Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Atpažinimo ženklas OBD VAG Pagalbininkas V-W 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė OBD VAG Pagalbininkas 1 Nemokamai Simbolinis Darbo Lonsdor K518ISE ir VVDI2 Padidinti

Atpažinimo ženklas OBD VAG Pagalbininkas V-W 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė OBD VAG Pagalbininkas 1 Nemokamai Simbolinis Darbo Lonsdor K518ISE ir VVDI2

€6.38

-5 %

€6.72

Nauja prekė

Specialios Funkcijos Paramos A4L Q5
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Modelio Pavadinimas OBD VAG Pagalbininkas
Prekės Svoris 0.2kg
Aparatinės Įrangos Versija Naujausias
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Plotis 5inch
Galia W
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CREACLE
Elemento Ilgio 12inch
Elemento Aukštis 8inch
Elemento Tipas Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Programinės Įrangos Versija Naujausias
Elektroninis No
Įtampa V

OBD VAG Pagalbininkas VW Audi Skoda 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė Dirbti su Lonsdor K518ISE VVDI2 ir t.t

Pastaba :Kad tik vienas ženklas , pls įsitikinkite, kad turite OBD VAG pagalbininkas , jei ne ,tai galima naudoti ne tik .

OBD VAG Pagalbininkas VW Audi Skoda 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė Dirbti su Lonsdor K518ISE VVDI2 ir t.t

Kablys OBD VAG pagalbininkas iki VAG transporto priemonės (VW, Audi, Skoda su 4 IMMO) , jūs galite greitai gauti immo duomenis per 3-5 minutes, prijungę interneto ( laikas priklauso nuo tinklo būsenos ar naudotojų skaičius), kuri yra paprasta naudoti, padės sutaupyti laiko ir išvengti rizikos, demontavimas, prietaisų skydelyje.

Kaip žinoma, prieš OBD VAG pagalbininkas yra išleistas, kai VW, Audi, Skoda su 4 IMMO reikia pridėti naujų klavišus (arba) programa, nauja klavišus, kai visi raktai pamesti, nė vienas iš VVDI2 AVDI, AP PRO, Lonsdor K518 gali skaityti immo duomenis.Ar veiklos vykdytojas privalo išardyti prietaisų skydelio įgyti immo duomenis.

OBD VAG Pagalbininkas Funkcijas:

1: Parama A4L Q5 (visos kortelės 754C/J tipo)

2: gali būti naudojamas VW, Audi, Skoda, padaryti raktų (net tada, kai visi raktai prarastas) ir 4

kartos hodometro rodmens korekcija.

Pavyzdžiui, 35XX klavišą visi prarado 873B 24C64 tipas klavišą visi prarado arba naujas modelis 95320.

3:gali pridėti klavišą MQB JOHNSON prietaisų skydelio (ne remti klavišą visi prarado )

4.Naujas PASSATT MQB klavišą visi prarado.

5.Paramą gauti BCM2 anti-theft duomenys internete A6 A7 A8 Touareg Phideon su 5 immo.

Pastaba: 4-osios kartos immo duomenų ir MQB duomenys palaiko naujausias populiariausių VAG raktas programuotojas rinkoje.

Kaip naudoti OBD VAG pagalbininkas?

1. 5-osios kartos duomenų palaiko VVDI AP ir paprastasis ekranas CS.

2. Po "Online apskaičiuoti immo duomenų" baigti, sistema failą išsaugoti OBD VAG aplanko pagal automobilio VIN.

3. Sugeneruotą failą gali dirbti kartu su dabartine populiarus VAG klavišą programuotojų, galite tiesiogiai generuoti pardavėjo klavišą ir mokytis.

Kada naudoti OBD VAG pagalbininkas?

1. Dėl VAG transporto priemonės su MQB immo, jei immo duomenys negali būti skaityti, galite pabandyti naudoti OBD VAG pagalbininkas, bet gali dirbti naujų klavišus (Pvz., "Johnson Controls" klavišą, pridedant, pavyzdžiui)

2. Jei A4L Q5 negali būti tiesiogiai skaityti BCM2 duomenis, ir rodyti duomenis ilgis klaidos, OBD VAG pagalbininkas gali būti naudojamas apskaičiuoti BCM2 duomenis.

3. Jei jums gauti visus mygtukus, prarado bet kokį 2014 m. A6 A7 A8 Touareg, PHIDEON su 5 immo sistemą, galite naudoti OBD VAG pagalbininkas internete apskaičiuoti BCM2 duomenis, tada dirba kartu su VVDI2, Lonsdor K518 ir kt užprogramuoti klavišą.

Pastaba: Prieš naudojant OBD VAG pagalbininkas, prašome įsitikinkite, kad automobilio info nėra pažeista ir transporto priemonės būklė yra teisėtas, kitaip immo duomenys negali būti apskaičiuojama.

Žymos: 12v maitinimo suppli, 2 obd, k518ise, xhorse, pagrindiniai programa, žaidimo žetonų, vag immo emuliatorius skoda, įrankis vag, lonsdor kh100 nuotolinio, vag.

Parašyti atsiliepimą

Atpažinimo ženklas OBD VAG Pagalbininkas V-W 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė OBD VAG Pagalbininkas 1 Nemokamai Simbolinis Darbo Lonsdor K518ISE ir VVDI2

Atpažinimo ženklas OBD VAG Pagalbininkas V-W 4 Immo Duomenų Skaičiuoklė OBD VAG Pagalbininkas 1 Nemokamai Simbolinis Darbo Lonsdor K518ISE ir VVDI2

Panašūs produktai