Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Už Ulefone Šarvai 3/ Šarvai 6/Šarvai 6E / Šarvai 7 USB Įkrovimo lizdas Lankstus Kabelis Apmokestinimo Uosto Valdybos Remontas Pakeitimo Dalis Padidinti

Už Ulefone Šarvai 3/ Šarvai 6/Šarvai 6E / Šarvai 7 USB Įkrovimo lizdas Lankstus Kabelis Apmokestinimo Uosto Valdybos Remontas Pakeitimo Dalis

€9.71

-20 %

€12.29

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Už Ulefone
Dizainas BARAS
Sertifikavimo NĖRA
Naudoti USB Įkrovimo Dokas

Aprašymas

1. Įkrovimo lizdas valdybos pakeitimo Ulefone Šarvai 7.

2. Ši dalis yra naudojama pakeisti savo pažeistas arba netinkamas nauju.

3. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas.

4. Montavimas naujoji dalis turėtų būti atlikti kvalifikuotas asmuo.Mes negali būti atsakinga už bet kokius nuostolius, atsiradusius montavimo metu.

5. Pastaba: Pristatymas taikomas, modelio pavadinimas.

Nuotraukos

Pristatymas 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius tik Gali būti atsekti Kinijoje ir nėra nuodugniai informaciją jūsų šalyje. 2. EMS, DHL, UPS, TNT ar oro paštu laivybos metodas yra numatytos. 3. Nemokamas pristatymas: Nemokamas pristatymas pasirinkite šalių & kitą pristatymo būdą.Prašome patikrinti, Laivybos ir Pakavimo sąrašas, informacija. 4. Pristatymo laikas: EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir TNT : 3-7days.Tais retais atvejais, griežtai užsakymą atsakymai padės pristatymo laikas šiek tiek ilgiau, būkite kantrūs. 5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 6. Visus importo mokesčius arba mokesčius, pirkėjų atsakomybę. 7. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 8. Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Muitai Ir Mokesčiai 1. Dauguma produktų yra mokamas importo muitų e.g.JAV) ar kitas pareigas, ir kiti mokesčiai, įskaitant pridėtinės vertės mokesčio (PVM) arba kiti mokesčiai.Jei jie tinka, jie bus apmokestinami ir nustatoma, kai siunta yra tvarkomi taikomus muitų agentūra savo šalyje.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies importo politika suprasti ir išsiaiškinti, taikyti ir savo atsakomybės už tokių muitų ar mokesčių už produktus perkate. 2. Visus taikomus muitus ir mokesčius, jei tokių yra, nėra įtraukta į pirkimo kainą savo užsakymą arba sandorį.Jei jie taikomi, ir yra renkami, tada jie savo (ir ne savo ar produkto gamintojo ar tiekėjo) vienintelė ir išskirtinė atsakomybė, ir moka jums tiesiai į jūsų vyriausybę, arba į pašto kurjerių bendrovės, kai produktai yra pristatomi. 3. Mokėjimo aukščiau nurodytų muitai, rinkliavos ir mokesčiai yra ne mūsų (arba produkto gamintojo ar tiekėjo) atsakomybė. 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokio krovinio ar muitinės nedelsiant, nes tai yra ne mūsų kontrolės.

Garantija ir Grąžinimas 1. Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. 2. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs įdėti savo užsakymą. 3. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Užtikrinti, kad mobilusis telefonas nėra Dirbtinių sugadinti ir padaryti'ot imtis be mobiliųjų telefonų.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#. 4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 5. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Susisiekite Su Mumis, 1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus.Mes taip pat bus atsakyti pagal suteikia jums teigiamų atsiliepimų, kad tą pačią dieną. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, ir pristatyti mūsų geriausias paslaugas, geriausios kokybės produktas su draugais. 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: j400m lcd ekranas, s88 pro, ulefone šarvai gearbest, ulefone šarvai 7e etui, lcd oukitel kūrimas dp5, ulefone šarvai x 7, baterija ulefone šarvai x, ulephone 7 pastaba., ulefon s11 atveju, suknelė dalis.

Parašyti atsiliepimą

Už Ulefone Šarvai 3/ Šarvai 6/Šarvai 6E / Šarvai 7 USB Įkrovimo lizdas Lankstus Kabelis Apmokestinimo Uosto Valdybos Remontas Pakeitimo Dalis

Už Ulefone Šarvai 3/ Šarvai 6/Šarvai 6E / Šarvai 7 USB Įkrovimo lizdas Lankstus Kabelis Apmokestinimo Uosto Valdybos Remontas Pakeitimo Dalis

Panašūs produktai