Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Iretmis 5 5S SE 6 6S Minkštas Silikoninis telefono dėklas apima, Padidinti

Iretmis 5 5S SE 6 6S Minkštas Silikoninis telefono dėklas apima, "iPhone" 7 8 plus X Xs 11 Pro Max XR Juoda Balta Šaškių Vaivorykštė Liepsnos

€3.38

-4 %

€3.55

Nauja prekė

Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Stilius Prabanga Užsakymą Mados Mielas Juokingas
Tipas Įrengtas Atveju
Prekės Pavadinimas IRETMIS
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Antidetonaciniai
Medžiaga Minkštos TPU Silikono
Dizainas Flamingo
priimti Sumaišykite užsakymą / Nemokamai Lašas Laivybos

APRAŠYMAS

1. 100% Brand new ir Aukštos kokybės Minkštos TPU Silikono RubberMaterial Atveju .

2. Lengva įdiegti, nereikia Jokių įrankių.

3. Lengva prieiga prie visų mygtukų ir fe atures .

4. Gražus spalvų dizaino duoti savo telefono unikalų stilių .

5. Apsaugoti jūsų telefoną nuo pk ratches, dulkėms, smūgiams ir pirštų atspaudų .

6. Mes teikiame atvejais iPhone 5 5S SE, 5C, 6 6S, 6 6S Plius, 7 7Plus, 8 8Plus, X, XS MAX, XR

"Samsung" Galaxy S3 S4 S5 S6 S7 S8 s9 krašto plus " pastaba 2 3 4 5 7 8 9

Siuntos 1. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO . 2. Visi siuntiniai siunčiami Kinijos oro paštu yra tik svorio per 2kgs.Jei būtų masė yra daugiau nei 2kgs, mes išsiųsti savo sklypo dviejų sekimo numerius. 3. Prekių tranzito laikas teikia logistikos paslaugų teikėjo ir neapima savaitgaliais & šventes.Prekių tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei jūs vis dar negauna prekių iki pabaigos gavimo laikotarpiu, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5. Tai pirkėjo atsakomybė, aišku, muitinės, importo muitas, PVM ir kitų mokesčių mokesčių.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų mokesčiai.Klientas turi sumokėti RAS ( atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį ) komercinės express paslaugos, tokios, kaip DHL, "Fedex" ir UPS ir tt, kai taikoma.Grįžti ir grąžinimas 1. Jei jūsų prekė buvo sugadinta siuntimo metu, galima kreiptis į mūsų pardavimų grąžinti pinigus.Kai jūs prašyti grąžinti, prašome pateikti mums savo nuotraukas arba vaizdo įrašą, kuriame aiškiai nurodyta problema su elementą. 2. Prekės su kokybės klausimais gali būti grąžintas keistis arba grąžinti susisiekę su mūsų pardavimo per 7 dienas nuo prekių gavimo.Grįžo Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Jei norite išsaugoti produktus daugiau nei 7 dienos, tai yra laikoma panaudota.Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar pakeisti. 3. Prieš grąžinimo prašome kreiptis į mūsų pardavimų pirmąjį ir patarti mums savo eilės numerį ir konkrečių grąžinimo priežastį.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti grįžo sekimo numerį.

Atsiliepimai 1. Kliento teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, kuris yra motyvacijos mūsų vystymąsi.Jūsų teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi mūsų .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5-žvaigždučių atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Žymos: odos šaškės, aklas atveju, "iphone" atveju vaivorykštinis debesis, "iphone" atveju marmuro vaivorykštė, šaškės juoda, iphone 8 bylą rose gold", 100 pirštinės iš nitrilo, leopard telefono, šachmatai šaškės, "iphone" x atveju skylę.

Parašyti atsiliepimą

Iretmis 5 5S SE 6 6S Minkštas Silikoninis telefono dėklas apima,

Iretmis 5 5S SE 6 6S Minkštas Silikoninis telefono dėklas apima, "iPhone" 7 8 plus X Xs 11 Pro Max XR Juoda Balta Šaškių Vaivorykštė Liepsnos

Panašūs produktai