai klientui.

Žymos: išmanusis telefonas yu skristi f9 atveju, cukraus f9 atveju išmanusis telefonas, a37 kolega galinį dangtelį, ekranas lcd skristi, a500f ekranas, flip dangtelis, kolega f9 pro, a5000 ekranas, j. skristi f9 mobilusis telefonas, kolega f9 a7x išmanųjį telefoną, skristi lcd ekranas.

Parašyti atsiliepimą

Dėl J. SKRISTI F9 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo Įrankiais

Dėl J. SKRISTI F9 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo Įrankiais

Panašūs produktai